Ask bitti:((

oylesine__

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
20
0
16
İzmir
3 yil bir iliskiden sonra ayrildik ama ben bitirmedim tabiki okadar gururumu kirdiki ama ben niye hala sevmeye devam ediyorum bilemiyorum evlenecektik umutlarimi yikti gururumu kirdi cok kirdi gururumu bununla nasil basa edebilecegimi bilemiyorum artik istemedigini soyledi nedensiz yere napmam lazim yardim edebilirmisiniz beni cunku herseyden kendimi cektim işimden herseyden

aslında size ne söylense boştur.çünkü aşk gözleri kör ediyor..
ve artık ipleri onun eline vermişseniz, istedğinde onun avucunun içinde olacaksınız..
en kötüsü bu herşeye boyun eğmek zorunda olmak..
gururunuzu eksik etmeyin bence..bende çok sevdm,evlenelim diye dualar ettim..rabbim iyiki izin vermemiş buna şuan eşimle çok mutluyum
böyle düşünün ve bundan sonra "olursa olur, olmazsa ölüm yok" cümlesini aklınızda tutun hep
herkez için en yakın arkladaş için bile..
çünkü ne kadar bağlanırsak,ne kadar seversek o kadar kaçıyorlar

hayir sakin yapma böyle. toparlaman lazim kendini. neyi kaybettigini göster ona. dimdik ayakta dur. kendine güvenin gelsin.
ask acisi gecer emin ol... ama kendini simdi herseyden cekersen kendine kötülük etmis olursun..
isine daha dikkatli ol mesela. arkadaslarinla bulus dertles. bak onlar sana iyi gelecek..
üzme kendini böyleleri icin.

canım üzüldügü belli etme sakın msj atma biraz bekle seessizce emin ol geri gelicek evliligi düşünme aşamasına kadar gelmiştr giden elbet dönüyor ama sana tek diyebilicegm şey arama sorma zamana bırak

biteli 5 ay oldu once ariyordu simdi ise hic aramiyo ben dayanamayip aramistim bi kac gun once bana bidaha arama bitti dedi ararsan hattimi kapatirim evlilik yok dedi
gururum bunun icin yikilsada baska seyler icin daha cok yikildi
bi daha toparlayabilirmiyim kendimi bilemiyorum ama zaman herseyin ilacidir belki.
evlerimizde 300 metre uzaklikta sebepsiz yere bitti sucum olsaydi anlardim affetmesi icin konusurdum ama anlayamiyorum evlenecektik aileler gelip gitti isteme asamasindaydik ama bitirdi iste anlayamadan ( aileme henuz bisi soyleyemedim bilemiyorum

İnanamıyorum hem ayrıldıktan belli bir süre sonra kendi arayıp soruyor, hem de sen arayınca arama beni bitti diyor. Pes valla..

Boşver canım üzme kendini. Demesi kolay ama inan söylenecek bir şey bulamıyorum..Zaman, zaman, zaman...

Aynen ben bile anlayamiyorum siz nasil anlayacaksinizki baskasimi var diye takip ettim ama kimseyle gormedim onu. isteme zamaninda kiyafetimi bile almistim nisanliligimi siparis vermistim kafayi yicem sanirim yakinda hicbi aciklama yapmadan cok sordum neden neden diye oyle sık sık aramiyordu 2 defa aradi onada yuzume kapadi teli insan bi aciklama yapmazmi aileme ne dicem hep oyaliyorum onlari duyarlarsa kiyamet kopacak

dusundum ama ben soylemeden o sakin kimseye sormucaksin demisti. soramadim tamamen kaybetmek korkusuyla cokmu aptalim bilmiyorum halen seviyorum

Nedensiz bitmemiştir. Senin belli ki gözlerin kör olmuş ve farkında değilsin olan bitenin.
O yüzden işler bu raddeye geliyor ve gururunu kırıp bırakıyorlar insanı ortada.
Biraz güçlü ol ya. Seviyorum seviyorum deyip durma seni üzen adam için.
Beni üzdü, ben bunu kabul etmiyorum de ve uzak durmayı bil.
Vazgeçmen gereken yerde vazgeçmeyi bil. Yoksa değersiz olursun ki olmuşsun bile.
Bari bundan sonra kendine çeki düzen ver.

sanırım hata da yaptın nasılsa evleneceğiz diye..??

bence aklında başkası var yoksa hiçbir erkek durup dururken ayrılmak istemez boşu boşuna üzme kendini bu adam için,ümit bağlama hala

Haklisinizdir belki gercek nedenini soyleyemese bile bisi soylemesi gerekmezmi sadece bitti ve evlilik yok ortada

bence aklında başkası var yoksa hiçbir erkek durup dururken ayrılmak istemez boşu boşuna üzme kendini bu adam için,ümit bağlama hala

Bende ondan supheleniyorum eger boyleyse daha aci boyle bisi umut vermek guven vermek sonra da bisi olmamis gibi birakmak hangi insanliga sigarki boyle bisi

eyer birlikte olduysan ve seni biraktiysa seni hiccc ama hiccc sevmemis demektir eyer birlikte olmadiysan git sor annesine böyle böyle de sebebini bilmek istiyorum de bu senin en dogal hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…