Aşk-ı Memnu Kanal D

canım sen okuduysan biliyorsundur sonunu
azcık çıtlatsana bize kaydirigubbakcemile3

yok şekerim okumadım ama sonu oarslancan ın anlattığı gibi
bihter intihar ediyor behlül nihal evlenemiyor
behlül yurtdışına kaçıyor deniz hanım adnan bey ve çocuklar birlikte yaşamaya devam ediyorlar

yok şekerim okumadım ama sonu oarslancan ın anlattığı gibi
bihter intihar ediyor behlül nihal evlenemiyor
behlül yurtdışına kaçıyor deniz hanım adnan bey ve çocuklar birlikte yaşamaya devam ediyorlar

Deniz hanım da yok evden ayrılıyo tatlım...Bülent yatılı okuyo..Sadece baba kız kalıyolar..

Bu arada benim adım Ömür...

Deniz hanım da yok evden ayrılıyo tatlım...Bülent yatılı okuyo..Sadece baba kız kalıyolar..

ömürcüm ben deniz hanım geri dönüyor diye okumuştum bi yerde demek yanlış
yazık oldu asil ve kibar deniz hanıma :çok üzgünüm:
ne kadar da çok seviodu ednan beyi :asigim:

Kitapta geri dönmüyo ama dizide belki öyle yaparlar hatta evlendirirler bile Ednanla Matmazeli..kaydirigubbakcemile3

evet canım sonlar aynen böyle, ben de okumadım ama tiyatroda oyununu izlemiştim geçen yıl alkisalkisalkis
kendini tanıtmadan da duramazmış ömürüm :1hug:a.s.

Kitapta geri dönmüyo ama dizide belki öyle yaparlar hatta evlendirirler bile Ednanla Matmazeli..kaydirigubbakcemile3

Matmazelide pek sevmem ama ednan boş kalmasın burdaki en masum kişi o bence senağlamaMatmazeli avutsun kendini:icecream:

evet canım sonlar aynen böyle, ben de okumadım ama tiyatroda oyununu izlemiştim geçen yıl alkisalkisalkis
kendini tanıtmadan da duramazmış ömürüm :1hug:a.s.

:roflol::roflol::roflol:İsmimle hitap edilsin bana..

Matmazelide pek sevmem ama ednan boş kalmasın burdaki en masum kişi o bence senağlamaMatmazeli avutsun kendini:icecream:

Nihali sevmiyon matmazeli sevmiyon kimi seviyon say bakalım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…