- 23 Ağustos 2012
- 51.259
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.659
- 898
Bir ben varım sanırım 5 yıl emek verdikten sonra , bu berbat durumda olan![]()
Ben de varim, Allah belasini versin bu herifin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ben varım sanırım 5 yıl emek verdikten sonra , bu berbat durumda olan![]()
Of of ömrüm beklemekle gececek bari sorunlar olmasa bide anne derdimiz var nurtopu gibi öyle ortada savruluyoruz ya aşk cinnettir bence suan karar verdimAynı bensin sanırım sende. Aşk çok zor . Helekı uzun yıllar sürüp evlenememissen(
Kız belasinida vermesin sonra yine sel sümuk biz aglicaz. . Ay duygusal saatlere girdim .Ben de varim, Allah belasini versin bu herifin :)
Ben 5 yıldır bekliyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk birde aramızda 1000 km varOf of ömrüm beklemekle gececek bari sorunlar olmasa bide anne derdimiz var nurtopu gibi öyle ortada savruluyoruz ya aşk cinnettir bence suan karar verdim![]()
Aklıma "müslüm gürses ' in dinleyin geceler" şarkısı geldi
Bende 4. Neyi beklediğimde belli degil işi var askerliği yaptı ama fakirBen 5 yıldır bekliyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk birde aramızda 1000 km var( sinirlerim çok bozuk kızlar. Üstüne birde terk edildim dün.
![]()
Maaşallah diyorum.babam vermek istemedi önce , dedem ve dayım onayladı ..
eşim ağır baslı,dürüstlüğü ile herkesin gönlünü kazandı ..
halende sevilen damat :)
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.ask gercekten var mi levent yukselin sarkisindaki gibi aşk mümkünmüdür halaa :/ 26 yasindayim umutsuzluga kapilmaya basladm.. ask hikayeleri dinlemek beni cok mutlu ediyo umutlandiriyo
Bizim maddi sorunumuz da yok..Bende 4. Neyi beklediğimde belli degil işi var askerliği yaptı ama fakir
Nisanliyim şimdi. Daha terkedilmedim bakalım belki ilerleyen zamanlarda. Niye terk etmiş kim oluyo da o beş yıl bekleyen kızı terkediyo![]()
Inşallah canimmm birbirimize dua edelimcanım oluruna bırak,üzülme ..
insallah mutlu edecek biri cıkar karsına ..
Bizim maddi sorunumuz da yok..
Geçen hafta antalyaya tatile gittik orda tartistik bir sebepten. . Sonra 2 gün hep limoni geçti. . Tatil dönüşü bunun yaşadığı şehire gittik ( kurduğumuz ev bile var evlenince oturacagimiz yani ) ben o gün izmire dönecektim saat 4 de uçakla. Sonra bu sabah 9 da ise gitcem önemli islerim var vs. Dedi . Çıktı gitti ve saat 2 ye kadar gelmedi. Bu gelince bende daha gitmeme 2 saat vardı gelmeseydin dedim . Sonra kalktim hazırladım. Biraz sonra beni havalanina götürdü. Geldim zaten o bana soğuk davrandı ben ona davrandm. Dün aksamda , arkadaşımla dışarı çıkacaktım dışarı cikcaz 1 saat dedim. (Izin siz hiç biyere gitmem) ama sanırım karismazsin dedim oda haklısın karışmam dedi. Bende biz Neyiz 1. Sevgili 2. Belirsiz 3. Hiç birşey
Yazdım . 2. Veya 3. Yazmis bana . Bende çık hayatımdan yazma bana dedim dünden beri ses yok(( içim içimi yiyor yaaaa
Inşallah canimmm birbirimize dua edelim(
Kız belasinida vermesin sonra yine sel sümuk biz aglicaz. . Ay duygusal saatlere girdim .2 gündür aglamayayim annelerin yanında diye kendimi zor tutuyorum.
Nisanliyiz 3.5 senedir ama beyfendimizin sorunları bitmiyor. .. Bu yaz düşünüyorduk bu senede hastalığı çıktı. Yok canım memur değil. Galerici (araba vs).Yani kalaslik yapmakbunlarda atasporu.hepsi aynı. Senden ses çıkmayinca tipistipis döner.
Siz.neden nisan falan yapmadınız ev bile hazır niye hala sevgilisiniz tayin durumu falan mı bekliyosunuz resmî adımlar atılmamış anladigim kadariyla
Keşke bende silebilsem :*(Benimkinin versin, biz kesinlikle ayrildik cunku. Bu isin benim icin oluru kesinlikle kalmadi, cunku adam baska bir ulkeye tasindi. Gitmeden once de parali is buldu diye totosu iyice kalkip bana cok kotu davranip gitti.
Bu adami ilk gordugumde asik olmustum, simdi gordugum, tanidigim gune lanet ediyorum, gormez bilmez olaydim. Kafamdan sildim attim, onume bakmaya karar verdim ben.
Benimde seninle bitanem .. izmir = Antalya :))dualarım seninle izmirli![]()
Keşke bende silebilsem :*(
Neden hep fedakâr olan biziz neden erkekler de yok bu duygu. .
Ya valla allah bize yardım etsin hakkımızda hayırlısini versin dusundukce gidip boğazını sikasim geliyor. . Allah sana da bana da sabır versin güzelim . Sinirlerim alt üst dünden beri. Zaten biz hep böyle 1 gün iyi 2 gün kötü ama çok seviyorum. Bagliyim vazgecemiuorum
Bizde önceden aynı sehirdeydik şimdi farklı sehirler görüşmeler azaldı aileler birbirinden nefret ediyo bende ailesinden nefret ediyorum artk sorumsuzca davranan davrana benimi leri de soğuttu lar.Nisanliyiz 3.5 senedir ama beyfendimizin sorunları bitmiyor. .. Bu yaz düşünüyorduk bu senede hastalığı çıktı. Yok canım memur değil. Galerici (araba vs).
Biz eskiden aynı sehirdeydik . Ama biz izmire döndük geçen yıl. Araya mesafe girince hersey iyice b...k oldu. . 3 ayda falan 1 kere gorusuyoz onun işi yogun benim yoğun. Bu böyle ne olucak bilmiyorum.daha öncesinde bir sürü sorun onlara hiç girmiyorum:*(