• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bitti :(

milkybug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
196
4
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir çok canımı sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. 9 yıllık evliyim, 1,5 yaşında bir oğlum var. Evliliğimiz dengesiz ve ruhsuz bir hal aldı ve bu benim canımı çok sıkıyor. bazen çok iyi oluyoruz, eğleniyoruz( eğlendiğimiz zamanlarda iki arkadaş gibi) ama çoğunlukla da çatışıyoruz, her konuda ayrıyız. Ayrı dünyaların insanıyız resmen. Evde sürekli bir muhalefet var. Heyecan yok aşk yok. Sanırım sevgi de yok. Eşimin artık beni beğenmediğini hissediyorum. ve ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. Sorunlarımı ortaya döktüğümüzde hiçbir şeyi çözemediğimiz gibi daha çok yara alıyoruz ve o hiçbir şekilde kendini hatalı bulmuyor. Eskiden de böyleydi hala böyle. İlk zamanlar ben didinip bir şeyler yapmaya çalıştım ama yok ondan yana bir şey yok. Onunla ilgili rahatsızlıklarımı dile getirdiğim zaman ben böyleyim, değişmeyeceğim diyor. O böyle söyleyince de benim yapabilecek bir şeyim kalmıyor :( Ve artık çok bunalıyorum. İlgiye ve sevgiye ihtiyacım var gerçekten. Sarılmaya, öpmeye, sonu yatakta bitmeyen öpücüklere, sarılmalara, ihtiyacım var. Sıcak sohbetlere, sevildiğimi duymaya, sıcacık bakışlara. Ama yok yok işte :( Bu işin sonu nereye varır onu da bilmiyorum çok üzülüyorum :(

gerçekten üzücü bir durum ..
sevgi bittiyse zor işiniz ..
evladınızda var ne şanslısınız aslında ..

evet üstelik 7 yıl sonra tedaviyle gelen büyük bir şans. Onun için de üzülüyorum :KK43:(

2 yıldır bende bekliyorum umarım gelir , sizin adınıza da üzüldüm .. :KK1:
aşk zamanla bitebilir mi ki , kokuyorum şimdi okuyunca .. o_O

Başından beri ilgisiz miydi esiniz? Neler değişti mesela geldiğiniz noktada?

Sex hayatiniza biraz hareket katsaniz heyecan gelecek gibi sanki? Bir de kari koca iki gunluk bir tatil olabilir cocugu annelere emanet edip

2 yıldır bende bekliyorum umarım gelir , sizin adınıza da üzüldüm .. :KK1:
aşk zamanla bitebilir mi ki , kokuyorum şimdi okuyunca .. o_O

Başından beri ilgisiz miydi esiniz? Neler değişti mesela geldiğiniz noktada?

Sex hayatiniza biraz hareket katsaniz heyecan gelecek gibi sanki? Bir de kari koca iki gunluk bir tatil olabilir cocugu annelere emanet edip

Baştan beri parlak değildi zaten ilişkimiz. Eşim baştan beri romantik değildi, olmaya da çalışmadı hiç Baştan beri hep ben idare ettim ama dediğim gibi artık benim de sabrım kalmadı. İşin en ilginç yanı ise sex hayatımızda hiçbir sorun olmadı. Zaten dengesizlikten kastım biraz da oydu. Sex hayatımız, neredeyse mükemmel ama yatağın dışında berbatız :(

Üzüldüm canım. Bu evliliğin elle tutulur bir yanını göremedim. Herkes ister sevilmek, öpülmek.. Bi gün eşimi öpmiyim sarılmayalım kendimi kötü hissederim.. Ama işte bebeğiniz var daha çok küçük. Ayrıl da diyemiyorum işte yazık ona da.. Birde bebeğiniz aranız böyleyken mi oldu? Öyleyse keşke dikkatli olsaydınız.. Değilse yeni olan bi durumsa bebektendir olabiliyor bazı ailelerde böyle durumlar atlatabilirsiniz. Sen yaklaş eşine öp, romantik şeyler söyle tepkisi ne olacak bakalım.. Çok ciddi problemleriniz yoksa bi destekle atlatabilrsiniz.

