Aşk-ı Memnu Kanal D

Ya arkadaşlar Behlül ün Bihter e hediye ettiği parfümün markasını okuyabilen var mı? Yazısı görünüyodu ama okuyamadım. Çok merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

Firdevs in botoksu fazla kaçmış bence, botoksdan ağlayamıyo bile kaydirigubbakcemile3

Saol ElifH, hemen netten buldum fiyatınında maşallahı varmış, ama kokusunu harbiden merak ettim, bizde koklayınca kendimizden geçcez mi? kaydirigubbakcemile3
Hepsiburada.com : GIVENCHY ABSOLUTELY IRRESISTIBLE FOR WOMEN KOFRE (75ML EDP PARFUM + 75ML BODY VEİL + 75ML SHOWER GEL | Sağlık & Güzellik

Bende pembe rengi var çok beğeniyorum sevgilim de öyle:)

Yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Bihter ile Peyker telefonda konuşurken sen Firdes hanımın kızısın tabi dedi konuyu hatırlayamadım şimdi:çok üzgünüm: Peyker de bende kızıym onun için söylemedim gibi bişeyler söyledi.. Kitabını okumadığım ve ilk başlarda takip etmediğim için bilmiyorum üvey kardeşler mi acaba?

Behlül, Bihterle Adnanın geceleri kolbastı oynadığını sanıyodu herhalde kaydirigubbakcemile3

ben kıyamaaam senin mamiş gözlerindeki yaşlaraa :teselli: ama tastiklemiom yaptıklarını bilesin :oklava:
:roflol: :roflol: :roflol:

Back
X