Akşam olsada seyretsek
vereliniortakkaydirigubbakcemile5vereliniortakkaydirigubbakcemile5
nihalle behlülün sahnesinde nihal dikkat et ayağıma basma diyor ya behlülde sözde senin yanında ayaklarım yerde değilki diye bi laf ediyor sanki bu laf bana fragmanda olan bi kandırmaca gibi geldi henüz nihalle behlülün yakınlaşacağına ihtimal vermediğim için behlül bu lafı bihtere söyleyecek gibi geliyo zaten artık fragmana inanmadığım için kendimce böyle bişey düşündüm bakalım artık saatler kaldı benim eşimde kurtlar vadisini izliyo tabi ben önce diziyi bitirp öyle açıyoruz sezon finalinden ötürü bi sorun çıkmaz umarım zaten tek diziside o garibimin
nihalle behlülün sahnesinde nihal dikkat et ayağıma basma diyor ya behlülde sözde senin yanında ayaklarım yerde değilki diye bi laf ediyor sanki bu laf bana fragmanda olan bi kandırmaca gibi geldi henüz nihalle behlülün yakınlaşacağına ihtimal vermediğim için behlül bu lafı bihtere söyleyecek gibi geliyo zaten artık fragmana inanmadığım için kendimce böyle bişey düşündüm bakalım artık saatler kaldı benim eşimde kurtlar vadisini izliyo tabi ben önce diziyi bitirp öyle açıyoruz sezon finalinden ötürü bi sorun çıkmaz umarım zaten tek diziside o garibimin
Behlülün nihalden hoşlanma babında bu sözleri sarfettiğini düşünmüyorum bende.
çok çokkk erken. nihale zaten takılıp duyuyo dizi başladığından beri behlül. Buda onun gibi bişiy kanımca.
Bu sözleri gerçekten hissederek söylücek behlül nihale ama daha çok zaman var.
Ayyy Ölcem Meraktan Hadi Artık Saatler Geçsin Ya delikafadulden
Ben Gelecek Sezonu Çok Merak Ediyorum..
Nihalin Değişmiş Halini Filan :asigim: Çok Beğeniyorum O kızı :lepi:
bende merak ediyorum bendee :lepi:
ne zaman sezon finali olacak ki??
Haftaya Olur Herhalde Anacım hihoyyyt
Seneye Daha Fena Olcekmiş :lepi:delikafadulden
fena olcekmiş haaa delikafadulden
fena olsun zaten öyle heyecanlı oluyo :roflol::roflol:
Çekirdekler çaylar hazırmı az kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu Karı Beni Deli Ediyo Zati kaydirigubbakcemile3
Seninle 1 Gece İstiyorum Sadece 1 Gece..
Zapık mı ne ayol :kedi::bbo:kaydirigubbakcemile3
Hazır anacım hazır olmamıııı :lepi:
ver coşkuyuu ver coşkuyuuuuu delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?