Baştan beri parlak değildi zaten ilişkimiz. Eşim baştan beri romantik değildi, olmaya da çalışmadı hiç Baştan beri hep ben idare ettim ama dediğim gibi artık benim de sabrım kalmadı. İşin en ilginç yanı ise sex hayatımızda hiçbir sorun olmadı. Zaten dengesizlikten kastım biraz da oydu. Sex hayatımız, neredeyse mükemmel ama yatağın dışında berbatız :KK43:

sorun cinsellik değil anladım ..
duygusal anlamda yorgunsunuz ..
biraz özleseniz mi ki birbirinizi ..

evlilik terapistleri bile "kalpte sevgi yoksa bizim yapabileceğimiz bişey yok" diyorlar canım..ablamın evliliğide böyle bir hal almıştı 3üncü seansta terapist "sizin boşanmanız daha hayırlı olur" dedi..sonuçta boşandılar.inşallah düzelir Allah ikinizin kalbinede sonsuz sevgi aşk verir

Üzüldüm canım. Bu evliliğin elle tutulur bir yanını göremedim. Herkes ister sevilmek, öpülmek.. Bi gün eşimi öpmiyim sarılmayalım kendimi kötü hissederim.. Ama işte bebeğiniz var daha çok küçük. Ayrıl da diyemiyorum işte yazık ona da.. Birde bebeğiniz aranız böyleyken mi oldu? Öyleyse keşke dikkatli olsaydınız.. Değilse yeni olan bi durumsa bebektendir olabiliyor bazı ailelerde böyle durumlar atlatabilirsiniz. Sen yaklaş eşine öp, romantik şeyler söyle tepkisi ne olacak bakalım.. Çok ciddi problemleriniz yoksa bi destekle atlatabilrsiniz.

evlilik terapistleri bile "kalpte sevgi yoksa bizim yapabileceğimiz bişey yok" diyorlar canım..ablamın evliliğide böyle bir hal almıştı 3üncü seansta terapist "sizin boşanmanız daha hayırlı olur" dedi..sonuçta boşandılar.inşallah düzelir Allah ikinizin kalbinede sonsuz sevgi aşk verir

evliliğimizdeki en büyük sorunlardan biri de benim şehir dışındaki ailemin yanına gitmek istemem. Ona kalsa bir hafta git gel yeter, her sene ama abartısız her sene yılda bir memleketime gitmem konusu açıldığında tartışırız, benim sorumluluklarım varmış, ben evli bir kadınmışım vs. çocuktan sonra bir de çocuğumsuz yapamıyoruma döndü olay, gidiyorum ikinci günde ben çok zöledim hadi gelin demeye başlıyor, tatilimi de zehir ediyor. Ayrı kalmayı ben de çok isterim inanın, özlemeyi ama fırsat vermiyor ki...
Eskiden ona romantik davranışlarım tatlı olurdu ama artık benim bile içimden gelmiyor. İnanın çocuğum doğdu doğalı onu öpmek istemedim bile aşkla.

Evliliğimizdeki en büyük sorunlardan biri de benim şehir dışındaki ailemin yanına gitmek istemem. Ona kalsa bir hafta git gel yeter, her sene ama abartısız her sene yılda bir memleketime gitmem konusu açıldığında tartışırız, benim sorumluluklarım varmış, ben evli bir kadınmışım vs. çocuktan sonra bir de çocuğumsuz yapamıyoruma döndü olay, gidiyorum ikinci günde ben çok zöledim hadi gelin demeye başlıyor, tatilimi de zehir ediyor. Ayrı kalmayı ben de çok isterim inanın, özlemeyi ama fırsat vermiyor ki...
Eskiden ona romantik davranışlarım tatlı olurdu ama artık benim bile içimden gelmiyor. İnanın çocuğum doğdu doğalı onu öpmek istemedim bile aşkla.

