Aşk-ı Memnu Kanal D

:oklava:Sanki marifetmiş gibi öpüşmeye devam edinn pislerr..İnsan eşi ile beraber izliyorrrr ya pekii çocuğumuz olduğunda ne yapıcazz dizi izlemicezz o zaman..Herşeyi anlıyor şimdiki çocuklarrr.Geçen yegenim bana diyokii yenge adanalı dizisindeki adam öpüştü diyo.Bakakaldım böyle:1ninca:Kızdım ona bir güzell..:1ninca:Flimde tek bahsettiği şey oydu:oklava:

ben eşimle izlerken utanıyorum..valla.. şu durumdan dolayı kocasının yigeni durumu var..garip ya..delikafadulden

çocuklara izlatmiyorum kanal deiştiriyorum o sahnelerde.:dilcikar:

şu senaristlere toplucana mail yollayalım ne bu böyle be.:mymeka:
sıkıldık yani keriz yerine koyuyolar :tomato:

karı bize hava atıyo işte şerrefsizz.:mymeka:

dimi bacım :lepi:

havamı atıyo..

gümüş dizisindeki songül her fırssatta kıvanç öpmek istiyomuş berende havalanıyo..naniknanik

fragman ve dizi farklı fragmanda herkes fettan.. dizide herkes saf yaff.. bu ne böyle sankı farklı dizi izliyorum..-tatlicadiarzu-

aslında bu dizi türk aile ahlakını yerinden sarsıyor ama....

izlemektende kendimi alamıyorum.... :delphin:

evet bu bölümde abartmışlar öpüşmeyi bitmek bilmedi yaw kaydirigubbakcemile3 geri çekiliyolar ule takrar yapışıyolar aha bitti diyon yooo bitmez diyolar Şeniz

öptüğü kıvanç değil de saçma sapan bir tip olsaydı görürdüm bir şey hissediyor mu hissetmiyor mu :mymeka:

ewet oyuncuyum profosyenelim die yutturacak.:oklava:..

adnanı neden böyle öpmüyorki..delikafadulden

evet bu bölümde abartmışlar öpüşmeyi bitmek bilmedi yaw kaydirigubbakcemile3 geri çekiliyolar ule takrar yapışıyolar aha bitti diyon yooo bitmez diyolar Şeniz

Yakında bu işin kokusu çıkar. Beren şu anki sevgilisini Kıvanç ta Meltem Cumbulu terkeder. Bir araya gelirler. Yakalanırlar magazincilere. Seyrederiz.:lepi:

ben bihterin ve behlülün yakalanmasını isterim vallaha. Kadın kendi evinde hemde eşi evdeyken aldatılıyor.Behlülede pes.Madem kendine güvenmiyordun neden evlendin baban yaşında adamla...

bihtere valla eskidende uyuz olurdum,bu diziyle simdi acayip gicigima gidiyo..
pek bi havalandi hatun:kızgın:
birde yürüyüsü cok komik yaa,dikkat ettiniz mi hic?

ya bu behlülle bihter çok ateşli öpüşüyor yaaaaaaa
eşim bile noluyor yeterrrrrrrrrrrrrrr diyor.))
ya acaba bihter ,adnan ve denizi öyle görünce yani adnan denizin gözyaşını silerken görünce ,ben adnanı kaybederim falan diye düşünür mü...yani kimse vazgeçilmez değildir falan misali:)
bihter adnan ile 50 yaşındaki kadın gibi oluyor ,behlül ile de 25 yaşındaki kız gibi

ölücem beaaa bu ne bole:) ne adamlar kızlar var ay adam cok yakısıklı kız cok guzel bı yandan beraber olsunlar ısıtorum bı yandan pis bihter dedım:) ednan bey beni öldürüo safın onde gıdenı

üff git gide ahlaksızlaşoyoo bu dizi ama izlemekten kendimi alamıyorum çocuğumla izleyemiyorum o sahnelerde değiştiriyorum ama gene seyrediyorum o olmadığı zamn çok heyecanlı yavvfff benneyaptımki

Bihter'le Behlül'ün cesaretlerine hayranım!
Biri görecek diye ortalık yerde öpüşüveriyorlar!:jeyyar:
Buna rağmen Adnan bey hiçbirini farketmior ya!kafamçokkarıştı laelaelaelaelae

bihtere valla eskidende uyuz olurdum,bu diziyle simdi acayip gicigima gidiyo..
pek bi havalandi hatun:kızgın:
birde yürüyüsü cok komik yaa,dikkat ettiniz mi hic?

evet canım yürüme konusunda çok haklısın çok komik görünüyor.topuklu ayakkabı ile hiç yürüyemiyor.o kadar havasıda o yürüyüşle fıss diye sönüyor...

:roflol:

:oklava:Sanki marifetmiş gibi öpüşmeye devam edinn pislerr..İnsan eşi ile beraber izliyorrrr ya pekii çocuğumuz olduğunda ne yapıcazz dizi izlemicezz o zaman..Herşeyi anlıyor şimdiki çocuklarrr.Geçen yegenim bana diyokii yenge adanalı dizisindeki adam öpüştü diyo.Bakakaldım böyle:1ninca:Kızdım ona bir güzell..:1ninca:Flimde tek bahsettiği şey oydu:oklava:

kesinilkle katılıyorum
ailecek oturlacak izlenecek bi film değil
biz evde 3 bayanız annem kardeşim bn allahtan kızım o saatte uyuyyor
o sahne çıkınca annemden utanıyorum:utangac:

bende babam varken izleyemioyurm yaa utanıyorum vala :utangac:

dizinin romanında gecelerı bihterın gizlice behlulun odasına gıttıgını yazıyor.
o sahnelerı nasıl yapıcaklar merak ettım acıkcası.:roflol:
yıne cogu kısının tepkısını alıcak gıbı.
bihterdekıde ne cesaret yahu evın ıcınde kocayı aldatmak.kaydirigubbakcemile
behlul e ne demeli..laelaelaelaelae adnanın parasını yiyip ictigi gibi bırde ustune karısına göz dikiyor.:tomato:

Back
X