• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bu kadar yorar mı insanı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Ne onunla ne de onsuz durumu beni artık çok yoruyor. Kafam karmakarışık. Bir an önce atansam da çalışsam kafam meşgul olsa keşke. Neden sevdiğin birinden yanlışları olduğunu bilip ayrılmak bu kadar zor? İkimizde o kadar zıt karakterleriz ki çok yoruldum artık. Hem onu bırakmak istemiyorum hem yorulduğumu hissediyorum. Yapma dediğim çoğu şeyi aynen yapmaya devam ediyor. Son günlerde her gece kavgayla bitiyor. Aşk neden bu kadar zor? Ya da benim aşkım mı zor? Böyle durumlarda ne yapılır? Nasıl çıkılır işin içinden? Mantıklı olan nedir? İçim çok dolu sadece dertleşmek istedim. İyi geceleriniz olsun.

Ne yapıyor bu adam yahu neden neden diyeceğine yazıverseydin keşke

Aşkta kavgalar başladıysa ve sık sık oluyorsa ölüm hali başlamıştır. Yitirilen saygıyla beraber sevgi de azalıyor maalesef. Mantıklı olan sizi üzen her şeyden uzak durun. Yüreğiniz buna ne der bilemem.

:)

Eklentiler

• photo_2019-06-04_23-47-03.webp
    photo_2019-06-04_23-47-03.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 62
Ne yapıyor bu adam yahu neden neden diyeceğine yazıverseydin keşke
Alışkanlık olduğu için zor sanırım.
Anlatmamışsınız ki yorumlayalım...

Çok inatçı birisi. Sözünden asla geri dönmüyor. Böyle kabul etmeye çalışıyorum ama her zaman sabredemiyorum. Kavgada haksızsa benden adım bekliyor inadından ölse yazmıyor konuşmuyor.
Arada bana karşı değil ama konuşma esnasında ağzını bozuyor. Sana küfür etmiyorum diyor ama bu küfürlü konuştuğu gerçeğini değiştirmiyor. Rahatsız oluyorum diyorum dikkat ediyor bir süre ama en son yine lanlı konuştu. Bende kaba olduğunu söyledim ve öyle bitti konuşmamız. Her seferinde sinirlenince yaptıklarının farkında olmadığını sonradan pişman olduğunu söylüyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Her konuda size herkes ayrıl diyor ama siz ayrılmak istemiyorsunuz.
Maalesef sizin hayatınız ,sizin isteğiniz ve iradesizliğiniz doğrultusunda böyle sürüp gidecek.

Bir ilişki kolay kurulmuyor, kolay ilerlemiyor. İlmek ilmek işleyip emek veriyorsun her türlü zorluğu aşıyorsun. Kolayca silip atmak bu nedenle kolay olmuyor. Dışarıdan iradesiz demek elbette kolay bende bunu ilişkim öncesi başkalarına çok defa ahkam keserek yapmıştım ama işin içindeyken öyle olmadığını anladım. Zor bir durum gerçekten. Hem ilişkiyi bitirecek kadar yeterli bir sebep olmadığını düşünüyorum sevdiğim için, değer verdiğim için, hemde ders alsın istiyorum biraz. Nasıl olacak bu bilmiyorum ama .

Bir ilişki kolay kurulmuyor, kolay ilerlemiyor. İlmek ilmek işleyip emek veriyorsun her türlü zorluğu aşıyorsun. Kolayca silip atmak bu nedenle kolay olmuyor. Dışarıdan iradesiz demek elbette kolay bende bunu ilişkim öncesi başkalarına çok defa ahkam keserek yapmıştım ama işin içindeyken öyle olmadığını anladım. Zor bir durum gerçekten. Hem ilişkiyi bitirecek kadar yeterli bir sebep olmadığını düşünüyorum sevdiğim için, değer verdiğim için, hemde ders alsın istiyorum biraz. Nasıl olacak bu bilmiyorum ama .
Peki şöyle düşün. Sen bu emeğin karşılığını evlilik olarak almak istiyorsun. Bu adamla evlendin ki daha evvel ki konunda ne kadar bencil ve narsist olduğunu yazmıştın.
Şimdi ilişkinin karşılığı olarak evlendiniz ve bu yapıda biriyle aynı eve girdin. Daha sen sevgilikten dönmeyi çok büyük bir olay sanıyorsun sence boşanabilir misin ?
Asla boşanmazsın. Peki sen bu hayata bir manyağın kahrını çekmeye mi geldin ?
Kendine bunu neden reva görüyorsun?
Bak ben senden yaşça büyük birisiyim. Boşanmış bir kadınım. Sözlerim seni üzebilir ama inan bana yaşayacakların seni daha çok üzecek.
Her hafta aynı içerikli konu açıyorsun. Tabi ki açma hakkın var ama zorlama bir ilişki seni ancak mutsuz eder.

