Aşk hayatım ilerlemiyor

grihh54

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
346
169
23
Hanımlar merhabalar derdim aşk hayatımın ilerlememişti olduğum yerde kalması hep karşıma eski sevgilisine aşık olanlar ilişki yaşamak isteyenler erkek profilleri çıktı bu yaşıma kadar hep sabrettim okul bitsin olur atanayım olur diye bekledim sabrettim herkesin ilişkisinde mutlu olmasını seyrettim atandım hala değişen bi şey yok artık sabrım tükendi bi insan bi kere mi güzel sevilmez aşk yaşayamaz güzelsin nasıl yalnızsın bul artık birini denmesinden bıktım artık ne yapmam gerekiyor ömür boyu yalnız mı kalıcam hiç sevilmeyecem mi bu durumu kabul edip susmam mı lazım acaba hayattan doyum almıyorum artık çok şükür işim gücüm var ama iş yerinde herkesin yüzük seçmesini izlemekten yoruldum çok mutsuzum nasıl o ilişkileri kurup ciddi boyutlara taşıyıp evleniyorlar

Deneme yanılma yöntemi ile , insanlara şans vereceksiniz illa ki gönlünüzün aktığı sizi karşılıklı seven birine denk gelirsiniz. Kaç yaşındasınız bu arada hayatın tadını çıkarın biraz , kaçmıyor ya evlilik ve erkekler

25 oldum yeni

Siz hayatınızı yaşayın, illa düzgün birileri de çıkar.
En güzel yaşlarım boş duygusuz geçiyor ne zaman sevilecem ben çok mutsuzum artık atandım yüksek lisans yapıyorum ama erkekler yüzünden çevrem çok başarısızım gibi davranıyor arkadaşlarım nişanlanıp çeyiz alırken ben hayal bile kuramıyorum

Bunları aşın bence. Erkek mevzusu çok boş geliyor bana. Siz pozitif olup, enerjinizi artırın. Onlar düzine düzine gelir zaten :)

Benim konumun bir benzeri, ay görünce derdim katlandı resmen

Seda Diker'in kitaplarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. (ben de bu kadının ayaklı reklam panosu gibi oldum:) )
Bu tamamen sizin enerjinizden kaynaklanıyor, hep aynı tip adamları beğendiğiniz için, hep aynı olaylarla karşılaşıyorsunuz, bunu değiştirmeyi öğrenmeniz gerekir.
Bu aslında oldukça basit. Ben yöntemlerini öğrendikten çok kısa bir süre sonra eşimle tanıştım:) ayrıca en güzel yaşınızdasınız, gezin tozun görün eğlenin. Ben 20li yaşlarda her şeye doydum, doymuşluğun faydasını da evlilik hayatında çok gördüm:) bol şans!

Bende atanmayı bekliyorum aşk hayatım için yaşım oldu 28 bu arada merak etme nasibin seni bulur Allah iyi insanlara denk getirsin .

Bende atanmayı bekliyorum aşk hayatım için yaşım oldu 28 bu arada merak etme nasibin seni bulur Allah iyi insanlara denk getirsin .
Nasip ben ölünce mi bulacak benden başka herkes yolunu buldu maşallah işe her gün mutsuz gidiyorum herkes ilişkisini anlatıyor ben hep izliyorum mutlu çiftleri görünce ağlıyorum

Sen aradıkça bulamazsın ne zaman akışına bırakırsan o zaman en güzel aşkı tadarsın.

Nasip ben ölünce mi bulacak benden başka herkes yolunu buldu maşallah işe her gün mutsuz gidiyorum herkes ilişkisini anlatıyor ben hep izliyorum mutlu çiftleri görünce ağlıyorum
Ablacım saçmalama lütfen.
30 yaşındayım, atandım ama ben de hala bekarım.
Üstelik karşıma maalesef ki sürekli evli adamlar çıkıyor.
Lütfen olumsuz düşünüp enerjini düşürme.
Ennn güzel yaşlarındasın emin ol. Keşke bi 5 yıl öncesine dönsem de atanmanın verdiği fırsatla yiyip içip gezsem.
Ha şimdi de aynısını yapıyorum ama 5 yıl önce memur olmayı çok isterdim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…