25 oldum yeniDeneme yanılma yöntemi ile , insanlara şans vereceksiniz illa ki gönlünüzün aktığı sizi karşılıklı seven birine denk gelirsiniz. Kaç yaşındasınız bu arada hayatın tadını çıkarın biraz , kaçmıyor ya evlilik ve erkekler
En güzel yaşlarım boş duygusuz geçiyor ne zaman sevilecem ben çok mutsuzum artık atandım yüksek lisans yapıyorum ama erkekler yüzünden çevrem çok başarısızım gibi davranıyor arkadaşlarım nişanlanıp çeyiz alırken ben hayal bile kuramıyorumSiz hayatınızı yaşayın, illa düzgün birileri de çıkar.
Bunları aşın bence. Erkek mevzusu çok boş geliyor bana. Siz pozitif olup, enerjinizi artırın. Onlar düzine düzine gelir zaten :)En güzel yaşlarım boş duygusuz geçiyor ne zaman sevilecem ben çok mutsuzum artık atandım yüksek lisans yapıyorum ama erkekler yüzünden çevrem çok başarısızım gibi davranıyor arkadaşlarım nişanlanıp çeyiz alırken ben hayal bile kuramıyorum
Bende yalnız yaşlanıyorumEn azından sana güzelsin diyorlar,bende o da yok.
Onun yerine kurudun,kocadin diyorlar.
Kimi nerede bulacam onu bile bilmiyorumBunları aşın bence. Erkek mevzusu çok boş geliyor bana. Siz pozitif olup, enerjinizi artırın. Onlar düzine düzine gelir zaten :)
Siz aramayınKimi nerede bulacam onu bile bilmiyorum
Benim konumun bir benzeri, ay görünce derdim katlandı resmen
İlgi alanlarınızla ilgili kurslara filan katılabilirsiniz.Kimi nerede bulacam onu bile bilmiyorum
Nasip ben ölünce mi bulacakBende atanmayı bekliyorum aşk hayatım içinyaşım oldu 28 bu arada merak etme nasibin seni bulur Allah iyi insanlara denk getirsin .
Küçük şehirde memurum halk eğitim kursları var onada yaşlı teyzeler gidiyorİlgi alanlarınızla ilgili kurslara filan katılabilirsiniz.
Küçük şehirde işin zorKüçük şehirde memurum halk eğitim kursları var onada yaşlı teyzeler gidiyor
Ablacım saçmalama lütfen.Nasip ben ölünce mi bulacakbenden başka herkes yolunu buldu maşallah işe her gün mutsuz gidiyorum herkes ilişkisini anlatıyor ben hep izliyorum mutlu çiftleri görünce ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?