Maşallah çok kararlı gordumBen de ilk goruste asik oldum, sonra da aramizdaki cekim devam etti. Hayatimin aski bu adam diyordum yanilmisimIcgudulerime tukureyim ne diyeyim
Ben baskasini sevmeye karar verdim, gectim gitti yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok kararlı gordumBen de ilk goruste asik oldum, sonra da aramizdaki cekim devam etti. Hayatimin aski bu adam diyordum yanilmisimIcgudulerime tukureyim ne diyeyim
Ben baskasini sevmeye karar verdim, gectim gitti yani.
Maşallah çok kararlı gordum![]()
Canım benim ınanki aynı şeyleri yaşıyoruz. . Onun ailesiyle benim ailem çok farklı kafa yapılarına sahip . Annesi beni gram sevmiyor babasi desen ayrı dert. Ailede tek sevdiğim abisi yengesi ve 2 yegeni. . Çok zorluklar yasadim yaşıyorum da .. Allah hakkimizda hayırlısini versin. Sana da çok üzüldüm ınanki. Yine senin ele alınır bir sebebin var. Maddi sorunlar bendr oda yok.. biktim ya inankiBizde önceden aynı sehirdeydik şimdi farklı sehirler görüşmeler azaldı aileler birbirinden nefret ediyo bende ailesinden nefret ediyorum artk sorumsuzca davranan davrana benimi leri de soğuttu lar.
Düğün tarihi belli değil bi kere gün aldık erteledik şimdi de beyimizin parası yok aileside yardim etmiyor sap gibi kaldık ortada yani sevgim olmasa hepsine basacam tekmeyi siz sağ ben selamet diyip gidicem yoluma ama o lanet olası emeklerinden vazgecmesi kolay olmuyor. Böyle uzadikcada cilki çıkıyor iyice.
Yılmaz erdoganin di sanırım bu söz önemli olan zamana bırakmak değil zamanla bırakmamakti diye.sonumuzdan korkuyorum artık. Çok korkuyorum ya
Ahhh ahh bende öyleydim amaa hiç değerim yokmuşYok be sekerim, dala geciyorum. Hayatimda yaninda olmaktan bu kadar mutlu oldugum kimse olmamisti, hic konusmasak bile yaninda saatlerce otururum o derece. Cok kotu bir sey aski kaybetmek, kendimi bazen inanilmaz sanssiz, lanetlenmis hissediyorum. Mutlu cift, el ele gezen insan, bebekli aile gordugumde aglayasim geliyor. Gecen aylarda cok daha kotuydum, kosmaya ciktim, yolda bebek arabali mutlu bir aile gordum dayanamayip aglamaya basladim, eve kadar aglaya aglaya dondum. Simdi daha iyiyim, onume bakmaya karar verdim.
Bende nerde hamile evli bebekli var . Benim gözüme görünüyor. Kimsenin mutluluğunu kiskanmiyorum ama halime üzülüyorum. .. uzun süren herseyin suyu çıkıyor bunu anladim.Ahhh ahh bende öyleydim amaa hiç değerim yokmuş(
Tanrım mm geçen benim ki seni özledim gelicem geliyim mi dedim banane dedi bende ayrıldım konuda acmıştım burda.simdi Çeyiz için eşya falan almistim Allahım AVM ye gittim nereye baksam bi göz dolması yaşıyorum bi insan ütü görünce başını çevirir mi direkYok be sekerim, dala geciyorum. Hayatimda yaninda olmaktan bu kadar mutlu oldugum kimse olmamisti, hic konusmasak bile yaninda saatlerce otururum o derece. Cok kotu bir sey aski kaybetmek, kendimi bazen inanilmaz sanssiz, lanetlenmis hissediyorum. Mutlu cift, el ele gezen insan, bebekli aile gordugumde aglayasim geliyor. Gecen aylarda cok daha kotuydum, kosmaya ciktim, yolda bebek arabali mutlu bir aile gordum dayanamayip aglamaya basladim, eve kadar aglaya aglaya dondum. Simdi daha iyiyim, onume bakmaya karar verdim.
Bende nerde hamile evli bebekli var . Benim gözüme görünüyor. Kimsenin mutluluğunu kiskanmiyorum ama halime üzülüyorum. .. uzun süren herseyin suyu çıkıyor bunu anladim.
