Aşk-ı Memnu Kanal D

Offf offf kızlar gördünüzmü gözlerim fal taşı şuanda behlülle bihter mektup bırakıp kaçıyor...
Mektuptada aşka yürüyorum yazıyordu sankii:1shok:

kaçmıyolardır mantı ve çiğ börek yemeye gidiyolardır kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Kaçamazlar heralde bi şey olur geri dönerler. Ama bayağı niyetlenmişler kaçmaya yani.

Adnan da karısı onu seviyo zannediyo hoşuna gidiyo. Arkasından kaçma planları yapılıyo saf bu adam ya.

bence nolur biliyonuzmu...
o mektubu matmazel görür iyilik melegiyaa o ... alır göstermez adnan beye.. olayı sır olarak taşır :):)))
bunlarda geri döner...
adnanada mektubu soramayacakları için öyleeeee merak ederler.. :):)
nasıll senaryo :roflol:

Offf offf kızlar gördünüzmü gözlerim fal taşı şuanda behlülle bihter mektup bırakıp kaçıyor...
Mektuptada aşka yürüyorum yazıyordu sankii:1shok:

nasıl aaa fragmanı izleemedim hay allah . yanıltıyoladır kesiin . geçen hafta mercimeki pişircekleri ihtimalinin reddini bile kabul etmiyordum ama yanıldım çok fenaa :kızgın:

yalnız arada beşir kaynadı hanımlar unuttuk yazık o da kağıdı gördü behlülün adını üzüldü garibim

nasıl aaa fragmanı izleemedim hay allah . yanıltıyoladır kesiin . geçen hafta mercimeki pişircekleri ihtimalinin reddini bile kabul etmiyordum ama yanıldım çok fenaa :kızgın:

hehehe ben kazandım hemen demiştim yatmazlar diyee sırnaşık şey sositososito

Back
X