Aşk-ı Memnu Kanal D

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 13 Misafir)
MaLiBu, Betuly, bozo85, Flirteuse, layyza, leptap, minos, MIZMIZ, mmmf27, nevban, rockerx

kızlar adnan niye mektubu okuyamıyor bence mektup olduğu yerden düştü saklandı falan görünmüyor yani bihter gelince imha eder mektubu ayrıca yemekte behlül yoktu behlüle bişey olması çok yüksek ihtimal

Konuyu Toplam 27 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 12 Misafir)
aycaaaaaaa, Betuly, Flirteuse, Fuşyamanya, ilbasmış, layyza, minos, MIZMIZ, mmmf27, nevban, ocean_girl, poena, rockerx, sherin, terazi70

kızlar adnan niye mektubu okuyamıyor bence mektup olduğu yerden düştü saklandı falan görünmüyor yani bihter gelince imha eder mektubu ayrıca yemekte behlül yoktu behlüle bişey olması çok yüksek ihtimal

benmde aklıma aynı şey geldi mktup kesin duştu :delphin:

bence düşmedi ama adnan odaya girip hemen görmeden çıkmış olabilir ama varya bundan sonra behlül kollasın kendisini bihterden bihter alır bunun intikamaın hehehehe

ayyy zateb bi yatmadıkları kaldııı
bide zaten romandada behlül er yada geç nihali sewiyoo onunla baraber oluyoo

bıhterın cesaretıne bakın yaa koynunda yattıgı kocasına ıhanet edebılıo herseyı goze
alabılıoken behlul amcasına ıhanet edemıo yolda bırakıo bıhterıı:oklava:

onumuzdekı sezon ıcın berenle kıvanc bolum bası 50 mılyara anlasmıslar ayda 200 mılyar
ohh bız ızleyelım onlar kazansııınşakkıdı

bihter zaten her haltı yapsın ama hiç yakalanmasın hep sevilen o olsun ne iyi beee yine bu işten de sıyrıldı mektubu da okunmadı dizi iştee :delphin:

bu saatten sonra behlül çok kıvranıcak bihter fena yapacak onu. korkak behlül..:1closedeyes:

fragmanı şimdi birkez daha izledim. bülent masada. yani behlülün başına bir şey geliyor. muhtemelen behlül pişmanlıktan ve üzüntüden fazlasıyla içiyor ve kaza yapıyor. nihat ile şans eseri mi karşılaşıyorlar yoksa bir şekilde birlikte bir bahane ile vakit mi geçiriyorlar bilemiyorum.

zaten fragmanın son sahnesi, önümüzdeki bölümün final sahnesi olur. behlül'ün durumunu 2 hafta sonra öğreniriz. bihter ile aralarını yumuşatmaları için böyle bir sahne gerekliydi. bihter üzüntüden epey bi yumuşayacak.

onumuzdekı sezon ıcın berenle kıvanc bolum bası 50 mılyara anlasmıslar ayda 200 mılyar
ohh bız ızleyelım onlar kazansııınşakkıdı

doğru vala nan CADIARZU

fragmanı şimdi birkez daha izledim. bülent masada. yani behlülün başına bir şey geliyor. muhtemelen behlül pişmanlıktan ve üzüntüden fazlasıyla içiyor ve kaza yapıyor. nihat ile şans eseri mi karşılaşıyorlar yoksa bir şekilde birlikte bir bahane ile vakit mi geçiriyorlar bilemiyorum.

zaten fragmanın son sahnesi, önümüzdeki bölümün final sahnesi olur. behlül'ün durumunu 2 hafta sonra öğreniriz. bihter ile aralarını yumuşatmaları için böyle bir sahne gerekliydi. bihter üzüntüden epey bi yumuşayacak.

işte yorum budur... alkisalkisalkis haklısın cnmm

Back
X