Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bence bihter adnanla yatmak zorunda kalıyor kocasıyla zorla yani tövbe tövbe ondan ağlıyorlar
Korkunç kız , bebek bile anasının karnını parçalamışta çıkmış , anası da mazoşistmidir nedir ne güzel yarıldı karnım der gibin gülüyo![]()
BaiLeyS tucee ne işinz var burda bnde topik neden boş diyorumdelikafadulden
nasılda kaçıvermişinz hmnkaydirigubbakcemile
sizi küçük vampirler sizikaydirigubbakcemile3
bunlarınki ancak aşk-ı salak olur bu gidişle :mymeka:
bunlar yasak aşk falan yaşayamazlar.çırpındıkca batıyolar..:mymeka:
güzeim romanın içine edecekler ona yanarım..aşk yokken basılmak .dedirgin olmuk bunlarınki.:mymeka:
maksat belli diziyi uzatmak..klava:
bugün mutfak takımın muhabbetini sıkılmadn izledim..anne edasıyla şaheste hoşuma gitti.:CüvCüv:
ben eskinin cazibesine vurgunum şekerim lülülülülülü:roflol: özel koleksiyon teklifim senin içinde geçerli yafrim şakkıdı
:asigim:a.s.Avatara bayıldım ben:lepi:
Korkunç kız , bebek bile anasının karnını parçalamışta çıkmış , anası da mazoşistmidir nedir ne güzel yarıldı karnım der gibin gülüyo![]()
eywah yakalandık kaydirigubbakcemile3
azram burası kalabalık avlanmaya geldik gel sende takıl :1ninca:
Ya bence bihter adnanla yatmak zorunda kalıyor kocasıyla zorla yani tövbe tövbe ondan ağlıyorlar
Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
:1shok: :1shok: :1shok:
anaa tüm kk burda bee
evt ikiside ondan aglıyo bence ..
yatma olayı yok aralarında.![]()
evt ikiside ondan aglıyo bence ..
yatma olayı yok aralarında.![]()
vampir de olsak aşk-ı memnu izleriz :lepi:
iyide onun içinağladılar zaten behlül bahçede bihter odada ağladıya herhafta kocasıyla yattı diye ağlıcklarmı allah aşkına
.Evet canım daha öncede Adnanın onu öptüğünü gördüğünde pencereden yine ikiside ağlamıştı
iyide onun içinağladılar zaten behlül bahçede bihter odada ağladıya herhafta kocasıyla yattı diye ağlıcklarmı allah aşkına
.
acı çekiyolar imkansız oldugu için ondan aglıyolar..canımmirmirmirmir
aglayabilirler dizi uzasın die daha çok aglarlar.
hemen yatmak kolay diil yatırmazlar anacım.yatırmazlar.:roflol: