• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ergenlik cagindaki bir genc iste..
hepimiz 17 yasindaki resmimize baksak simdi halimizden cok farkliyizdir mutlaka.
bence o haliyle tam bir mankenmis..
burnunu bende fark ettim,, biraz ucu kücülmüs yuvarlak yapilmis geldi bana..
simdiki hali ise klasik türk erkegi,, yakinda göbekde baglar..kaydirigubbakcemile3

cokkk zayifmis yaa ama simdiki hali daha hos
ama arkadasin dedigi gibi ozamanlar tam bir mankenmis
ama burnu ister yapma olsun ister orjinal olsun kaydirigubbakcemile3
ho$ adam :jeyyar:
ama sahsen okadar yakisikli bi sevgilim veya e$im olsun istemem yaa
2 kulagi 2 gözü bi burnu bi agizi olsun yeter bana delikafadulden

kızlar senaristlerin dediklerine bakmayın siz.
martta bitecekti hani?
bihter intihar edecek diye düşünmeyin.
kitaba bağlı kalacaklarını da zannetmiyorum o zaman.:1closedeyes:

Bihtere acımak değilde, benim sinirimi bozan, ortada yaşanmış bir durum var 2 kişi arasında yasak bir ilişki yaşanıyor, kadın acı çekiyor, adam gayet rahat, hemn başkasının kollarına atıyor kendini, bunu bir kadın olarak hiç adil bulmuyorum Tmam yaptıkları affedilemez bişey, ama bunun bedelini her ikli tarafta ödemeli.
çok haklısın arkadaşkaydirigubbakcemile5 behlül de cezasını çekmeli :umursamaz:
biri bizi duysun :kızgın:

sırf bayan olduğu için bihter gibi roman kahramanı ve gerçek yaşamdaki
örneklerine üzülmek hiç bana göre değil...hemcinslerim diye hataları görmezden gelemem.
tabi olay iki kişi arasında yaşandığı için erkek de bir o kadar suçludur.
dizide de behlülün rahatlığı bihteri haklı çıkarmaz ikiside cezalarını çekecek biri hayatına
son vererek diğeri vicdan azabı çekerek.

valla bihter psikopata bağladı.yavaş yavaş intihara yaklaşıyo. kızlar siz olsaydınız nasıl bir son yazardınız ?:uhm:

bihter salona herkesi toplar...

bihter:
nihal seninle behlülün arasını annem yaptı ..sebide bizi ayırmak için..
bizi derken behlülle beni..
biz behlülle evde,rivada,bahçede,yatta heryerde birlikte olduk...:delphin:
bana kadınımsın dedi..
ama şimdi seninle birlikte ..
beni çok seven o adam şimdi kendini sende temizlemeye çalışıyor...

üzgünüm bebeğimi ve babasını alıp gidiyorum...:CüvCüv:

bihter:
behlül benimle geliyormusun???

behlül tabi bön bön bakar...:1shok:
behlül:
bihter sen ne diyorsun, sen srahoşsun der...:1shok:

bihter:geliyormusun?
behlül:hayır..

yani geliyorsun der ve tabancasını çıkarır önce behlüle sonrada kendine sıkar..
bu dizi ancak böyle bitmeli...

bihter salona herkesi toplar...

bihter:
nihal seninle behlülün arasını annem yaptı ..sebide bizi ayırmak için..
bizi derken behlülle beni..
biz behlülle evde,rivada,bahçede,yatta heryerde birlikte olduk...:delphin:
bana kadınımsın dedi..
ama şimdi seninle birlikte ..
beni çok seven o adam şimdi kendini sende temizlemeye çalışıyor...

üzgünüm bebeğimi ve babasını alıp gidiyorum...:CüvCüv:

bihter:
behlül benimle geliyormusun???

behlül tabi bön bön bakar...:1shok:
behlül:
bihter sen ne diyorsun, sen srahoşsun der...:1shok:

bihter:geliyormusun?
behlül:hayır..

yani geliyorsun der ve tabancasını çıkarır önce behlüle sonrada kendine sıkar..
bu dizi ancak böyle bitmeli...

vaaaov bence süper olmuş kaydirigubbakcemile5

şu nihal de ne azgınmış ya istiyorum istiyorum

benim anlamadığım gayet rahat bi şekilde oldu bitti nihal sabah çok sevindirikti sempatiksalakcinni bu iş okadar kolaymı ya bu sitede bi çok kız ilk geceden korkuyo nihalden örnek alsınlar kaydirigubbakcemile3

bide müjde verir gibi bihtere anlatması yokmuydu koptum orda kaydirigubbakcemile3

şu nihal de ne azgınmış ya istiyorum istiyorum

benim anlamadığım gayet rahat bi şekilde oldu bitti nihal sabah çok sevindirikti sempatiksalakcinni bu iş okadar kolaymı ya bu sitede bi çok kız ilk geceden korkuyo nihalden örnek alsınlar kaydirigubbakcemile3

bide müjde verir gibi bihtere anlatması yokmuydu koptum orda kaydirigubbakcemile3

herkesin ilk gecesinde behlül gibi bi erkek olsa kimse korkmaz heralde :kedi:

şaka bi yana korkcak bişeyde yok zati takılın nihal gibi zemuszemus

uzun zamandır yorum yapmıyordum ama şu son bölümden sonra iki laf edeyim çok şaşkınım..

