Ask bitti:((

eyer birlikte olduysan ve seni biraktiysa seni hiccc ama hiccc sevmemis demektir eyer birlikte olmadiysan git sor annesine böyle böyle de sebebini bilmek istiyorum de bu senin en dogal hakkin

Ne alakası var? İnsanların duyguları değişebilir değil mi? Bunu hesaba katmıyor musunuz?
Beraber oldukları sürede çok sevdi ama sonra soğudu; olamaz mı?
Sanki sonsuza kadar aynı insanla vakit geçirmek lazım!
Ayrılıklar da ilişkiye başlamak kadar doğal.
Ayrıca birlikte olduysa da karşılıklı oldu sonuçta.
Erkek kızı kullanıp attı gibi bir tutum içine neden girdiniz şimdi!
Kız ezik adam da pislik oluyor bu durumda. Bu zihniyet bitmez ya bitmiyor!!
Herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Kadınları erkek elinde piyon gibi görmekten vazgeçin ya!

Burada bunu soylemek ne kadar dogru bilemiyorum ama iste (((((((((((((((((((((((((((((

anlıyorum canım üstüne gelirler seni suçlarlar diye düşünüyosun..çok haklısın bilmeden yorum yapanlara kulak asma sen..
vede neticede kimliğin belli değil rahat ol..
bak bu en son takacağın şey olsun..inan sen düzgün yaşadktan sonra kendini suçlama.. herkez hata yapar..
o pislik utansın..işte kızların yaptığı en büyük hata..güvenmek..sonuç ne ortada kalmak..çok kişi yaşıyor bunu..
güzelim bu saatten sonra olmaz, eğer başka şeylerde yaşandysa sen unut onu..erkek bu umrunda olmaz..
kendine başka meşgaleler bul biraz..

Haklisinizdir belki gercek nedenini soyleyemese bile bisi soylemesi gerekmezmi sadece bitti ve evlilik yok ortada

Söylemesi lazım tabi. Söylememesi onun ayıbı.
Seni de belirsizlikler içinde bırakmış aptal adam.
Büyük düşüncesizlik bence. Ama yapabilceğin bir şey yok.
Demek ki artık beni sevmiyor de ve geç. Önüne bak. Çok güzel insanlar çıkacak karşına eminim.

daha da üzülme ama bitme nedeni bu işte!!
erkekler elde edemedkleri kızlarla devam ediyorlar..ulaşamadklaryla evleniyorlar!!

Son düzenleme:
5 ay uzun bir süre.
Görüşmeden, karşılaşmadan, birbirinden habersiz olarak yaşanan 5 ay...
İnsan hayatında birçok şeyin başlangıcı olabilecek veya bazı şeylerin tamamen bitmesine sebep olacak bir süre bu.

Artık toparlanma vaktiniz gelmiş bence, öncelikle bu durumu kabul edip ailenize açıklayın.
Madem isteme faslında ayrıldınız, ailenizin de haberi vardır bu durumdan.
Onlar sormuyor mu, e neredeler, niye gelmiyorlar diye?
Ailenizi de daha fazla üzmemek ve beklenti içerisinde olmamaları adına en kısa zamanda ayrıldığınızı açıklayın.
Daha sonra da matem havanızı bir kenara atıp, sağlıklı bir şekilde nefes aldığınıza, başınızı soktuğunuz bir eviniz, bir aileniz olduğuna şükrederek güne başlayın.
Bunları yaptıktan sonra üzerinizden bir yük kalktığını farkedeceksiniz.

