- Konu Sahibi oylesine__
-
3 yil bir iliskiden sonra ayrildik ama ben bitirmedim tabikiokadar gururumu kirdiki ama ben niye hala sevmeye devam ediyorum bilemiyorum evlenecektik umutlarimi yikti gururumu kirdi cok kirdi gururumu bununla nasil basa edebilecegimi bilemiyorum artik istemedigini soyledi nedensiz yere napmam lazim yardim edebilirmisiniz beni cunku herseyden kendimi cektim işimden herseyden
biteli 5 ay oldu once ariyordu simdi ise hic aramiyo ben dayanamayip aramistim bi kac gun once bana bidaha arama bitti dedi ararsan hattimi kapatirim evlilik yok dedi
gururum bunun icin yikilsada baska seyler icin daha cok yikildi
bi daha toparlayabilirmiyim kendimi bilemiyorum ama zaman herseyin ilacidir belki.
evlerimizde 300 metre uzakliktasebepsiz yere bitti sucum olsaydi anlardim affetmesi icin konusurdum ama anlayamiyorum evlenecektik aileler gelip gitti isteme asamasindaydik ama bitirdi iste anlayamadan ( aileme henuz bisi soyleyemedim bilemiyorum
sanırım hata da yaptın nasılsa evleneceğiz diye..??
Nedensiz bitmemiştir. Senin belli ki gözlerin kör olmuş ve farkında değilsin olan bitenin.
O yüzden işler bu raddeye geliyor ve gururunu kırıp bırakıyorlar insanı ortada.
Biraz güçlü ol ya. Seviyorum seviyorum deyip durma seni üzen adam için.
Beni üzdü, ben bunu kabul etmiyorum de ve uzak durmayı bil.
Vazgeçmen gereken yerde vazgeçmeyi bil. Yoksa değersiz olursun ki olmuşsun bile.
Bari bundan sonra kendine çeki düzen ver.
bence aklında başkası var yoksa hiçbir erkek durup dururken ayrılmak istemez boşu boşuna üzme kendini bu adam için,ümit bağlama hala
Nasil bi hata birliktelikmi
evetdoğru mu tahminim ??
eğer öyleyse en son takacağın şey olsun..
eyer birlikte olduysan ve seni biraktiysa seni hiccc ama hiccc sevmemis demektir eyer birlikte olmadiysan git sor annesine böyle böyle de sebebini bilmek istiyorum de bu senin en dogal hakkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?