Aşk-ı Memnu Kanal D

Siz olsanız Adnan gibi sakin ve paralı bir limanı mı yoksa, Beylül gibi heyecanlı ama ömrü kısa olacak bir aşk ve parasızlığımı tercih ederdiniz hadi bakalımkaydirigubbakcemile3

Siz olsanız Adnan gibi sakin ve paralı bir limanı mı yoksa, Beylül gibi heyecanlı ama ömrü kısa olacak bir aşk ve parasızlığımı tercih ederdiniz hadi bakalımkaydirigubbakcemile3

ikisi de bir arada olmaz mı :lepi:

doluştunuz bakıyorum, dizi sırasında da açın şurayı daha eğlenceli olur delikafadulden

gözümü 4 açıp izliyorum canım yaa o halimi görmelisin nefes bile almıyorum kaydirigubbakcemile3

topik kitlenir o gün giremeyiz yogunluktann kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hepimiz ne meraklıyız yaw ama yakındır o sahneler belli oldu kaydirigubbakcemile2

gözümü 4 açıp izliyorum canım yaa o halimi görmelisin nefes bile almıyorum kaydirigubbakcemile3

hepimiz ne meraklıyız yaw ama yakındır o sahneler belli oldu kaydirigubbakcemile2

ya cidden ama aileler nasıl izliyordur değil mi kızlar, biz bile cozuttuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Süpermiş be, heç aklıma gelmemişti
ay kendimi aç tavuk gibi hissettim
:roflol::roflol:

bize 1 tane yetmez şöyle ikisinin kokteyli lazım -tatlicadiarzu-

Bize Edward lazım şekerim :asigim: kesmez Behlül falan kaydirigubbakcemile3

onun kalbimizdeki yeri ayrı şekerim behlülde heyecan arıyoruz o kadar, bella gibi kaydirigubbakcemile3

konuşacak konularımız bitti galiba hanımlar darısı haftaya

öpüşme dışında başka önemli bişey olmadı ki kafamçokkarıştı

bülente üzüldüm yaa maçını izlemeye geldiler ama dönüpte bakmadılar bile çocuğa -tatlicadiarzu-

şu bülentin maçında bihterle konuşurken behlülün yüzünde güller açmasını nasıl buldunuz kızlar gamyoncuiremsu

Back
X