öpüşmekten bi hal oldu bihter'le behlül. ne dudak tiryakiliğiymiş pes. gecenin köründe odasına gidiyor behlül'ün öpüşmek için.
o nihal bacaksızının da beşir nesine yetmiyosa. behlül de insan. kaça bölünsün a dostlar.
Bi de bihter, behlül'den iyiyim telefonu alınca deli mikmişe döndü. biri de buna noluyo demedi. matmazel "şimdi annlamak üzereyim" bakışı attı sadece. elif kızımıza gelelim. kendi kendine gelin güvey olmanın cisimleşmiş halidir. bütün türkiye biliyoruz behlül'ün sevmediğini bu hala çakamadı.
Nihal çok güzel bi kız...kaydirigubbakcemile3
zavallı kız çok kısa ama bülentle aynı boyda her güzelin kusuru oluyo işte ya bir de kalçaları çok geniş duruyo elbiseden mi acaba
nihalin sonunda bütün güzelliği ortaya çıktı
behlül' ün cool takılmaları beni öldürücek. tamam zenginsin anladık ama bu kadar da olmaz ki. arabanın içinde basın gelince artislenmeler, nişanlısını özür dilerim diye serzenişine okey diye cevap vermeler felan. öldürüyo beni.
okey len, ben sevgilime özür dilerim diye mesaj atıcam o da bana okey yazıcak. benden bi mesaj daha gider:
alıntı zemuszemus
canım bu yorumu burda biri daha yaptı allah allah dedim. :uhm: (alıntı yazmıyordu)
alıntı yazmana sevindim. Bu tarz şeylere biraz önem vermeliyiz değilmi. :lepi:
ecmelcim.canım bu yorumu burda biri daha yaptı allah allah dedim. :uhm: (alıntı yazmıyordu)
alıntı yazmana sevindim. Bu tarz şeylere biraz önem vermeliyiz değilmi. :lepi:
akşama az kaldıı opuyorumnanaktan
Bende diyorum bu cümleleri nerden hatırlıyorum ben...Birileri kendi yorum yapmış gibi yazmış heralde..:1shok: Julietcim sağol tatlım iyi ki alıntı yazarak yazdında uyandıkopuyorumnanaktan
hee bu balo olayı beni heyecanlandırdı.
ayy bide bihter içip içip aramışya behlülü.
ay gözlerimi yaşarttı bihter o nasıl bi konuşmaydı allahım.-tatlicadiarzu-
len çiftleşmeyi dörtgözle bekleyen hatunlar haftaya işlem tamam gibi görünüyo.:lepi:
hadi gözünüz aydın loo.
vereliniortakvereliniortakvereliniortakmafoldumben
bizde yuttuk dimi hemen anlıyorum zaten canım alıntıdır bakıyorum yaratıcı gelmiyor çok belli oluyor sırıtıyor..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?