Aşk-ı Memnu Kanal D

fragmanlara gıcık oluyorum güya bihter bağrıyo çağrıyo yengesiyim ben onun diyo sonrada matmazeli gösteriyorlar sanki bihter ona söylüyomuş gibi biz de yedik karşısında peyker var gösteriyolar baştakötükedihüso

hee gıcıklkar kimbilir neler çıkıcak altından durun hele
ee behlülün beşiri döverken sizi gördüm dediğindeki behlülün suratıuda görülmeye değer sarı kafa nolcek

peyker in şüphesi kocası anlatmıştıya azerbaycan da ki beylül ün telefon konuşmalarını başkası var diyee..o zaman da peyker şüphelenmişti kafasında oluşturmuştu sahneleri...onu soruyor bihter e o sendin değil mi diye...
bihter de bağırıyor ben onun yengesiyim diyee...matmazelle alakası yok yani düşündüğünüz gibi hadi bakalım göreceğiz akşam....

akşam rüyamda gördüüüüüm ( bilenler bilir rüyalarım meşhrdur hayalgücüm hadsafhada)
ben bihterdim sanırım behlül vardııı sonracımaaaa kem küm
adnan da vardıı herkes vardı işte öööf pek bi zormuş bu yasak aşk valla nereye kaçıcamı bilemedim ter içinde kalktım kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin sblue..:roflol::roflol: Çok tatlısın..:roflol:

vallaha benbu diziyi hic sevmiyorum, hele o kocasini genc adamla aldatan kadini hic mi hic, bogkkkkkkkkkkkk, bogasim geliiiiiiii

bizler diziyi kanımıza işler gibi izliyoruz rüyalarımıza girmemesi imkansız herkes sapık dizi diyii bizlerde mi sapıklık var acep küçüklüğümüze inmek gerek

:roflol:
o zaman burdan bihtere pek yüklenmeyelim.
ee onunkide zor iş. koca ev hangibirini idare edeceğini kime ne yalan söyleyeceğini düşünüp duyuru zor iş vallah.
bak sen bilem bi geceliğine kan ter içinde kalmışın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…