3 gün arka arkaya görüştünüz diye bütün bunların yaşanmaması lazım tabi ki.
Bir de yanında niye erkek kardeşini getirmiş ki, bu kadar az görüşebiliyorken.
Evlenince hergün birlikte olacaksınız o zaman ne olacak.
Birlikteyken iletişiminiz nasıl peki, sakin mi geçer, sizle konuşur mu,
paylaşır mı, eğlenir mi?
Ve en doğru cevapları verecek olan kişi erkek arkadaşınız.
Bu kadar görüşmek hoşuna gitmiyormuymuş, sıkılıyormuymuş, açık açık sorun.
Gerçi insana hissettikleri yeter ya, siz yine de cevabı ondan alın.
bence ustune cok dusme
bu olaydan sonra ilk arayan sen olma
ne tlf et ne msj at
onun adim atmasini bekle
canım o senin bu kadar kırıldıgının farkında değilki
seni kırdıgını bile bile gitmiyor ona göre olay cok basit. senin ne düşündüğünü neler hissettigini bilse oda çok üzülür tabiki
düşünmemeye calıs, ama bu hissettiklerini genel olarak paylas onunla, 50 dk durmadın gittin dersen hayatta ne demek istedigini anlamaz.. hatta evet askım daha cabuk git, daha rahat git diye sen destekle onu bak bi daha diyebiliormu
neler hissettigini cok iyi anlıyorum emin ol bunları uygulamak cok zor ama yapacak bişey yok baska dilden anlamıolar
hiç bosuna canını sıkma.. anlamıyorlar bizii, dilimiz farklı onlar venüsten biz marstan
yada tam tersi de olabilirdi
8 de mi gidecegim dedi, sen ısrar et gitsin diye hızlandır süreci hemen kalkalım de, vicdanı sızlar o düşünür yolda hemen git dedi, beni artık daha az mı seviyor der bi dahada korkusuna böyle diyemez
bende kaç gündür kendimi yiyorum böyle bi sebep yüzünden
halbuki ilke basit kaçan kovalanır
Ask dedigimiz sey aslinda nefsimizdir, yani nefsimiz birini istiyor hele birde imkansizsa daha cok asik hissediyorsun kendini (arzuluyorsun o kisiyi yani ozluyorsun). Ayni sizin durumunuzda gormeyince nasil iyi davraniyorsa, cok goruncede artik nefsi fazla istemiyor. Ask bitince (evlilikte mesela hergun birbirinizi gorunce) yerini sevgi saygi almali ama buda cogu erkekte imkansiz cunku cok benciller
Ben de çok görüşünce değişiyor dediğinizde 2 hafta 10 filan hergün görüşüyorsunuz sandım. 3 gün ard arda görüşmek çok değil ki hele sizin kadar nadir görüşülüyorsa :26: Bana tuhaf geldi açıkçası. Bu adam 3 günde sıkılıyorsa balayından sonra boşanır bence. Okulda 5 yıldır beraber olan iki arkadaşım var. Evlerinin arası tam 2.5 saat mesafe. Çocuk her akşam kıza eve varana kadar eşlik ediyor, sabah da kız birazcık erken kalkıyor orta noktada buluşuyorlar okula öyle geliyorlar. Beş yıldır bu böyle devam ediyor. Üstelik kız "ben giderim gerek yok, hastasın, yorgunsun, işin var" gibi mazeretlerle gelmesini engellese bile çocuk evine bırakıyor üstelik her gün okulda beraberler. Böyle adamlar da var piyasada. O yüzden bence hiç kendinizi "erkek milleti kadın ruhundan anlamıyor, bizim kadar ince değil" diyerek kandırmayın. Size değer verse böyle davranmaz, saygı duysa kazık kadar erkek kardeşini geitrmez yanında. Hiç mi düşünmemiş ya kız bir plan yaptıysa şimdi bizim biraderle bozulur diye ya da bir şey konuşacaktır belki diye düşünememiş mi? Hadi o size saygısız davranmış ya kardeşine ne demeli "ya abim sevgilisyle gezecek ne işim var şimdi benim" dememiş mi? Bence siz oturup bir düşünün
Ne bakıyorsun o lafa sen gelişine söylemiş resmen sen dırdırcı biri olsan çoktan ayrılmıştınız. Zira çekilecek türden değil. Sevgilin yanında olamıyorsa ne anlamı var sevgili olmanın kaldı ki yanında olduğu zamanları da çok görüp burnundan getiriyor. Başbaşa olmak istese zaten kardeşini de alıp gelmez. Ben seni gayet makul buldum allahın sopası yok lafına birşey bile dememişsin ya sabrını takdir ettim. Ben olsa aksi tarafa yürür giderdim garanti o laftan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?