- Konu Sahibi bayanpukina
-
kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....
hayır ben zaten bılıyordum aşık olmadıgımı, ama bu akşam daha çok aklıma takıldı, 4 ay gıbı bır suredır bırlıkteyız bu arada daha bırgun sesını vs yukseltmedı ban akarısmadı kavga etmedı bu sakınlığı zaten ona bağladı benı
anladım, belki bendede oyle olurkoynuna gireceğin adamla sadece mantık evliliği olmaz için kaldırmaz. sonuçta evleniyorsun ve bir evliliğin bel kemiği de cinsellik bunun için söylüyorum.
ama ben %100 aşk evliliğine de karşıyım. zaten 4 ay olmuş daha tanışalı belki bir zaman sonra bi hareketi seni kendisine aşık edecek. zarifliği seni etkileyecek gibi gibi..
ben eşime tanıştıktan 6-7 ay sonra aşık oldum. ilk başka bi arkadaş zoru ile tanışıp bir sebeple sevgili olmuştuk sonra meğersem birbirimiz için uygun kişilermişiz aşık olduk. ama evlenirken aklım hep daha ağır bastı diyebilirim.
sağolunArkadaşım inançlı biriysen eğer hayırlısını Allah'tan iste. Tamam bu dünya imtihan yeri.. Seçme hakkımız var, irademiz var.. Bunlara Yüce Allah müsade etmiş... ama n'olursa olsun geleceğimizi bilemiyoruz, gaybı bilen yalnızca Allah'tır. İnsanları ne kadar tanıyabiliriz. Herkes kendini karşısındaki insana nasıl gösteriyorsa o insanı o kişi öyle tanıyor, öyle biliyor. Çoğu insan 40 yıl sonra bile karşısındaki insanı tanıyamamışım diyebiliyor....
Bırak kariyeri, yakışıklılığı, parayı, aşkı.. Senin hakkında ne hayırlıysa onu iste Allah'tan. Eğer hakkımda hayırlıysa bu evlilik, bu eş adayı onu kalbime ısındır Rabb'im diye dua et.. Hayırsızsa bir sebeple hayatımdan uzak eyle de..
Güzellik, yakışıklılık gelip geçici.. Hayırsız bir insan olduktan sonra manken gibi olsa ne yazar.. Seni aldatan, değer vermeyen biri olduktan sonra parasını, kariyerini görür mü o gözler. O ruh, o beden hayattan lezzet alır mı? O evlilik huzur, mutluluk getirir mi sana?
Hakkında hayırlısını dilerim.
nasıl bır yorum ya bu neyın nefretı ?aşık değilim seviyorum diyorsunuz ben sizin gibi kadınlara inanmıyorum siz karşınızdaki kişiyi sevmiyosunuz ilgiyi seviyorsunuz
adam gunun birinde resti çektiğinde de dımdızlak kalmaya mahkumsunuz
nefret değil olacak olanı söylüyorum 15646 tane böyle konu var forumdanasıl bır yorum ya bu neyın nefretı ?
haklısınız yaptığım yanlış..insan öpmek istemeyecegi biriyle neden sevgili olur ki yazık adama ya duysa nasıl üzülür
kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....
ayy bende böyle düşünüyordumm içime su serptiniz, doğru yoldayım öyleyseMantık evliliği bence. Çünkü mantıksızsa aşk da bir yere kadar eşlik ediyor. Bence seni seven maddi imkanları iyi ve ailesi ile de anlasabilecegin birini bulduysan tamamdır. En önemli özellik seni sevmesi ve ikinci olarak ailesi ile anlasabilmek...bide son özellik görüntüsü hoşuna gitmeli.
Zaten zamanla seversin.
favorim gorucu usulu evlilikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?