Aşk-ı Memnu Kanal D

ay behlülün inkar edeceğini sanmıştım evet nihaldi dedi..sadece masumane sarılmaydı dedi beşire,bense binbirtürlü şey uydurmuştum halbuki
o kız başkası diyecek ,olayı elif duyacak,ağlaya sızlaya bihtere anlatacak,bihter elifi sakinleştirmeye çalışacak,beşirin hayal gördüğünü orda kimse olmadığını söylicek,beşir deli damgası yicek,hastaneye yatacak,nihal ona çiçek götürecek ,nihali her gördüğünde deliye dönen beşir iyice aklını kaçırıp intihar edecek..senaryo böyle olmalıydı ..noldu evet nihal di dedi benim bütün senaryo çöpe ..

Selamın hello millet.
len diyoz ya bu senarisler bizi kekliyo diye ama iş var bunlarda.
nihal sahnesini nası yutturdular bize yaw.
yine ters köşeye yattık iyimi.

Son düzenleme:
matmazel durum analizini yapıyo bahçede

firdevsi seviooyrum ne güzel koydu lafı sen yoktunki kavgayı nerden biliyosun dedei

Selamın hello millet.
len diyoz ya bu senarisler bizi kekliyo diye ama iş var bunlarda.
nihal sahnesini nası yutturdular bize yaw.
yine ters köşeye yattık iyimi.

Aynen tatlım.Diziyi nasıl uztatıp sündüreceklerini şaşırdılar artık bunlarda bizi uyutuyolar resmen.

elif eve gelir behlül onu sofralarla karşılar elif üzgündür çünkü parisden artık onu istememktedirler
elif bu işe behlülün engelolduğunu düşünür tartışırlar behlül evlenmemeye bahane bulur böylece
adnan banka hesap dökümünü bihtere sorar bihter söylemeyi unuttuğunu söyler
nihale piyano alacaktım ama fazla olduğunu düşündüm geri koydum der özür diler adnan safım herzamnki gibi yutar yada yutmuş gibi yapar CADIARZU
herkes beşiri merak etmektedir beşir eve döner ve askere gideceğini bildirir herkese
deniz hnm ne hikmetse beşirin derdini çözer ve direk behlülün balkonunda ne gördün der
beşir nihalle öpüşüyorlardı der deniz hnm bunu gizli kalması gerektiğini söyler
adnan bey beşii görmek ister ama deniz hnm olayı örtbas eder.
behlül evve döner beşirle olan olay hakkında sorular sorulur
behlül elifle kavga ettiklerini anlatır ve konuyu değiştirir
firdevsle bihter yanlız kalır ve kendi dillerinde birbirlerine laf sokarlar

eşimin tahmını.. nıhal asagıda pıyano calıyorken, bıhter behlul un odasına gıder yıne balkonda gorusurlerde besır de asagıda oturdugu yerden gorur bu sefer bıhter oldugunu anlar ? nasıl tahmın ama... :))

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…