Aşk-ı Memnu Kanal D

İzleyebildim çok şükür.
Bihterin doğumgünü burnundan gelecek anlaşıldı.
Anasına git diyo zaten postalıyolar önümüzdeki bölüm.
Fragman çok hareketliydi.
Vee deniz hanımın patladığı nokta koca bi tokat efferin. kimbilir ne söyledi bizim firdes de yedi tokatı.

e yani elif hakediyor bunları hiç üzülmüyorum. hangi kadın bir erkeğin bu tür bakışlarından ve hareketlerinden sevilmediğini istenmediğini anlamazki. en aptalı bile anlar bu tavırlardan. hala yanındaysa hakediyor demektir. ayrıca bihter de resmen şeymiş yaa yuhh yani. adnan beyi de teneşir paklar bu yaştan sonra. dallas gibi oldu valla kimin eli kimin cebinde. behlüle gelince 'yediği tabağa ....' derler biraz argo ama doğrusu bu. bu dizi de bence behlülle bihter asla biraraya gelmemeli. öyle öpüştükleriyle kalmalı. behlül de artık o enerjiyle dağları falan deler ne bileyim halter şampiyonu falan olur koşu rekoru kırar anca rahatlar :)

nesine delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya bide bihter zayıflayınca dengesini sağlayamıyor, o yüzden böyle yürüyor diye teori oluşturdum kafamda

hatun hatırla sevgilide böyle yürümüyordu

çöp bacakları kopacak diye korkuyor heraldelaelaelaelaelae

Ya hanı palyacolar sırkte fılan uzun dırek bacakları oluyor ya.. aynı onlar gıbı.. .:roflol:

Daha once ben koymustum ya bunu hakkaten cok hos ya elıne bunu alıp oyle ızlıceksın gercekten.. :roflol:

kaydirigubbakcemile3
izlendi miii canım
bacım beyaz yawww
çok sıradan bencehihoyyyt

bihter ziyagil olsam öle bi araba mı alırımsengözlerimebaksanab

izlememmi canım izlememmiii.

ahh ahh yanarımda ziyagillere gelin gidemedim ona yanarım senağlama

niye nan beyaz araba fiyakayımı bozuyo anamadım mis gibi ara işte :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…