Aşk-ı Memnu Kanal D

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Şimdi dönelim önümüzdeki sezonda olacaklara. Aşk-ı Memnu ekibi, yeni sezon için tam beş ayrı final hazırlamış. Buna göre Behlül ile Bihter’i ya Matmazel Deniz, ya Beşir, ya kötülükler kraliçesi Firdevs, ya evin küçük kızı Nihal ya da Adnan Bey basacakmış. Hangisini seçeceklerini, oyuncularından bile saklıyorlarmış. Ama size bir tüyo… Adnan, çifte kumruları şimdilik göremeyecek.

Adnan’ın bu aşkı fark etmesi, en iyi ihtimalle birkaç ay sonra gerçekleşecek. Kim bilir belki bu arada, yaz sezonunda dizinin kadrosu değişir… Kim bilir belki bazı oyuncular gider. Yerlerine yenileri gelir… Bunu görmek için hep birlikte eylül ayını bekleyeceğiz. Şimdiden belli oldu, yeni sezonda da Aşk-ı Memnu’yu yakından takip etmeye devam edeceğiz.

alıntı

adnan beyimizlen nihal kızımızın ayak üstü sohbeti vardı tv de de.
yeni sezon ortalık toz dumanmış.
nihal kızımıza kısmet felan çıkacakmış.
yeni aşklar varmış. ben firdoda bulur birini diyorum ama bakalım.
yakışır firdoya.:lepi:

ortalık iice karışicek yani :jeyyar:

[B[/B]
cnm zaten firdo nun var
kırmızıları niye giyindi
hani onu seven adam vardıya o gelldi dediya arkadaşı aradıda
oda hemen değişti kıyafetini
bencede o adam seviyo onu
oda onunla olsun
ne olsa kızlarına buldu zengin kocaları

ya bu dizierin yazın ara vermesini kınıyorum herkes Bodrumlarda değil evde kalanları da düşünmek lazım..yarın akşam ne izliyeceğiz biz :umursamaz:

evet evet onu biliyorum.
işte yine devreye sokacaklar o adamı.
firdo görüşmeye başlıcak bihter kuduracak kaydirigubbakcemile3

fragman vermediler yeni sezonla ilgili agustos 15 den sonra döner fragman..opuyorumnanaktan

bihterle behlül yeni sezon tatil yapcaklarmış kaçamak.heralde firdo idare edcek onları..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…