Son düzenleme:
Haklisiniz belki suanda kafam cok karisik oldugu icin ve cok duygusal oldugum icin dogru dusunemiyorumdur ama iste burasi Turkiye cok sey degismiyo bidaha bu gecerse eger insan bi daha severse nasil guvenebilir o da birlikte olup birakirsa ve daha sonra ve daha sonra demek istedigim su boyle insanlar guvenini umudunu aliyorlar hersey cok guzel ve safken ozentiden baska bisi degil ozentilik hersey

bak haklısın duyguları değişebilr..
ama neden değişti? sebebine bakmak gerek
bunu çok kişi yaşıyor bu böyle..
kadınlar müsade etmezse piyon gibi olmazlar ama değil mi?
kişiden kişiye değişir bence..
ben eminim bi birliktelik olduktan sonra o adam geri çekildi..Türk erkeğinde sık rastlanan bi duurum

bu senin elinde..sende güvenmeyeceksn
aslında öğreniyosun yaşayarak..
bir daha kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun..

yaaa arkadaslar unut diyoruzda bu kiz neolacak belki evlenecegi kisi bu durumu kabul etmicekk

Haklisiniz tabi karsilikli oldu bu birliktelik konusunda ben sucsuzum demiyorum yapmamaliydim suan daha iyi anliyorum bunu ama herkes gibi bende cok guvenmistim bana okdr cok guven verdiki aileler girip cikiyordu kesin evleniyorduk. yapmamaliydim ama oldu iste evlenicez dememeliydi mademki geciciydi oynamicakti benle ornegin siz bi insana sonsuz guveniyorsunuz ve evinizi ona teslim ediyorsunuz ve siz yokken evinizi bosaltiyo bu boyle ornekle karsilastiralamaz belki ama insanin gururuyla umutlariyla kandirmicaklar mademki gecti gitti ( en iyi insanoglu kendini tanir verdigin sozlere ya tutacaksin yada soz vermiceksin oynamicaksin bi insan hayatiyla hele bu gelecekle ilgili meselelerse

bu durumunu ailene söylicenmi yoksa saklicanmi

bilmiyorum henuz bikere daha konusmak istiyorum nedenini ogrenmek istiyorum aileme soylersem oylede boylede buyuk olaylar cikacaktir ( ogrenmek isticeklerdir nedenini onu cesaret edemicektir ( zorunlu benle evlenmesinide istemem yani durum cok vahim ( aslinda kendi etti kendi buldu (( yasida kucuk degil 30 yasinda ergende degil benim ise 23 ( mademki kendine guvenemiyorsun uzak duracaksin evlilikten cok seyden bi işe basvuruyorsun kendine guvenemiyorsan o işte kesin basarili olamayacagini bile bile o işe kabul etmezsin basit bir örnektir belki ama yapmicaksin hele karsindaki kisinin sucu yoksa (

Son düzenleme:
ilk askimdi 19 yasindaydim onu tanidigimda oyle bi zoruna gidiyorki insanin Allah kimseye yasatmasin bu aciyi okulunu bekledim issizligini cektim askerligini bekledim herseyini ben cektim diyebilirim ( tecrubesizlikmi diyeyim ( ama sevdim iste ( ileride cok pisman olacak hemde cok kimse ben kadar katlanmaz emin olun ( benden 7 yas buyuk dedim akli basindadir dedim ama sanki ergen gibi sadece bitti evlilik yok dedi ( 30 yasindaki kisiye yakisirmi bu hareket (

seni ben cok iyi anliyorumm üzülmeee ama ögrenmeye bak neden birakti seven adam hemen unutmazz yani bide 3yil birlikteymissin kolay degil tabikide

demek ki yaşının adamı değilmiş..
ailene söylemeni tavsiye etmem..düşünsene böyle vurdumduymaz bi adam,zorla evlenmiş olsanız seni ne kadar önemser?
üstelik zorla olduğu için hayatın boyunca çekersin..
senin hatan ona çok bağlanmakta olmuş..buda onu korkutmuş..

bi erkeğe çok değer verdiğini belli etmeyeceksin..ona "beni her an kaybedebilirsin" izlenimi vereceksin ki bırakıp gidemesin, kaybetmekten korksun
her dediğine tamam demeyeceksin, onun kurallarına göre değil arada senin kurallarınla yöneteceksin,kısacası ipleri eline verirsen sonuç bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…