Aşk-ı Memnu Kanal D

:a015:
bencede nihal olabilir çünkü görünce şook geciren biriydi tabureyi devirdi çünkü onları görünce...

kız ne diyon kim görse şok geçirir ya ama firdevs kesinlikle değil söylim sizekafamçokkarıştı
Allah ta seni güldürsün emi :roflol::roflol::roflol:

gülme ya çocuk elden gitti ben biyaz boyu o sahneyi gözümde canlandırırım behlülün nasıl elden gittiğini yani:a015::a015:

Walla kızının bu kadar ileri gidebileceğini firdevste tahmin edemezdikaydirigubbakcemile3

aslında dizinin final kısmı yanında öss sınavının carpıklıgını yansıtması hosuma gitti dogrusu.
nihalın koca bır senesi ve emekleri bosa gıttı ya cok üzüldüm.

onların başları göğe erdi biz burda bıdı bıdı bıdı ...

zenginin malı züğürdün çenesini yorar
olan var olmayan var insanın canını çektiriyolar ..gerçi benim varda olmayan düşünsün

ben bu yatak sahnesini bu kadar abartacaklarını sanmamıştım uçtular anam havalarda

Walla kızının bu kadar ileri gidebileceğini firdevste tahmin edemezdikaydirigubbakcemile3

anasına bak kızını al e bihterin kanıda kıpır kıpır azcık anasından azgın işte anası bu yaşta adamı duyunca nası kıyafet değişti kırmızılı giyindi kızı ondan beter olması normal yanidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…