en yakın arkadaşımın sevgilisi bir anda çıkıp gitti hyatından 3 yılın ardından birbirimize göre değilmişiz demiş saçma sapan birşey değil mi sizcede 3 yılın ardından bunu anlmak arkadaşımın kafasında bir sürü soru işaretiyle bırakıp gitmesi :1shok:çok kızdım çokklava:
3 yılın sonuda mı anlamış birbirlerine göre olmadığını bencede ne saçma aşk bu kadar kolay değil hemde hiç kolay değil insan bir kere sever hayatında ve böyle bir saçma sapan sebep yüzünden bırakmaz sevdiğini...
Off bunları okudukca ve yasadıkcaa bu tarz şeyler erkeklerden daha da nefret edıyorum onlarsız daha mutluyuzz yaaa onlara ihtiyacımız yok bizim odunlar ne olcak
Aşk ayaklar altında zaten
3 yıl uzun bir süre, ama ortada anlaşmazlık varsa... tek taraflı iyi gidiyor gibi dursada bitmeli
Ama açıklaması olmalı, anlaşamıyorlarmıydı arkadaşınız ne diyor.
Çok iyi bir çiftmiydiler, yani ne durumdaydılar.
kuzum sen nerelerdesın?
canım soyle bır durum var, benım bır kız arkadasımda dusundu tasındı bırbırımızwe gore degılız deyıp 3,5 sene sonunda ayrıldı
bazen ınsanların bogazına tak edıyor
çocuk askere gitti geldi tüm askerliği boyunca bir dediğini 2 etmedi öyle çok seviyordu yanına bile gitti çocuk askerlik dönüşü soğuk davranmaya başladı saçma sapan konuşmaya çok ağladı garibimmafoldumbensonunda da ayrılmak istemiş işte kalas:1shok:
ıyı olmaya calısıyorum canım hımm o zaman bılemeyecegım evet yapan kısıler var ama gecmıste oyle olup tekrar barısıp evlenen arkadasımda var kader yanı
bencede..kesinlikle yoksa 3 yıl yani kolay mı..o kadar sevgi emek hepsini çöpe at ohh ne aLaaa..
valla aşk bitse bile o kadar zamanda alışkanlık başlıyor artık insan alışkanlıgını bırakıp gidemez bir kere eger 3 yıl sonra çekip gidiyorsa ondan zaten hayır gelmezmiş..