Aşk-ı Memnu Kanal D

nihalin behlüle karşı duyguları yanlış ama bihterle behlülün birbirlerine beslediği duygular doğru. Sizin yorumlarınızdan bunu çıkarıyorum.
Ve nihal bacaksızının da beşir neyine yetmiyo cümlesini hayretle okudum.
nihali evin üvey kızı yada hizmetcisi olarakmı anlgıladınız anlamdım. Böyle bir yakıştırmaya pes diyorum yani.

Ya bugün amcamlarda olucam,offf belki yetisemem.Kacirinca internetten
izliyorum ama televizyonda görüntü cok daha güzel oluyor.
Insallah Nihal'in saclarini siyaha boyarlar.Siyah sacla harika oluyor o kiz.
Gözlerinin güzelligi cikiyor ortaya.

zavallı kız çok kısa ama bülentle aynı boyda her güzelin kusuru oluyo işte ya bir de kalçaları çok geniş duruyo elbiseden mi acaba

ednancığım artık yaz saati uygulamasına geçmiştir. kışın 20:30 hadi bilemedin 21:00 deyince uyumaya başlayan gecen gece çok iyi uyumuşum adnan'ı, son bölümde behlül'ün telefonunda saat 23:01'i gösterirken piyano odasında nihal'i dinliyordu.kaydirigubbakcemile3

behlül' ün cool takılmaları beni öldürücek. tamam zenginsin anladık ama bu kadar da olmaz ki. arabanın içinde basın gelince artislenmeler, nişanlısını özür dilerim diye serzenişine okey diye cevap vermeler felan. öldürüyo beni.
okey len, ben sevgilime özür dilerim diye mesaj atıcam o da bana okey yazıcak. benden bi mesaj daha gider:
alıntı zemuszemus

nihalin sonunda bütün güzelliği ortaya çıktı

canım bu yorumu burda biri daha yaptı allah allah dedim. :uhm: (alıntı yazmıyordu)
alıntı yazmana sevindim. Bu tarz şeylere biraz önem vermeliyiz değilmi. :lepi:

canım bu yorumu burda biri daha yaptı allah allah dedim. :uhm: (alıntı yazmıyordu)

Bende diyorum bu cümleleri nerden hatırlıyorum ben...Birileri kendi yorum yapmış gibi yazmış heralde..:1shok: Julietcim sağol tatlım iyi ki alıntı yazarak yazdında uyandıkopuyorumnanaktan

ecmelcim.
eee yorum bulamayanlar alıntıya başvuruyomafoldumben

biraz daha yaratıcı olmalıyız dimi..vereliniortak

ben gülmek amaçlı koyuyorum bazen..espiri olsun.renklensin

topık.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alıntıdır diyorum zaten..alkisalkisalkis

akşama az kaldıı opuyorumnanaktan

hee bu balo olayı beni heyecanlandırdı.
ayy bide bihter içip içip aramışya behlülü.
ay gözlerimi yaşarttı bihter o nasıl bi konuşmaydı allahım.-tatlicadiarzu-
len çiftleşmeyi dörtgözle bekleyen hatunlar haftaya işlem tamam gibi görünüyo.:lepi:
hadi gözünüz aydın loo.

Bende diyorum bu cümleleri nerden hatırlıyorum ben...Birileri kendi yorum yapmış gibi yazmış heralde..:1shok: Julietcim sağol tatlım iyi ki alıntı yazarak yazdında uyandıkopuyorumnanaktan

vereliniortakvereliniortakvereliniortakmafoldumben
bizde yuttuk dimi hemen anlıyorum zaten canım alıntıdır bakıyorum yaratıcı gelmiyor çok belli oluyor sırıtıyor..kaydirigubbakcemile3

ay sorma sorma süpper bölüm olcek...baciiiiiiiiiii kafamçokkarıştı

vereliniortakvereliniortakvereliniortakmafoldumben
bizde yuttuk dimi hemen anlıyorum zaten canım alıntıdır bakıyorum yaratıcı gelmiyor çok belli oluyor sırıtıyor..kaydirigubbakcemile3

Bi de kopuk kopuk oluyo bi konudan bi konuya geçiyo saçma görünüyo göze zaten..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…