Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun julıetcim
bu arada ben uzun zamandır hamilesin zannettim..
Çok dua et bu süreçte...hem bebeğin hem kendin için..
AŞK-I MEMNU DİZİSİNDE BEHLÜL KARAKTERİNİ CANLANDIRAN KIVANÇ TATLITUĞ, KARAKTERİNİN YAPTIKLARINI GERÇEK HAYATTA YAPAMAYACAĞINI SÖYLÜYOR.
--------------------------------------------------------------------------------
Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakterini bazen oynamakta zorlandığına değinen Tatlıtuğ, 'Hakikaten çok zor bir hikaye. Benim de oynamakta çok zorlandığım yerlerde oluyor. Bunu açıkca söylemek istiyorum' diye konuştu.
Neden zorlandığına da açıklama getiren başarılı oyuncu, 'Bakıyorsunuz, gerçekte böyle bir şeyin yaşanması, benim böyle bir şey yaşamam mümkün mü? Mümkün değil... Gerçeğe dökersek bu işi, bir tarafta amcam, bir tarafta amcamın karısı. Mümkün değil. İki cihan bir araya gelecek dönüp de bakamazsın bile yani. Çok bir kere kelime bulamıyorum buna. Bunu şu anda oynuyoruz ve insan oynarken de zorlanıyor. Çünkü yaşayabileceği imkansız olan bir şey, gerçek hayatta. Yerine de koyamıyorsun. Nasıl bir psikolojiye sahip olabilirsin, nasıl davranabilirsin çünkü yani hiçbir şekilde yaşamam mümkün değil, onun için çok zorlandığımız yerler oluyor' diye konuştu.
ölmez canım behlülde nihalin neyi var sürekli bayılıyor acaba sonradan bi hastalıkmı çıkacakki
Cemile de demişti ya ona bi şey olmaz şımarıklıktan bayılıyo diye..kaydirigubbakcemile3