Aşk aslında hiç zor değil hatta su gibi akıp gidiyor. Olmayanı oldurmaya çalışmak zor asıl.

Vazgeçemeyişim bu yüzden aslında. Çoğunlukla su gibi akıp giden ruh ikizim olduğuna inandığım biriyle bir ilişkim var. Ama arada ortaya çıkan pürüzleri görmezden gelemiyorum ya ileride daha büyük sorunlara yol açarsa diyorum. Öyle hemen affedip geçemiyorum. Aslında ilişkiden vazgeçecek şeyler değil ama dur demezsem ileride daha büyük problemlere yol açar mı bilemiyorum. Kafam karışık. Çok mu düşünüyorum bazen bunu da düşünmüyor değilim.

Peki şöyle düşün. Sen bu emeğin karşılığını evlilik olarak almak istiyorsun. Bu adamla evlendin ki daha evvel ki konunda ne kadar bencil ve narsist olduğunu yazmıştın.
Şimdi ilişkinin karşılığı olarak evlendiniz ve bu yapıda biriyle aynı eve girdin. Daha sen sevgilikten dönmeyi çok büyük bir olay sanıyorsun sence boşanabilir misin ?
Bak ben senden yaşça büyük birisiyim. Boşanmış bir kadınım. Sözlerim seni üzebilir ama inan bana yaşayacakların seni daha çok üzecek.
Her hafta aynı içerikli konu açıyorsun. Tabi ki açma hakkın var ama zorlama bir ilişki seni ancak mutsuz eder.

Konuyu açma nedenlerim genelde tartıştığımız günlerde ilişkimi sorguluyor olmam ve birileriyle dertleşmek istemem. Ki dediğiniz gibi bu benim en doğal hakkım. Ama dediklerinizde son derece haklısınız. Ben sinirle burda hep ondan yakınıyorum ama benimde hatalarım yok değil. Sadece bir ilişkiyi yürütmek ne kadar zor ilk ilişkim olduğu için bunu yeni yeni anlıyorum. Ve arada destek almak için rahatlamak için burada sohbet etmek istiyorum.
Boşanma konusuna gelecek olursak. Sevgilimden ayrılma korkusu gibi bir korkum yok. Zamanında kestirip atmışlığım da oldu ama aldı gönlümü. Ki evlilik kurumu benim için sevgililikten farksız. Bir kağıt parçası hayatıma yön veremez. Duygularımla hareket eden biriyim. Çok güzel bir ailem ve hayatım var. Her zaman destekçilerim onlar. İstemediğim bir ilişkiyi ne sevgililikte ne evlilikte yürütmem.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Konuyu açma nedenlerim genelde tartıştığımız günlerde ilişkimi sorguluyor olmam ve birileriyle dertleşmek istemem. Ki dediğiniz gibi bu benim en doğal hakkım. Ama dediklerinizde son derece haklısınız. Ben sinirle burda hep ondan yakınıyorum ama benimde hatalarım yok değil. Sadece bir ilişkiyi yürütmek ne kadar zor ilk ilişkim olduğu için bunu yeni yeni anlıyorum. Ve arada destek almak için rahatlamak için burada sohbet etmek istiyorum.
Boşanma konusuna gelecek olursak. Sevgilimden ayrılma korkusu gibi bir korkum yok. Zamanında kestirip atmışlığım da oldu ama aldı gönlümü. Ki evlilik kurumu benim için sevgililikten farksız. Bir kağıt parçası hayatıma yön veremez. Duygularımla hareket eden biriyim. Çok güzel bir ailem ve hayatım var. Her zaman destekçilerim onlar. İstemediğim bir ilişkiyi ne sevgililikte ne evlilikte yürütmem.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Çok olgun geldiniz bana. İnşallah ben haksız çıkayım da siz yeter ki mutlu olun. :KK36:

Vazgeçemeyişim bu yüzden aslında. Çoğunlukla su gibi akıp giden ruh ikizim olduğuna inandığım biriyle bir ilişkim var. Ama arada ortaya çıkan pürüzleri görmezden gelemiyorum ya ileride daha büyük sorunlara yol açarsa diyorum. Öyle hemen affedip geçemiyorum. Aslında ilişkiden vazgeçecek şeyler değil ama dur demezsem ileride daha büyük problemlere yol açar mı bilemiyorum. Kafam karışık. Çok mu düşünüyorum bazen bunu da düşünmüyor değilim.
İlk sayfada zıt karakteriz, çok inatçı, anlaşamıyoruz falan denmiş. Eski konularınızı hatırlayamadığımdan sorun neymiş diye bakmak istedim. Sevgilinizi pışpışlamaya bile tahammülünüzün kalmadığını gördüm.
Pışpışlamak dedim çünkü kendisi hala olgun bir şekilde bakmıyor hayata. Yanlıştır demiyorum, kendi görüşüdür ama sizin hayattan beklentileriniz de farklı ilişki de bir takım şeyler de ölmüş.

Aşkta kavgalar başladıysa ve sık sık oluyorsa ölüm hali başlamıştır. Yitirilen saygıyla beraber sevgi de azalıyor maalesef. Mantıklı olan sizi üzen her şeyden uzak durun. Yüreğiniz buna ne der bilemem.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Akşam kavgadan sonra konuşmak istemediğimi söyledim. Tek bir adımda atmayacağım. Biraz sakinleşmeye kafamı dinlemeye ihtiyacım var.

Çok olgun geldiniz bana. İnşallah ben haksız çıkayım da siz yeter ki mutlu olun. :KK36:

Teşekkür ederim. Söyledikleriniz son derece doğru ve aklımın bir köşesinde merak etmeyin. Her zaman tecrübelerin öneminin farkında olmuşumdur. Boşa konuşmuyorsunuz.
Sizde mutlu olun inşallah :KK36:

İlk sayfada zıt karakteriz, çok inatçı, anlaşamıyoruz falan denmiş. Eski konularınızı hatırlayamadığımdan sorun neymiş diye bakmak istedim. Sevgilinizi pışpışlamaya bile tahammülünüzün kalmadığını gördüm.
Pışpışlamak dedim çünkü kendisi hala olgun bir şekilde bakmıyor hayata. Yanlıştır demiyorum, kendi görüşüdür ama sizin hayattan beklentileriniz de farklı ilişki de bir takım şeyler de ölmüş.

Hem birçok konuda aynıyken hem de çok farklıyız. Sevgimiz hala kuvvetli ama bu bazı farklılıklarımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zor bir durum gerçekten.

Sizin yazdığınız her kelimenize can-ı gönülden katılıyorum o kadar güzel ve mantıklı konuşmuşsunuz ki gerçekten tebrik ediyorum. Keşke herkes sizin gibi bilinçli ve aklı başında olsa kesinlikle yüzde yüz haklısınız.

Ben çok yakınımdan birini örnek verebilirim size .cok seviyoruz ama anlaşamıyoruz, ayrılamıyoruz, ee onca senenin alışkanlığı verilen emekler diye diye zorladı evlendiler.ee güya yine seviyorlar az buçuk birbirlerini 2 tanede çocukları var ama o kadar pismanlar ki evlendiklerine.keske hiç devam etmeseydik ,evlenmeseydik modundalar. Sürekli kavga,şikayet,açık bulma çabası, o düzelsin ben dogruyum asla yanlış yapmam diyen koca,sürekli kocasının öfke kontrol sorunu,küfrü, rahatlığından şikayet eden kadın.düşünün sadece çocukları için itelemeyle giden bir evlilik.siz de yıllar sonra aynısını söyleyeceksiniz malesef.5-7 seneyi çöpe atmamak için ömrünüzü çöpe atacaksınız.ask falan kalmaz zaten ,şimdiden böyle küfürbaz ise evlenince size de çok rahat küfür edebilir ve özür dilemez ve beni tanıyordun bile isteye evlendin diyecek bence.hem gözlemlerime göre evlilik öncesi uzun süren ilişkilerin evlilikteki ömrü uzun olmuyor yada mutlu olunmuyor.size ne desek boş biliyorum kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz ama şimdi ayrılırsanız en fazla sen ve sevgilin üzülür ama evlendikten sonra mutsuz olursanız aileniz,onun ailesi olursa çocuklarınız cok üzülecek emin olabilirsiniz.iyi düşünün.

Back
X