hepsinin içindeki öküz eşit değil sonuçta haksızlık etmeyelimarama kısmında öküz diye aratınca hep benim yazdıklarım çıkacak, nişanlım nickimi de biliyor, yazık olacak bana...
nişanlım demişken; geçenlerde şöyle dedi kendileri; erkek dediğin hayvanın konuşabilen halidir, neden bu kadar irdeliyorsunuz ki siz kadınlar, kumandayı eline ver tv nin önünden çekil, bütün olay budur... (ben bu adamla evlenicem kızlar,konu sahibinin eşi romantikmiş en azından, 1 yıl sonra benim konu başlıklarım nasıl olacak acaba:18:
Klasik olacak ama aşk kavuşamamaktır. Bak Leyla ile Mecnun'a, Kerem ile Aslı'ya. Onlar kavuşamadıkları için tanıyoruz, belki kavuşsalar Aslı'da kayınvalideden şikayet eden bir geline dönüşecekti.
Şaka bir yana, belki çok açık olacak ama eşinle / sevgilinle birlikte olduktan sonra o büyü kalmıyor.
Kalıyor diyenlere saygı duyarım ama inanmamO kadar çok kadın bunu kendine itiraf etmekten kaçıyor ki, zamanında bunlardan biri de bendim. Bende bu yazdıklarımı anlayana kadar epey sıkıntı çekmiştim. Artık sevgilime (eşim yerine tercih ettiğim bir kelimedir) aşık olmadığımı farketmek gerçekten zor birşeydi, nasıl ya diyordum ben bu adamı birkaç saat bile görmemeye dayanamazken, şimdi aylarca görmeyebiliyorum (yurtdışı işi) yada birlikte olmak o heyecanı vermiyor ama oldu aştım. Aşık değilim ama çokkk seviyorum, hep hayatımda olsun istiyorum, sıkı sıkı sarılsın istiyorum.
Önceleri insan sanki aşk bitince herşey bitecek gibi hissediyor. Aşk bitebilir ama yerine gelen sevgi, bağlılık, alışkanlık tadından yenmez bir duygudur.
Sen eşini seviyorsan , eşin seni seviyorsa daha ne olsun ki.
ayyy bayıldım o ilk cümleye yaaakv'den şikayet eden Aslı Düşünsenize,, "Bıktım şu Kerem'in anasından, hele bi de görümce var kı çatlasın emi! " Mecnun'un Leyda da başlıyormuşş,,, "ya benim eltiye ne demeli.."
Kerem çok dağınık her yere çoraplarını atıyor, hiçte romantik değil odun mübarek hay onu tanıdığım güne
eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..
fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik
şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.
bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?
3 yıl olucak evleneli ben eşimi öptugumde ılk gun kı gıbı heyecanlanırım eve geldıgınde kalbım daha bı hızlı tar 10 dk ec gelse uzulurum.benım aşkım ilk gunku gıbı tazecik kişiden kiiye değişio demekki cnım bende aşkı çözemeyenlerdenım aslında
Sen cok tatlı bir insana benziyorsun.
Emin değilim ama, aşkın öbürünü uzatmak birazda size bağlı,
bizde eskisi gibi değiliz ama o bir birimizi cok özlediğimiz için oluyordu, gizli gizli buluşmalar sayesinde cok heyecanlı gece biliyordu.
