Aşk-ı Memnu Kanal D

behlülün fizik süpper ya bukadar güzel bi fizik daha görmedim ama yüzünü begenmiyorum sarışın çünküü

saçlarıda kötü olmuş evett vereliniortak

Ben haftaya oynayacak bölümün fragmanını kaçırdım biri sevabına ekleyiverse behlülün saçlarını öyle bir anlattınızki meraktan çatlıyorum.

Önceki sayfalara bi gidersen Julietin eklediği fragmana bakabilirsin..Var canım sayfalarda..

ya piyano okadrmıymış ayol.vereliniortak

adnanda ne saf ya..:mymeka:

Adnan bence piyanoyu yemedi..Yemiş gibi göründü..

behlülün saçları hakkında farklı düşünen yok heralde hepimiz hem fikiriz-tatlicadiarzu-

var var beeeeeeeeeeen ben beğendim idye yırtınıyorum dün akşam 22.30 dan beri ben beğendiim :asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kimseee varmııı ?
kurtlar vadisi sezona girdiginden beriii izleyemiyorum dogru duzgun kociş onu izliyor
tekrarı hangi gun saat kacta veriliyor bilen yardımcı olabilirmi ??

tabiki canım zevk meselesi bende mesela ilk bölümlerindeki halini yani kısa saçlı olmasına bayılıyorum:lepi: çok kişi beğenmedik deyince bende beğenen çıkmadı sanmıştım
zevk meselesi bi yerde canım. bende beğendim.
eee malzeme iyi olunca ne şekil verirsen ver sonuç :lepi:

kızlar dun kıtabı bıtırdım artık olacak herşeyi biliyorum he he sonunu sölimmm mi! çatlarım söylemezsem ama

kızlar dun kıtabı bıtırdım artık olacak herşeyi biliyorum he he sonunu sölimmm mi! çatlarım söylemezsem ama

Bu topikteki herkes biliyo canım sonunu..Ama sen topiği yeni açanlar için tekrarlayabilirsin..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…