Aşk-ı Memnu Kanal D

Allah ıyılıgını versın emı julıet cok hos bunlar... Bihter cabuk atölyeye gel.. :roflol::roflol:

Tam replıktı ama sana veremedım..

Çok güzel bunlar ya Juliet. Bihter atölyeye gel :roflol: Atölye boş mu acaba :roflol:
Nasılsınız? Aşk-ı Memnu güzelleri?

Tucecim arkadaşımın babası vefat etmişti geçen hafta. Bu hafta başsağlığına gidicez. Bu akşam Aşkı Memnu var diye yarın akşamı seçtim gitmek için. Kaçırırmıyım ben hiç. Misafir gelirsede herkes kendi çayını doldursun.:roflol:

tabi bizde de perşembe günü gelen misafirler için mutfakta açık büfe ve self servis kuralları geçerli hihoyyyt

tabi bizde de perşembe günü gelen misafirler için mutfakta açık büfe ve self servis kuralları geçerli hihoyyyt

:roflol::roflol:
size aşkı memnu günü gelmemek lazım o zaman kaydirigubbakcemile3
bende sözde seyretmiyodum ama bi kaptırdım insan bırakamıyo

:roflol::roflol:
size aşkı memnu günü gelmemek lazım o zaman kaydirigubbakcemile3
bende sözde seyretmiyodum ama bi kaptırdım insan bırakamıyo

öyle valla kabul eden buyursun gelsin kaydirigubbakcemile3, ben geçen yıl oyununu izlemiştim tiyatroda, kitabı hala okumadım ama :sm_confused:

Evet kitabı çok ağır. Dizi daha güzel. Kitabı o kadar hareketli değil. Firdevs bi kere bu kadar kötülük yapmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…