haklı yani onlarda terbiyesiz bunu kabul edelim :roflol:Benimkine göre Behlülle Bihter çok terbiyesiz...
topluma bağlı bu istersen iyi örnekte alabilirsinişte canım topluma kötü örnek oluolarmışmış...hiç yengeyle öle biş olurmuymuş....ters ilişkiler varmışmış..ya sanki kurtlar vadisinde işlenen konu insanı mutlu edio..dehşete kapılıorum valla o sahnelere baktıkçaaa
benim eşim eskiden izlerdi taki kurtlar vadisi yeniden başlayana tek ama sevmiyo şimdi amca karısı yigen ilşikisi sevmiyo..lmaz:
benim eşim eskiden izlerdi taki kurtlar vadisi yeniden başlayana tek ama sevmiyo şimdi amca karısı yigen ilşikisi sevmiyo..lmaz:
Aşkı Memnu yılın dizisi Bihterle Behlülde en iyi oyuncu ödülü almışlar dedim eşime yuh yazıklar olsun..Oy kullananlar hep kadınlardır dedi..Oy kullananlardan biri de bendim.:kedi:
ayyy ölücem gülmekten :roflol::roflol::roflol:
Aşkı Memnu yılın dizisi Bihterle Behlülde en iyi oyuncu ödülü almışlar dedim eşime yuh yazıklar olsun..Oy kullananlar hep kadınlardır dedi..Oy kullananlardan biri de bendim.:kedi:
aynendelikafaduldenbir de benimki bihtere bir isim taktı ancak böyle seslenyorkaydirigubbakcemile3,patenli inek:roflol: ne aptı bu sefer(patenli inek diyodelikafaduldenr,topuklu ayakkabı giyince benimki kriz geçiryor:roflol: böyle buzda paten yapan ineği hiç görmedim diyosırnaşık şeyr)Behlül Elifle evlenir mutlu mesut pembe panjurlu bi yuva kurar..Bihter Adnandan çocuklar doğurur Nihal Beşirle evlenir. Erkeklerin senaryosu böyle olur..
haklı yani onlarda terbiyesiz bunu kabul edelim :roflol:
topluma bağlı bu istersen iyi örnekte alabilirsin
bir yanlışı gösteriyor şeklinde bir kaç arkadaşımın eşi izletmiyo kötü örnek diye
çok kızıyorum saçmalık :umursamaz:
iyi bari o kaa izliyormuşş
benimki diyo izlemeye gerek yok senaryo belli
sonrada yazıyo çiziyo işte kafasından sırnaşık şey
benin çevremdede sevilmiyom mesala yengem sapık o dizi diyo amcasının karısına asılıyo diyolmaz:
evet canı sezon finali :kedi:final derken sezon finali demi
kadınlardanda karşı olan var demek ama izlemeyen kimseyi görmedim. mesela bir olay anlatım..:roflol:
kayınvalidemler bize ziyarete geldiklerinde. ben izlemez die diye takmıyodum .baktım kadın benden fazla takip ediyo şu kızda bu eve gelince şu oglanı sevdi özetine bana çıkardı bi güzel..bende acayip şaşırdım.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?