evliliğimizdeki en büyük sorunlardan biri de benim şehir dışındaki ailemin yanına gitmek istemem. Ona kalsa bir hafta git gel yeter, her sene ama abartısız her sene yılda bir memleketime gitmem konusu açıldığında tartışırız, benim sorumluluklarım varmış, ben evli bir kadınmışım vs. çocuktan sonra bir de çocuğumsuz yapamıyoruma döndü olay, gidiyorum ikinci günde ben çok zöledim hadi gelin demeye başlıyor, tatilimi de zehir ediyor. Ayrı kalmayı ben de çok isterim inanın, özlemeyi ama fırsat vermiyor ki...
uzaklıkta iyi olmuyor canım.eniştemde görev icabı sürekli şehir dışındaydı.hemde aylarca.araya dahada beter soğukluk girdi..ve aldatma..her erkek böyle yapar demiyorum asla ama cibilliyeti bozuk olan yapıyor maalesef.çok zor canım durumun anlıyorum.ablamın yaşadıklarına çok benziyor :( ablamda senelerce dayandı ama aldatma olunca pes etti ayrıldı.bazı erkekler eşlerinin kıymetini bilemiyor..

Evliliğimizdeki en büyük sorunlardan biri de benim şehir dışındaki ailemin yanına gitmek istemem. Ona kalsa bir hafta git gel yeter, her sene ama abartısız her sene yılda bir memleketime gitmem konusu açıldığında tartışırız, benim sorumluluklarım varmış, ben evli bir kadınmışım vs. çocuktan sonra bir de çocuğumsuz yapamıyoruma döndü olay, gidiyorum ikinci günde ben çok zöledim hadi gelin demeye başlıyor, tatilimi de zehir ediyor. Ayrı kalmayı ben de çok isterim inanın, özlemeyi ama fırsat vermiyor ki...
O zaman sorunu sadece eşinde aramamalisin. Belki de cocuktan sonra ona olan soguklugun itmistir onu. Biseyler dene. Yavas yavas eskisi gibi olabilirsiniz. Anlasmazlik siddet falan yazmamissin yani karsimizda iyi bi adam var. Sicak davranirsan karsiligini alirsin bence yavastan ise koyul. Vazgecmek kolay biraz cabalamak lazim eski askin hatrina.

uzaklıkta iyi olmuyor canım.eniştemde görev icabı sürekli şehir dışındaydı.hemde aylarca.araya dahada beter soğukluk girdi..ve aldatma..her erkek böyle yapar demiyorum asla ama cibilliyeti bozuk olan yapıyor maalesef.çok zor canım durumun anlıyorum.ablamın yaşadıklarına çok benziyor :KK43: ablamda senelerce dayandı ama aldatma olunca pes etti ayrıldı.bazı erkekler eşlerinin kıymetini bilemiyor..
Evet cnm maalesef kıymet bilmiyorlar. Oysa azıcık dikkat etse, özen gösterse, ne güzel olacak her şey ama yok :(

O zaman sorunu sadece eşinde aramamalisin. Belki de cocuktan sonra ona olan soguklugun itmistir onu. Biseyler dene. Yavas yavas eskisi gibi olabilirsiniz. Anlasmazlik siddet falan yazmamissin yani karsimizda iyi bi adam var. Sicak davranirsan karsiligini alirsin bence yavastan ise koyul. Vazgecmek kolay biraz cabalamak lazim eski askin hatrina.
Eskiden de iyi değildik, sadece ben bir şeyler yaparsam güzel bir şeyler yaşıyorduk. Şimdi o da kalmadı, zaten benim içimden gelmiyor artık. Çünkü çaba sarfeden, sürprizler hazırlayan, önem veren hep ben oluyorum. Ben yaparsam var yoksa yok. Umurunda bile olmuyor. Hal böyle olunca da içinden gelmiyor bir şeyler yapmak.

