Aşk-ı Memnu Kanal D

bence kimin gördüğünü ya da
seslere mi ayaklandıklarını sezon başında öğreneceğiz...

evet bende öyle düşünüyorum hatta muhtemelen o duydukları seside bi kedi falan çıkarmıştır kaydirigubbakcemile3
yada biri bile geliyor olsa onlar bişekilde yırtarlar bundanda
çünkü öyle bir görüntüye bence o evde yaşayan ve ednan beyi seven kimse seyirci kalamaz lmaz:

Bende eminimki kimin gördüğünü eylülde göreceğiz bende beşir diyorum..Çünkü gece o geziyor bahçedeki şimdi şüphelendi ya daha da peşine düşecektir

firdevs her bahsine varım oda herşeyi biliyor zaten telefonda duydu buluşcaklarını...........:umursamaz:

bihtr adnanla parası için evlenmedi nihalinki karşıklız kazulet...bişey çıkmaz kitaba göre gitmiyo dizi.............:kedi:

benceyatacaklar andan sonra bir kedi veya köpek çıtırtısıyla ilkilecekler yani kimse görmücekk sonra düşündümde

bu daha mantıklı birileri görürse dizi biter ama yatcaklar ondan sonra... ses gelcek kimse olmucak..

ve bizde saf saf 3ay beklicezzzzzzz........:umursamaz:

Bence görürse Firdevs görür.Firdevste Adnana söyleyemeyeceği için çünkü adnan öğrenirse dizi biter:umursamaz:
Beir veya matmazel görürse Adnan muhakkak öğrenirkaydirigubbakcemile5

Bence görürse Firdevs görür.Firdevste Adnana söyleyemeyeceği için çünkü adnan öğrenirse dizi biter:umursamaz:
Beir veya matmazel görürse Adnan muhakkak öğrenirkaydirigubbakcemile5

evt çoook mantıklı kimse görmücekkkkkkkkkkkkk.......:lepi::lepi:

evt çoook mantıklı kimse görmücekkkkkkkkkkkkk.......:lepi::lepi:

Zaten birileri görürse adnanın kulağına elbetteki gider adnan öğrenirse diğer sezonun başında dizi biter.kaydirigubbakcemile3
Ya Firdevs görecek ya da hiç kimse

Zaten birileri görürse adnanın kulağına elbetteki gider adnan öğrenirse diğer sezonun başında dizi biter.kaydirigubbakcemile3
Ya Firdevs görecek ya da hiç kimse

ben aynını düşünüyorum matmazel nihal beşir 3de söyle o halde görseler sesiz kalmazlar kesin..
ya hep ya hiç .
firdevs olabailir..yada hiç kimse artık senarist olduk ya...:roflol::roflol:

Bihter agina dusuruyo behlulumu :kedi:

Benimki bugun pek mutlu 3 ay kurtuluyomus behlulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…