Aşk hayatım ilerlemiyor

Ben artık ciddi anlamda eksik hissediyorum param var yiyorum yediğimden anlamıyorum hep gözüm çiftlerde evlenenleri kıskanıyorum arkadaşlarım sen umutsuz artık evlenemezsin diyolar

Bak canım şu yazdığımdan ibret al. 28 yaşındayım senden bir farkım yok. Ben direkt Allaha sordum neden diye. Hak etmiyor muyum. Bir hafta sonra biriyle tanıştım. Ama rüya gibiydi. Gerçek olamayacağının farkındaydım ve hepsi gerçekti. İlk defa güvebilip sevdim ve sevildim. Ve geçen depremde öldü. Öyle birden oldu ki ne düşüneceğimi bilemedim. Allah onu bana hediye olarak gönderdi. Ama ısrarırımın cezasını çektim çekiyorum. Kimsenin böyle bir şey yaşamasının istemem düşmanımın bile. O yüzden daha 25 yaşında böyle ağlamak yerine sahip olduklarının farkına var. Mutsuz değil mutlusuzsun diye bir kitap var uygun fiyatlı onu oku. Şu dediklerim bir kulağından girip diğerinden çıkmasın.

Hiç mi olmadı sağlıklı bi ilişkiniz ?
ben aşk yaşamak istiyorum ama bende sevileyim değer göreyim bende sorulunca ilişkim var diyebileyim

Bence abartiyorsun ya. Yani sahip olduklarinin kiymetini bilip mutlu olman lazim. Calisiyorsun sagliklisin. Iliskinde olur inşallah dua et

Seni anlıyorum canım. Ben 30 yaşındayım bekarım ve sevgilim de yok olduğunda hep başımı ağrıtıyorlar. Evlenmek istiyor muyum evet istiyorum. Geziyorum, kişisel gelişimle ilgileniyorum, kendimi geliştiriyorum bir şekilde… elbet çıkar karşıma diyorum. Allah bir şeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inancındayım. Bekleyince inan gelmiyor ben akışa bıraktım artık çünkü yeterince yoruldum her şeyin hayırlısını isteyerek dua et ve kendinle ilgilen derim. Bol şans

Çok teşekkür ederim sanırım kabul etmem gereken şeyler var sevilmeyeceğimi

sevgili bulmak flört yaşamak çok kolay, sevgililikte sorumluluk yok. evlenme desen hadi o konu aileler vs daha ciddi.
sen flört bile karşıma çıkmadı diyorsan bu düşündürücü. etrafındaki güvendiğin arkadaşlarına beni bekar biriyle tanıştırın dedin mi bilmiyorum. tanıştırmadılarsa davranışların yüzünden olabilir. başkalarının mutluluğunu çok kıskanıp ağlama krizleri yaşıyormuşsun. güzel bile olsan kim mutsuz birini ister. asık suratlı hasetle bakan sürekli sevgilim nerde diye takıntılı birini kim ister. ama beni anlamıyorsunuz yalnız kaldığım için mutsuzum birini bulunca çok mutlu olacağım diyorsan ben de sana yanıldığını söylerim. mutsuzluk senin karakterin olmuşsa eğer ilişkin olunca da evlenince de ufak şeylere takılıp yine mutsuz olacaksın. kaderine karşı çıktığın isyan ettiğin başkalarını kıskandığın sürece bu karmayı kıramayacaksın. ne zaman gerçekten başka insanlara çok mutlu olsunlar diyeceksin işte o zaman senin özel hayatın da değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…