Aşk-ı Memnu Kanal D

dizinin özetini kim hazırlıyorsa allah ondan razı olsun dizisi. gelecek bölümde neler izleyeceğiz biliyoruz tamamen.

valla katılıyorum julıetcim eşim bile dedi yani bu ne böyle behlülün kurtulmuş olduğunu bile gösterdiler yani...sizi deyiminizle bihter vicdan azabından behlülüne geri dönecek anlaşılan
yine sizin deyiminizle kızlar kızarmış mercimekler haaaazıııııırrrrr..............!!!:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

kocambu diziyi sevmiyor haliyle zar zor izliyorum..deli olacam...behlul yuzunden bende yandim yaaaa:roflol: bencede behlule doner..adnan beyin oglummm diyerek bayilmasida ayri bir olaydiiisenağlama

sonunda mercimeği fırına verecek bihter'le behlül:utangac:....kızlar, bana kalırsa bihter hamile kalacak. tabi bebek ednan'dan mı behlül'den mi derken 1 sezonda böyle bitecek gibime geliyor..:delphin:.

romanda adnan behlülün öz amcası.dizide değiştirmişler nedense?

yani behlül,de bir ziyagil......

behlül oğlu değildir adnan beyin yoksa nihal in hoşlandığını öğrenince bişeyler yapardı zaten böyle birşeyi gizleyecek karakterde bir insan değil çok iyi niyetli oğlu gibi seviyor behlülü çünkü o yardım etmiş büyütmüş emek harcamış ama insan nefsi böyle bir adamın karısına kötü gözle baktırıyor kitabı okuyanlar varsa behlülün nasıl geldiğiyle ilgili bölümü yazsınlar

Son düzenleme:
ayrıca romanda bihter behlülü her gece odasına alıyormuş.
oda nasıl oluyorsa?ednan nerelerde bu arada.

ama dizide behlül bihteri odasına ve yatağına alacak.....

ayrıca romanda bihter behlülü her gece odasına alıyormuş.
oda nasıl oluyorsa?ednan nerelerde bu arada.

ama dizide behlül bihteri odasına ve yatağına alacak.....

romanda adnan la bihter ayrı odalarda kalıyormuş.
ama dizideki adnan daha diri :jeyyar:
çocuk isterim deyip duruyoo kaydirigubbakcemile3

Muhabbetinizi bölmiyimde, iğrenç bi dizi ya. yani yalan rüzgarı halt etmiş sanki.benneyaptımki, evdeki herkes birbirini seviyor sanki.Bu ne be:mymeka:

Bir hafta bekle yine bos bir bölüm :delphin:

Bu bölümde hosuma gidenler:

- Bülent Şeniz yerim onu ya, o nasil bir cocuktur öyle, Peline'de bi cift lafim var, bidaha zor bulursun Bülent gibi birini hem sen simdi istesende biz vermeyiz oglumuzu sana, naniik naniknanik

- Yeni fragman! :1shok: Allah'im o son sahne neydi öyle?
Kapi kilitlemer, isik söndürmeler.
Eyvahhh :1ninca:

Back
X