Aşk-ı Memnu Kanal D

bu gidişle ters köşeye değil direk yatağa yatıracak canım.:roflol:
ay neler diyorum ben :utangac:

:roflol::roflol:Ay canım zaten bende onu kastetmiştimde ayıp olmasın dedim hani,zaten bi atsa yatağa bi daha behlül ortalarda görünürmü bilmem artık orasınıa.s

şşş +18 e gırıyonuz hee haberınız olaa :))

Gulsahcım panelıne yazdım konu dagılmasın bannagım yuzunden burda.. :roflol:

lllşşşiii

uuuuuiti6i
ii.eeeeeeeeeeşşşişşşlşşşşşi

Son düzenleme:
bence matmazel kendi derdini o kadar çok daldığından dolayı
şimdilik bir şey anlayamadı,behlül ve bihterinde farklı konuşmaları,kafasında şimşekler çaktırdı ama
çok uç noktalarda değil,bir kaç kere daha yakalandıklarında anlayacak bence..

çakırgözlü dizinin sonunda behlül eve geldi,bir kaç gündür elifin evinde kalıyordu,bihterin doğumgünüsü diye yalıya geldi,evde kimse olmadıklarından benimle oyunmu oynuyorsun sen telefonlarıma cevap bile vermiyorsun dedi bihter behlüle
sonra ona hediyesini verdi,aldığı hediye bir parfümdü ve iddayı sen kazandın dedi
ama evlenecem dedi,sonra bihter bi iddaya daha girelim dedi,behlül sordu nesine diye,bihter cevap vermedi ama bakışlarından bi hainlik olduğu belli oluyordu..

nesrin111 çocuklarla ilgili bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam canım..

Behlül matmazele gidip saçmaladığında; bihter annesine kızmış da biraz dedi. Ben öyle hatırlıyorum.

konuşmaları herkez farklı anladı matmazel bihterin behlüle adnan beyle olan mektup olayını anlattığını düşündü matmazel behlüle bildiğini zanledip olanları anlatmalısın şeklinde konuştu behlülde kendi olayını sanıp matmazelin bildiğini sandı ALLAH ım ya çorba gibi oldu o zamakafamçokkarıştınki konuşma

konuşmaları herkez farklı anladı matmazel bihterin behlüle adnan beyle olan mektup olayını anlattığını düşündü matmazel behlüle bildiğini zanledip olanları anlatmalısın şeklinde konuştu behlülde kendi olayını sanıp matmazelin bildiğini sandı ALLAH ım ya çorba gibi oldu o zamakafamçokkarıştınki konuşma

Kısacası Behlül de Bihter de saçmalayıp matmazelin
anlamasını sağlayacaklardı nerdeyse
Ama böyle devam ederlerse matmazel işi çakar.
Ama gidecek heralde o kadın evden..

Back
X