Aşk-ı Memnu Kanal D

Benimkine göre Behlülle Bihter çok terbiyesiz...
haklı yani onlarda terbiyesiz bunu kabul edelim :roflol:
topluma bağlı bu istersen iyi örnekte alabilirsin
bir yanlışı gösteriyor şeklinde bir kaç arkadaşımın eşi izletmiyo kötü örnek diye
çok kızıyorum saçmalık :umursamaz:

benim eşim eskiden izlerdi taki kurtlar vadisi yeniden başlayana tek ama sevmiyo şimdi amca karısı yigen ilşikisi sevmiyo..lmaz:

iyi bari o kaa izliyormuşş
benimki diyo izlemeye gerek yok senaryo belli
sonrada yazıyo çiziyo işte kafasından sırnaşık şey

Geçenlerde bi haber okudum kadın kocası ölünce kaynının oğluyla aşk yaşamaya başlamış imam nikahı yapmışlar..Gerçekte de oluyo bu tip sapıklıklar..ışte o da kocasının yeğeni..Olmaz böyle bi şey dememeli..

Aşkı Memnu yılın dizisi Bihterle Behlülde en iyi oyuncu ödülü almışlar dedim eşime yuh yazıklar olsun..Oy kullananlar hep kadınlardır dedi..Oy kullananlardan biri de bendim.:kedi:

Aşkı Memnu yılın dizisi Bihterle Behlülde en iyi oyuncu ödülü almışlar dedim eşime yuh yazıklar olsun..Oy kullananlar hep kadınlardır dedi..Oy kullananlardan biri de bendim.:kedi:

Hahahah süper kaydirigubbakcemile3 Ablama da kocası izletmiyo, diziyi görünce akrabayla hiç olurmu falan diye bişiler diomuş. Bizde kaldığında izlio :))) Bilseydim bende oy gonderirdim, iyiki gondermissin a.s. Finali olucakmış haftaya delikafadulden

Behlül Elifle evlenir mutlu mesut pembe panjurlu bi yuva kurar..Bihter Adnandan çocuklar doğurur Nihal Beşirle evlenir. Erkeklerin senaryosu böyle olur..
aynendelikafaduldenbir de benimki bihtere bir isim taktı ancak böyle seslenyorkaydirigubbakcemile3,patenli inek:roflol: ne aptı bu sefer(patenli inek diyodelikafaduldenr,topuklu ayakkabı giyince benimki kriz geçiryor:roflol: böyle buzda paten yapan ineği hiç görmedim diyosırnaşık şeyr)

yazsın bakalım senarıst olduk toplumca zaten aşkı memnu sayesinde..:lepi:

benin çevremdede sevilmiyom mesala yengem sapık o dizi diyo amcasının karısına asılıyo diyolmaz:

kadınlardanda karşı olan var demek ama izlemeyen kimseyi görmedim. mesela bir olay anlatım..:roflol:
kayınvalidemler bize ziyarete geldiklerinde. ben izlemez die diye takmıyodum .baktım kadın benden fazla takip ediyo şu kızda bu eve gelince şu oglanı sevdi özetine bana çıkardı bi güzel..bende acayip şaşırdım.:roflol:

final derken sezon finali demi
evet canı sezon finali :kedi:

aynen jülietim, perşembe akşamları herkesin programı belli opuyorumnanaktan

inasnaları yaşayamadıkları seyler cezbediyor
bence en fazla bu nedenle izleniyor
kimse bihteri kötülemiyor
aksine içten içe seviyor
hak veriyor
tuhaf bir milletiz

slm arkadaslar bende askı memnu hayranı olarak bu topiği daha yenı gordum,cok begenerek ızlıyorum bence kotu ornek oldugu falan da yok herkes kendıne gore yorumluo tabıkı ama onumuzdekı hafta tatıle gırıo:sinifsinif:bıhtere ve annesıne bayılıyorum adnan beyın de oyunculuguna laf soylenmez yanı senaryıda oyuncularda muthıs ama ısın cırkını çıkarıp fılmı cok uzatırlarsa sonu dıger fılmlere doner ıns tadında bıtırırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…