şimdi ben ondan önce işe gidersem yada o, sokağımızdaki Köşe'yi gecene kadar
el ,göz hareketleri yaparız, el öpücüğü fallan filan, takı sokak bitene kadar, ve kaybolana dek
Şahsen biri görür, delimi neler derler diye düşünmedim değil, ama banane?
birde eve gidip biran önce kavuşmak isteriz, eve geldiğimizde yemekden sonra bir birimizle ilgileniriz,
gerci uzun zamandır hiç dışarı çıkmadık ama birlikde tv izlemekte hoş:44:
bende aşkın nolduğunu tam bilmiorum ama kocamı çok seviyorum :)
hayatınız tabi ki rutine giriyo ama bu kötü bişey deilki
konu sahibi demiş ya ilk buluştuğumuz yere gitsek süslensek diye
işte mesele bu o özen kalmıo galiba di mi?
o özen kalmasa da başka şeylere özen gösterelim mesela ben eşimin sevdiği yemekleri yapmaya bayılırım
süprizleri artık bu konuda yapıorum
mesela dün çok seviyo die mozaik pasta yaptım çok mutlu oldu
o da bana çok seviyorum die çiğ köfte almış gelirken ben de çok mutlu oldum
evlenince süprizler böle oluo mesele nelerle mutlu olduğunda bence sevdiğim bana göz kırpsa bile içim kıpır kıpır oluyo benim
aslnda evet.ilişkiler güzelse ve evlenince bu değerlere sahip çıkılıyorsa bnce evlendkten sonra daha tatlı olabiliyor bazı evlilkler.
çünkü imkanlar oluyor.mesela sen yemek yapmayı çok seviyormuşsun eşine,o sana gelrken en sevdiğin şeyden almış falan.
dşnsene bana evnde bunları yaptığını
e yapılmaz tabi tam olarak.
bnm yakındığım konu o dokunuşlardaki heyecanlar.
ondan gelen msjları tekrar tekrar okumak,geçirdiğimiz günleri tekrar tekrar düşünmek.
geceleri heyecandan uyuyamamk falan =))
sanırım bunlar gelip geçici ve kmsede bunlarn kaldığına inanmıyorum.
konu sahibi arkadaşım bak allaha şükür bır sıkıntın yokmuş eşinlede çok mutluymuşsun..allaha şükür rabbim aratmadan bir evlatta vermiş sana..bir derdim var topiğinde o kadar büyük sorunlar var ki bi oku istersen seninki sorun değil bence kendi kendine büyüttüğün bişey gibi geldi.......
Muhakak denemelisinizahahahah asıl tatlı olan sensin!!!
şu anlattıklarına bakçok güldüm.çok sevmli şeyler bunlar.
aslnda denemeliahahahah
eşimle dışardayz diyelm.eve yaklaştık.o fırına bakkala çakkala girer.ben bir süre beklerim sonra munzurluk yapar giderim.
o da peşimden laf atar,ıslık çalar,öpücük atar.gelen geçen de bize bakar,aa kadının peşine adam takılmış falan diyorlardır heralde
çok utanırım,dururum hemen
buna benzettim anlattığını
Muhakak denemelisinizSürersiniz ya!!
Bu sizin yaptığınıza benzer bir şey, bizde yaparız,
ya arabadan kafasını çıkarır eyyy yavruuum be, der! ( allahdan yabancı cevre, anlamaz)
yada kudüs köpek gibi waf waf waaaaf diye bağırır!
Ozaman 'eyvah' derim ama sırıtırım. Cevremizdekiler bile bize güler, ama ben hiç cakdirmadan, HimmmYapar devam ederim yürümeye:))
bir keresindede, yine waf'ladi, birazda karanlikdi hava.
Okadar cok bağırarak hafladiki, ordan gecen bir kadın korkudan ölüyordu
Tabiki bende Gül Gül ölüyordum..
bazen cok az bazen romantik olur,
mesela bur gün odamızdan çıkmamı söyledi.
cikmami söylediğindede, yukardan aşağıya kadar mumlar, güller, tah banyoya kadar, () bir bakdim küvetin ici Gül yaprakları ile doldurmuş, ben içimden kanatsiz bir melek gibi uçuyorum, uçuyorum
mis gibiydi, 2,3 gün boyunca o mis gibi Gül kokusu hala tenimdeydi.
Aradan 3 ay gecdi sanırım, keşke yine hoş bir şey yapsa
eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..
fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik
şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.
bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?