Aşk-ı Memnu Kanal D

wooooooowwwww tatil ha .
bunlar tatilden sonra kimse tutamaz
berenle bülent te ayrılmış bu arada
ama ayrılmalarında öpüşme sahnelerinin alakası yokmuş:ecrin_bebek:

Bihter'le Behlül'ü son bölümde kim gördü atölyede çok merak ediyorum CADIARZU Ya madam, ya Firdevs hanım... Eylül'e kadar bekliycez malesef... gamyoncuiremsu

Ama kızlar saptırıyorlar dizilerde konuyu, romanla aynı olmuyor.. Yaprak dökümü gibi..

Ben romandan biraz uzaklaşmasını seviyorum dizilerin aslında. Çünkü zaten klasikler arasına giren romanlar diziye uyarlanıyor ve bunları çoğu kişi okumuş oluyor. Başının sonunun vede heryerinin birebir kitapla aynı olmaması bana daha çok heyecan veriyor sürpriz oluyor sanki hoşuma gidiyor. Bu benim fikrim sadece...

bence firdevs görüyor onları ama matmazel ihtimalide var ah adnan ah o görmez zaten hiç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

arkadaşlar bu tür çok sahne oldu hep aldatmacaydı bizi merak ettirmek için yapılan bir aldatmacadan başka bişey değil ama öğrendiğim kadarıyla kitapta nihal görüyormuş okuyanlar bilir kitaba bağlı kalınırsa ilk nihal öğrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…