Eskiden de iyi değildik, sadece ben bir şeyler yaparsam güzel bir şeyler yaşıyorduk. Şimdi o da kalmadı, zaten benim içimden gelmiyor artık. Çünkü çaba sarfeden, sürprizler hazırlayan, önem veren hep ben oluyorum. Ben yaparsam var yoksa yok. Umurunda bile olmuyor. Hal böyle olunca da içinden gelmiyor bir şeyler yapmak.
Onunla paylassan biraz renk katalim yoksa bu uzakligimiz ilerde kavgalara kusluklere dönüşecek hem evliligimizi hem cocugumuzu etkilicez diye alip karsina konussan? Zaman ayarla 2 gun de olsa basbasa biyere gidelim sadece birbirimize vakit ayiralim bi deneyelim desen? Kabul etmez mi? Senin de icinden gelsin oyle koyverme burda ne konular okuyoruz. Ruhsuz gibi gorunse de sana deger veren bi esin var kiymet bilmek lazim. Ayrica hic bisey icin geç degil görücü usulü evlenen insanlar bile karsisindakinin tavirlariyla gun gelip asik olabiliyor. Olaya pozitif bak asilamicak bi sorun degil inan.

Baştan beri parlak değildi zaten ilişkimiz. Eşim baştan beri romantik değildi, olmaya da çalışmadı hiç Baştan beri hep ben idare ettim ama dediğim gibi artık benim de sabrım kalmadı. İşin en ilginç yanı ise sex hayatımızda hiçbir sorun olmadı. Zaten dengesizlikten kastım biraz da oydu. Sex hayatımız, neredeyse mükemmel ama yatağın dışında berbatız :KK43:
Hmm o zaman senin aradigin heyecan degil romantizm

Madem esinin mizaci romantik degil, bu saatten sonra fazla beklentiye girmek yersiz olur. Huzur olsun da romantizm olmasa da olur bence kabullenmeye bak

Onunla paylassan biraz renk katalim yoksa bu uzakligimiz ilerde kavgalara kusluklere dönüşecek hem evliligimizi hem cocugumuzu etkilicez diye alip karsina konussan? Zaman ayarla 2 gun de olsa basbasa biyere gidelim sadece birbirimize vakit ayiralim bi deneyelim desen? Kabul etmez mi? Senin de icinden gelsin oyle koyverme burda ne konular okuyoruz. Ruhsuz gibi gorunse de sana deger veren bi esin var kiymet bilmek lazim. Ayrica hic bisey icin geç degil görücü usulü evlenen insanlar bile karsisindakinin tavirlariyla gun gelip asik olabiliyor. Olaya pozitif bak asilamicak bi sorun degil inan.
Bu konuşmayı 9 yıl boyunca kaç kez yaptım sayısını bile hatırlamıyorum. Ama gün geçtikçe daha büyük bir lakaytlıkla karşılık vermiyor, ben böyleyim falan demeye başlıyor, o zaman da ben deliriyorum. Taş çatlasın iki gün sürüyor, o kadar sürmüyor bile çoğunlukla. Sonra yine aynı...
Hmm o zaman senin aradigin heyecan degil romantizm

Madem esinin mizaci romantik degil, bu saatten sonra fazla beklentiye girmek yersiz olur. Huzur olsun da romantizm olmasa da olur bence kabullenmeye bak
İnanın bana huzur olsa romantizmi aramayacağım ama işte bambaşka sorunlarımız da var. Keşke tek şey romantizm olsa. Her şey birikip birikip, üst üste geliyor ve beni bunalıma sokuyor. İkimizin de her tartışmada söylediğimiz bir şey var ''Fazla zorluyoruz, bir şeyler bitmiş artık'' Ama bu sözleri sarfedip kimse adım atmıyor. Sanırım çekiniyoruz, oğlumuzu düşünüyoruz, maddiyat bilmem ne bir sürü etkenle boşanma kararı bile veremiyoruz. Ya da kolaya kaçıyoruz. Çünkü evliliği bitirmek, cidden çok büyük bir mesele ve kimse bu fikre yanaşmıyor, ama sorunlar aynen devam hatta artarak ilerliyor... Birkaç ay önce bir uzmandan yardım isteyelim dedim. Hiçbir şekilde yanaşmadı. Bir evlilik terapi sitesinde bir test vardı, onu çözdüm, ve ona bari sen de çöz, bir adım atalım dedim, ona da yanaşmadı. Of işte olay tamamen kördüğüm şeklinde beni yıpratmaya devam ediyor :(

Back
X