öncelikle bihter'in o herşeyden uzaklaşmak isteyen masum çaresiz bitkin haline çok üzüldüm.. ama o 'fettan' denilen bihter hamile olduğunu bir
koz olarak kullanması için alenen baskı yapılmasına ve tüm senaryo önüne serilmesine rağmen (ona yalnızca evet demek kalacaktı) bunu reddetti

ama asıl mide bulandırıcı asıl korkunç olanı ise behlül efendinin sanki tüm suç tüm yaşananlar bihterinmiş gibi davranması.. orada bihter hamile değilim dediğinde dünyalar onun oldu 'ama' yemekte kadehi ağzına götürüp getirmesinden hamile olduğunu anladı hatta özellikle dikkat etti ama buna rağmen sırf ona acı çektirmek için nihale yapmacık tavırlarıyla iltifatlar yağdırdı ve dışarı çıktı.. yani karnında onun bebeğini taşıdığını bilmesine rağmen hala ona acı çektirmek için yine nihali kullandı bu nasıl bir anlayıştır nasıl bir karaktersizlik bu adamın yaptıkları??

nihal ve behlül ilişkisi ise iyice izlemeye dayanamadığım hale büründü.
açıkçası nihalin diğerlerinden farkını göremiyorum diğer kızlarda
öpüşmek , sevişmek için can atıyordu behlülle nihal de öyle
behlül ona uzak durmasına rağmen yaptıklarına söylediklerine bakın
birde masum rolüne bürünmesi yok mu orada tam kopuyorum
adam gayet normal otururken hatta istemezken onunla yatmak iste
''yine'' sen adım at ama bunun adı masumluk olsun bunun adı utangaçlık olsun bu nasıl bir mantık.. midende kelebekler uçuşmaya devam etsin nihal bihter'e dua et ki behlül senin oldu!

birde o kadar zorlama bir aşkkı kendilerinin ki
bir yandan firdevs tüm elinden geleni yaptı elif yaptı medya bile seferber oldu sonra matmazel bile yaptı hatta yine olmazsa nato falan devreye girecekti heralde

birde behlül kardeş gibi gördüğü birinin duygularıyla nasıl bu kadar kolay oynayabiliyor hiç mi vicdan yok kendinden başka kimseyi düşünmeyen bi asalak mı behlül??

şimdi o da ona aşık oldu olacak az kaldı vs demeyin güldürmeyin beni
bir geçen sezon aklıma geliyor behlül'ün balıkçılarla içmesi eve gelip 'seviyorum' diye haykırması.. beraber balıkçılara gittiklerinde arabadaki sahneleri.. balıkçıların ''yenge hanim miu?'' sorusunda mahçup mahçup bihtere bakması.. adnan bihteri öperken camdan gördüğünde ağlamaktan mahvolduğu ve nicelerini bunlar bir hata ama şu yaşanan komedi gerçek öyle mi?

gerçekten nihal çok özel herşey yerli yerinde ve zamanında yaşanıyor müthiş tutkulu ve gerçek bir aşk.. behlül yaşadığı gerçek aşkın diyetini nihalle ödüyor özeti [/B]

Ya ben internette Nihal ve Behlül için yapılan yorumlardan tiksiniyorum artık, neymiş Nihal le Behlül evlenmeliymiş çok yakışıyolarmış bu tür yorumlar yapanlar bu diziyi nereleriyle izliyor merak ediyorum.

Dizi öyle bir hal aldı ki acı çeken tek kişi Bihter. Behlül yeni bir aşka yelken açıp paşalar gibi yaşıyor. Nihali mutlu ediyor istediklerini veriyor ya :jeyyar: sütten çıkma ak kaşık artık suçu günahı kalmadı... Son iki bölümdür Behlül e çok pis gıcık olmaktayım :kızgın:

Bir de aldığım bir duyuma göre diziyi 1 yıl daha uzatacaklarmış, demek oluyor ki junior Behlül ü göreceğiz :jeyyar:

Ya ben internette Nihal ve Behlül için yapılan yorumlardan tiksiniyorum artık, neymiş Nihal le Behlül evlenmeliymiş çok yakışıyolarmış bu tür yorumlar yapanlar bu diziyi nereleriyle izliyor merak ediyorum.

Dizi öyle bir hal aldı ki acı çeken tek kişi Bihter. Behlül yeni bir aşka yelken açıp paşalar gibi yaşıyor. Nihali mutlu ediyor istediklerini veriyor ya :jeyyar: sütten çıkma ak kaşık artık suçu günahı kalmadı... Son iki bölümdür Behlül e çok pis gıcık olmaktayım :kızgın:

bi de pis behlül,nispet yapıyo bihtere utanmadan ve açık açık:oklava:

Bir de aldığım bir duyuma göre diziyi 1 yıl daha uzatacaklarmış, demek oluyor ki junior Behlül ü göreceğiz :jeyyar:

oh devam etsin valla,ne seyredicez biz yoksa..aklinialirimsmile
ben yeni dizileri hiç beğenemedim doorusu:bbo:

dizi devammi edecekmis bir yil daha iyide roman bitti daha ne bulacaklar konu acaba.kuccuk behlul dogar belkim buyur sonra oda anasi ve babasi gibin bir insan olabilirmi acep kac can yakacak acaba?

bittsin bu dizi ya

Back
X