Tanrım mm geçen benim ki seni özledim gelicem geliyim mi dedim banane dedi bende ayrıldım konuda acmıştım burda.simdi Çeyiz için eşya falan almistim Allahım AVM ye gittim nereye baksam bi göz dolması yaşıyorum bi insan ütü görünce başını çevirir mi direkuyuya gördüm aglaya ciktim yam gelinlikcileri sevgilileri geçtim tuzluklarla falan d uygulanıyorum ben
![]()
Bi ara çocuk görünce kafamı ceviriyodum direk.hayatimda evlenmek çocuk sahibi olmak. Gibi bi derdim hiç olmamisti ne biliyim çok uzakti. Bu kalas benim aklıma soktu bunları. Simdi de uzadıkça hevesim gidiyor hersey dert oldu içime. Gelinlik hevesim hiç yoktu suan içimde yara. Neye önemsiz dediysem suan içimde dert.Bende nerde hamile evli bebekli var . Benim gözüme görünüyor. Kimsenin mutluluğunu kiskanmiyorum ama halime üzülüyorum. .. uzun süren herseyin suyu çıkıyor bunu anladim.
Tanrım mm geçen benim ki seni özledim gelicem geliyim mi dedim banane dedi bende ayrıldım konuda acmıştım burda.simdi Çeyiz için eşya falan almistim Allahım AVM ye gittim nereye baksam bi göz dolması yaşıyorum bi insan ütü görünce başını çevirir mi direkutuyugördüm aglaya ciktim ya gelinlikcileri sevgilileri geçtim tuzluklarla falan d uygulanıyorum ben
![]()
Aynen. ..Valla evlilik hazirligi yapan ciftler var diye ben Ikea'ya gidemiyorum. Ev esyasi bakan genc kizlar, bu sitedeki gelinlikci reklami da bana koydu ama tuzluk nedir kardes :) :)
Bana evlilik, gelinlik, mutluluk o kadar uzak geliyor ki gelinlikten hic ustume alinmiyorum, kendimi kotu hissetmiyorum bile. Sadece el ele insanlar acaip koyuyor, ben asla bu insanlar gibi mutlu olamicam diyorum kendi kendime.
Valla deli oldum dünden beri ailem birsey belli etmem diye içime atmaktan bir hal oldum keşke sarhoş olsa ama alkolde kullanmaz asla . Öyle bir ihtimal bile yok .Sarhoş muydu bunu yazarken ya yanından yeni gelmişsin niye böyle bi cevap vermiş. Güzel bi ders haketmis dönerse surundur. Madem hiçbişeyiz adam gibi gelip düğün tarihi almadan görüşmek istemiyorum de ay çatlayacam orta yerimden![]()
Ya Düsünsene koskoca 5 yıl. 5 ocakta 5 yıl bitecek. Bu ne demek ya .. sinir oldum. Onla tanıştığım da 18 yaşındaydım şuan 24 yaşındayım kendisi 36 yaşında.Valla deli oldum dünden beri ailem birsey belli etmem diye içime atmaktan bir hal oldum keşke sarhoş olsa ama alkolde kullanmaz asla . Öyle bir ihtimal bile yok .
Valla evlilik hazirligi yapan ciftler var diye ben Ikea'ya gidemiyorum. Ev esyasi bakan genc kizlar, bu sitedeki gelinlikci reklami da bana koydu ama tuzluk nedir kardes :) :)
Bana evlilik, gelinlik, mutluluk o kadar uzak geliyor ki gelinlikten hic ustume alinmiyorum, kendimi kotu hissetmiyorum bile. Sadece el ele insanlar acaip koyuyor, ben asla bu insanlar gibi mutlu olamicam diyorum kendi kendime.
Yaş farki da var bayagi.ailen niye uzatıyor bu adam demiyor mu ya.benimkiler bu yüzden çok soğudular benimk8nden ilişkiler asgari seviyedeYa Düsünsene koskoca 5 yıl. 5 ocakta 5 yıl bitecek. Bu ne demek ya .. sinir oldum. Onla tanıştığım da 18 yaşındaydım şuan 24 yaşındayım kendisi 36 yaşında.
Zaten en çok sinirlerimi bozan şeyde yanindayken bana hiç birşey demeyip sonradan olmuyor demesi. Ailem zaten hiç istemiyor ki . Annem hemen en ufak şey de bitir bitir bitir. Ama gel gör ki ben salak çok seviyorum. Yaş farkını astim ben 5 yıldır onun gibi oldum hiç yasitlarim gibi yaşamadım hayatiYaş farki da var bayagi.ailen niye uzatıyor bu adam demiyor mu ya.benimkiler bu yüzden çok soğudular benimk8nden ilişkiler asgari seviyede
Ya valla okudukca bu yazdıklarını elim kolum titriyor. Katıl olasim geliyor sonra ben ona dedim ki benim cenazeme bile gelme dedim.. whatsaptan engelledim mesaj attı dün hiç cvp vermedim bak onuda atiyimYaş farki da var bayagi.ailen niye uzatıyor bu adam demiyor mu ya.benimkiler bu yüzden çok soğudular benimk8nden ilişkiler asgari seviyede