- 20 Şubat 2010
- 33.152
- 6.413
- 773
- Konu Sahibi oylesine__
-
eyer birlikte olduysan ve seni biraktiysa seni hiccc ama hiccc sevmemis demektir eyer birlikte olmadiysan git sor annesine böyle böyle de sebebini bilmek istiyorum de bu senin en dogal hakkin
Burada bunu soylemek ne kadar dogru bilemiyorum ama iste(((((((((((((((((((((((((((((
Haklisinizdir belki gercek nedenini soyleyemese bile bisi soylemesi gerekmezmisadece bitti ve evlilik yok ortada
canim benim bosver diyemiyorum yani sen neolcan seni kullanmis dicem ama ben biliyorummmm geri gelcek sen merak etme
Ne alakası var? İnsanların duyguları değişebilir değil mi? Bunu hesaba katmıyor musunuz?
Beraber oldukları sürede çok sevdi ama sonra soğudu; olamaz mı?
Sanki sonsuza kadar aynı insanla vakit geçirmek lazım!
Ayrılıklar da ilişkiye başlamak kadar doğal.
Ayrıca birlikte olduysa da karşılıklı oldu sonuçta.
Erkek kızı kullanıp attı gibi bir tutum içine neden girdiniz şimdi!
Kız ezik adam da pislik oluyor bu durumda. Bu zihniyet bitmez ya bitmiyor!!
Herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Kadınları erkek elinde piyon gibi görmekten vazgeçin ya!
Haklisiniz belki suanda kafam cok karisik oldugu icin ve cok duygusal oldugum icin dogru dusunemiyorumdurama iste burasi Turkiye cok sey degismiyo bidaha bu gecerse eger insan bi daha severse nasil guvenebilir o da birlikte olup birakirsa ve daha sonra ve daha sonra demek istedigim su boyle insanlar guvenini umudunu aliyorlar hersey cok guzel ve safken ozentiden baska bisi degil ozentilik hersey
bu senin elinde..sende güvenmeyeceksn
aslında öğreniyosun yaşayarak..
bir daha kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun..
yaaa arkadaslar unut diyoruzda bu kiz neolacak belki evlenecegi kisi bu durumu kabul etmicekk
bu durumunu ailene söylicenmi yoksa saklicanmi
ilk askimdi 19 yasindaydim onu tanidigimdaoyle bi zoruna gidiyorki insanin Allah kimseye yasatmasin bu aciyi okulunu bekledim issizligini cektim askerligini bekledim herseyini ben cektim diyebilirim ( tecrubesizlikmi diyeyim ( ama sevdim iste ( ileride cok pisman olacak hemde cok kimse ben kadar katlanmaz emin olun ( benden 7 yas buyuk dedim akli basindadir dedim ama sanki ergen gibi sadece bitti evlilik yok dedi ( 30 yasindaki kisiye yakisirmi bu hareket (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?