Aşk-ı Memnu Kanal D

slm kızlar dizinin acayip takipcisiyim
en sonunda oğlum demesiyle içim burkuldu ya :[

ay evet sonu kötü oldu ama bişicik olmaz Behlüle biraz hastane de yatar kesin :delphin:

tabi canım psikoloci neyim kalmadı velette her önüne gelen gız tersliyi
bi kaç sene sonra bülent terslicek hepsini haberleri yok :dilcikar:

hee katılıorum :1ninca:

çok farketmez oda aynı sadece daha sevimlikaydirigubbakcemile3
.

al birini vur ötekine matmazel olmasaydı dahada şimarık olacakları kesindialkisalkisalkis
o biçim yane :jeyyar: kapalı kapılar ardında saklambaç üstelik bide karanlık :jeyyar:

bihterin hali neydi öyle yine uzun uzun öpüşcekler. o evde bişey olmaz 50 kişi var..delikafadulden

.

al birini vur ötekine matmazel olmasaydı dahada şimarık olacakları kesindialkisalkisalkis

bihterin hali neydi öyle yine uzun uzun öpüşcekler. o evde bişey olmaz 50 kişi var..delikafadulden

bihter yine seksü bir bakışla behlülümü yoldan çıkarıyodu
bu sefer behlül git demeyebilir:jeyyar: ilk kez fragmanda göstermedi öpüşme sahnesini

bülentle o nihal gudubetini karşılaştırmayalım lüffen :1closedeyes:
bu dizide bülenti tek geçiyorum :delphin:
nihala göre hem sevimli hemde iyi bülent ama şımarık:delphin:
.

ben matmazeli de sevmiyorum (kimi seviyosam)kaydirigubbakcemile3

bihter yine seksü bir bakışla behlülümü yoldan çıkarıyodu
bu sefer behlül git demeyebilir:jeyyar: ilk kez fragmanda göstermedi öpüşme sahnesini

evt ya çagırıyo resmen evt göstermdiler çatlayacam meraktan.gitmi derki demez heralde o zman dizinin ne anlamı kalırki -tatlicadiarzu-

Back
X