• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bu kadar yorar mı insanı?

Ne onunla ne de onsuz durumu beni artık çok yoruyor. Kafam karmakarışık. Bir an önce atansam da çalışsam kafam meşgul olsa keşke. Neden sevdiğin birinden yanlışları olduğunu bilip ayrılmak bu kadar zor? İkimizde o kadar zıt karakterleriz ki çok yoruldum artık. Hem onu bırakmak istemiyorum hem yorulduğumu hissediyorum. Yapma dediğim çoğu şeyi aynen yapmaya devam ediyor. Son günlerde her gece kavgayla bitiyor. Aşk neden bu kadar zor? Ya da benim aşkım mı zor? Böyle durumlarda ne yapılır? Nasıl çıkılır işin içinden? Mantıklı olan nedir? İçim çok dolu sadece dertleşmek istedim. İyi geceleriniz olsun.
Bizde sevgiliyken öyleydik ve evlendik durum dersen aynı devam. Benim ömrüm ona yapma etme demekle onun ömrü bana haklısın hatalıyım bir daha olmayacak demekle geçiyor. Ama o bşr dahalar hiç bitmiyor. Şuan gitmek mi kalmak mı mantıklı onu düşğnüyorum yani hala aynı yerdeyim. Şuan bir oğlum var ve ikinci çocuğu çok istiyorum ama inan eşime güvenemiyorum. Çok zor cok. İyi günleriniz yok mu dersen var tabi ki olmaz mı ama her an bsir diken üstündeyim ben aman şimdi bişeyolacak aman şimdi laf edecek.

Çok yorgun olsaydın şimdiye birakirdin partnerini o_O

Bizde sevgiliyken öyleydik ve evlendik durum dersen aynı devam. Benim ömrüm ona yapma etme demekle onun ömrü bana haklısın hatalıyım bir daha olmayacak demekle geçiyor. Ama o bşr dahalar hiç bitmiyor. Şuan gitmek mi kalmak mı mantıklı onu düşğnüyorum yani hala aynı yerdeyim. Şuan bir oğlum var ve ikinci çocuğu çok istiyorum ama inan eşime güvenemiyorum. Çok zor cok. İyi günleriniz yok mu dersen var tabi ki olmaz mı ama her an bsir diken üstündeyim ben aman şimdi bişeyolacak aman şimdi laf edecek.

Bende bundan korkuyorum işte. Değişmeyeceğini biliyorum çünkü. Sabah yazmıştı soğuk cevap verdim konuşmuyoruz şu an. Sanırım mesafe koymanın vakti geldi. Seviyorum ama hep böyle devam etsin istemiyorum. Canım acısa da bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor sanırım. İnsanların değişeceğine asla inanmıyorum çünkü. Çok üzgünüm ama o ayrı.

Ben çok yakınımdan birini örnek verebilirim size .cok seviyoruz ama anlaşamıyoruz, ayrılamıyoruz, ee onca senenin alışkanlığı verilen emekler diye diye zorladı evlendiler.ee güya yine seviyorlar az buçuk birbirlerini 2 tanede çocukları var ama o kadar pismanlar ki evlendiklerine.keske hiç devam etmeseydik ,evlenmeseydik modundalar. Sürekli kavga,şikayet,açık bulma çabası, o düzelsin ben dogruyum asla yanlış yapmam diyen koca,sürekli kocasının öfke kontrol sorunu,küfrü, rahatlığından şikayet eden kadın.düşünün sadece çocukları için itelemeyle giden bir evlilik.siz de yıllar sonra aynısını söyleyeceksiniz malesef.5-7 seneyi çöpe atmamak için ömrünüzü çöpe atacaksınız.ask falan kalmaz zaten ,şimdiden böyle küfürbaz ise evlenince size de çok rahat küfür edebilir ve özür dilemez ve beni tanıyordun bile isteye evlendin diyecek bence.hem gözlemlerime göre evlilik öncesi uzun süren ilişkilerin evlilikteki ömrü uzun olmuyor yada mutlu olunmuyor.size ne desek boş biliyorum kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz ama şimdi ayrılırsanız en fazla sen ve sevgilin üzülür ama evlendikten sonra mutsuz olursanız aileniz,onun ailesi olursa çocuklarınız cok üzülecek emin olabilirsiniz.iyi düşünün.

Uzun bir ilişki sayılmaz bir buçuk yıl oldu henüz. İlişkinin ilk zamanları daha sert bir ilişkiydi sonra düzeltti kendini. Ama yine de bazı huyları değişmiyor. Sevsem bile yoruldum artık. Olmuyorsa olmuyor. Belkide böylesi daha hayırlı. En azından bu sefer ben mücadele etmeyeceğim. Aksine artık bırakma kararı aldım. Geri çekileceğim.

Eski konularınızı okumadım, ama tek cümle yetti.

“Yapma dediğim çoğu şeyi yapmaya devam ediyor.”

Demek ki karakterinin dışında şeylere zorluyorsunuz. Değişmeyecek, değişse zaten bir kere iki kere rahatsız oluyorum yapma demeniz yeterliydi. Siz şu an taşıma suyla değirmen çevirmeye olmayacak şeyi oldurmaya çalışıyorsunuz belli, o yüzden yoruluyorsunuz. Bir ömür su mu taşıyacaksınız? Bazen geçmişte verdiğin emeklerden vazgeçmek insanın geleceğini kurtarıyor. Birlikte olduğunuz insanın karakterine dair zerre fikrim yok; ama lütfen kendiniz için ya olduğu gibi kabul edin ya da ayrılın ve size uygun bir insanla birlikte olun.

Bende bundan korkuyorum işte. Değişmeyeceğini biliyorum çünkü. Sabah yazmıştı soğuk cevap verdim konuşmuyoruz şu an. Sanırım mesafe koymanın vakti geldi. Seviyorum ama hep böyle devam etsin istemiyorum. Canım acısa da bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor sanırım. İnsanların değişeceğine asla inanmıyorum çünkü. Çok üzgünüm ama o ayrı.
Acilen kaç kurtul ayrılınca hayatının en doğru kararını verirsin inanki. Evlenince bu kabaligin küfürlerin dozu artarak devam edicek ve çok fazla yipranirsin tecrübe ile sabit

Daha önce konuşmuştuk galiba. Bahsettiğiniz akrep burcu olan erkek mi bu?
Şahsen beni yoran, üzen şeyleri hayatımdan çıkartıyorum artık. Öyle bir karar aldım.

Bazı insanlar böyle ilişkileri sever, tarzı budur derler.
Hani sürünmeli, yıpranmalı..

Ben bazen acaba öyle biri miyim diye düşünürüm.. :KK14:

Sizin durum da bu olabilir mi acaba?

O vazgeçmek aklındaysa en kolayı sevgiliyken vazgeçmek emin ol.

Back
X