fragmanlara gıcık oluyorum güya bihter bağrıyo çağrıyo yengesiyim ben onun diyo sonrada matmazeli gösteriyorlar sanki bihter ona söylüyomuş gibi biz de yedik karşısında peyker var gösteriyolar baştakötükedihüso
akşam rüyamda gördüüüüüm ( bilenler bilir rüyalarım meşhrdur hayalgücüm hadsafhada)
ben bihterdim sanırım behlül vardııı sonracımaaaa kem küm
adnan da vardıı herkes vardı işte öööf pek bi zormuş bu yasak aşk valla nereye kaçıcamı bilemedim ter içinde kalktım kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin sblue..:roflol::roflol: Çok tatlısın..:roflol:
rüyaya bak ya süper içine işlemiş cnm artık senin
eveet akşam behlül de öyle didiiiiiii opuyorumnanaktan
çok tatliy mişim
:roflol: :roflol: :roflol:
:lepi: :lepi: opuyorumnanaktan
vallaha benbu diziyi hic sevmiyorum, hele o kocasini genc adamla aldatan kadini hic mi hic, bogkkkkkkkkkkkk, bogasim geliiiiiiii
Niye seyrediyon o zaman...:1shok::dilcikar:
izlemiyorum ki canim yahu, reklam arasinda dizi bu saate su gun diye geerken goruyorum kafamçokkarıştı
akşam rüyamda gördüüüüüm ( bilenler bilir rüyalarım meşhrdur hayalgücüm hadsafhada)
ben bihterdim sanırım behlül vardııı sonracımaaaa kem küm
adnan da vardıı herkes vardı işte öööf pek bi zormuş bu yasak aşk valla nereye kaçıcamı bilemedim ter içinde kalktım kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?