- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi starimlsls
-
Bak kardeş bi gün karsina öyle biri cikacak eveleneceksin.seveceksin.ama bide bakacaksin ask diye bisey yok.ayni cati altinda huzurla yaslanmanin aslinda sevgi oldugunu anlicaksin.
Bunlar hep heves.bos seyler aslinda.ama yaş ve şaytanin da verdigi gazla buralara kadar geliyoruz.
Karsina düzgün biri cikipta evlenince gecmise dönüp bi bakarsin.kimi dönüp küfür eder.kimi beddua.kimiyse güler gecer.
Eger bunlari gelecekte gülerek geciştirmek istiyorsan bu gününü ona göre yaşa.
Bak kardeş bi gün karsina öyle biri cikacak eveleneceksin.seveceksin.ama bide bakacaksin ask diye bisey yok.ayni cati altinda huzurla yaslanmanin aslinda sevgi oldugunu anlicaksin.
Bunlar hep heves.bos seyler aslinda.ama yaş ve şaytanin da verdigi gazla buralara kadar geliyoruz.
Karsina düzgün biri cikipta evlenince gecmise dönüp bi bakarsin.kimi dönüp küfür eder.kimi beddua.kimiyse güler gecer.
Eger bunlari gelecekte gülerek geciştirmek istiyorsan bu gününü ona göre yaşa.
Birinin peşinizden koşması aşık olduğunun garantisi değil, kişilik zayıflığı ve takıntının belirtisi olabilir.Merhaba, gerçekten soruyorum. Her şey basit her şey aslında abartı mı?
1.5 sene peşimde koşan, beni deliler gibi seven sevgilim önce terk etti sonra başka biriyle gördüm geçen. Benim yönlendirdiğim işe girmiş, arkadaşlarına benden bahsetmişti. İşe girmeden 1 ay geçti. Ayrıldık, o arkadaşlarından biriyle çıkmaya başlamış. Neden ayrıldığımızı da anladım böylece.
Hayatım alt üst her şeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Yatağımdan kalkmak bile çok zor. Hiçbir şeye inancım kalmadı artık. Her şey sadece anlık heyecanlar mı? Ben zannediyordum ki sevgi başka bi şey, çok büyük olmadığı sürece karşılıklı sevgi varsa her şey çözülür, soğumaz kimse. Çok duygusalmışım galiba bu yaşıma kadar . Herkes kendi çıkarları örtüştüğü kadar mı sever ? Her şey cinsellik mi mesela ?
Senin düşüncelerinin hiçbir önemi yok mu, olmayacak mı kimse için? Hep böyle mi olacak anlık heyecanları hep sevgi sanacak sonra başkasına mı gidecekler ?
KeşkeO kişiyi unutun önünüze bakın.
Canim zaten böyle kandıriyorlar insanı.güven veriyor seviyormus gibi yapiyor.sen de karsilik verince geri cekiliyor hemen.uyma.Söz vermiştim kendime bi daha kimseye güvenmeyeceğim her şey yalan diye. Ama zaman geçti, çok zaman, yine bir garip oldum. Kalp çarpıntısı, çocuğun güven veren hareketleri, sanki hiç gitmeyecekmiş gibi konuşması bu aşk dedim bu defa bu karşılıklı aşk, yok yalanmış her şey, her şey boşmuş.
Ciddi bir şey olmadığı sürece ( ölüm, hastalık vs) ağlayan adamdan uzak durun. Bu kadar net!
İyi de zaten hırsmışsınız onun için. 1.5 yıl böyle oyalar durursanız zaten ulaşınca bırakır gider doğal. Siz hemen yüz vermeyeyim zor kızı oynayayım derken aşık usandırmışsınız bence. Bu şimdi çıktığı kızla evlenirse filan da şaşırmayın bence her şey cinsellik değil. Zor kız olmayıp ama zor kızı oynamak böyle bu hale getiriyor işte...Hırs olsa
Bu sitede bazı insanlar ne kadar garip. Sanki bi şey olsa da yargılasak diye bekliyorsunuz. İyi de benim zor kızım ben numarası yapma gibi bir derdim yoktu ki. İlk başlarda hoşlanmıyordum sonra memlekete gittim 6 ay geldim hiçbir şey hissetmiyorum arkadaş kalalım dedim. Arkadaşlığımız devam edince hoşlanmaya başladım bu kadar basitİyi de zaten hırsmışsınız onun için. 1.5 yıl böyle oyalar durursanız zaten ulaşınca bırakır gider doğal. Siz hemen yüz vermeyeyim zor kızı oynayayım derken aşık usandırmışsınız bence. Bu şimdi çıktığı kızla evlenirse filan da şaşırmayın bence her şey cinsellik değil. Zor kız olmayıp ama zor kızı oynamak böyle bu hale getiriyor işte...
İyi de ben gerçeği söyledim niye yargılayayım.Bu sitede bazı insanlar ne kadar garip. Sanki bi şey olsa da yargılasak diye bekliyorsunuz. İyi de benim zor kızım ben numarası yapma gibi bir derdim yoktu ki. İlk başlarda hoşlanmıyordum sonra memlekete gittim 6 ay geldim hiçbir şey hissetmiyorum arkadaş kalalım dedim. Arkadaşlığımız devam edince hoşlanmaya başladım bu kadar basit
Arkadaştık çünkü biz hem de iyi arkadaş sevgili anlamında hiç bakmamıştım ben ona..İyi de ben gerçeği söyledim niye yargılayayım.
Madem hoşlanmıyordunuz başlarda niye konuşmaya devam ettiniz?
Keyfimin kahyası mısın sanane filan diyorsunuz şu an bence ama işte burdan bakınca öyle olmuyor pek istemem yan cebime koy hesabı gibi olmuş işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?