Bülent İnal, sevgilisi Beren Saat’ten ayrılmasına dizideki öpüşme sahnelerinin neden olduğu iddiasını yalanladı: “O sahneler 10 aydır var. Oysa biz 10 gün önce ayrıldık. Dizilerde ben de öpüşüyorum niye kıskanayım.
Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’i Beren Saat, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bülent İnal ile yollarını ayırdı.
Aşk-ı Memnu
Foto galeri için tıklayın
Evlilik planları yapan iki sevgilinin bu kararı herkesi şaşırttı. Ayrılma nedeni olarak ise Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde rolü gereği Kıvanç Tatlıtuğ ile sık sık öpüşmesi ve İnal’ın bundan rahatsız olması gösterildi. Şimdiye kadar özel hayatıyla ilgili konuşmayan sevgililer, iddialar karşısında sessizliklerini ilk kez bozdu.
‘Öpüşmesine karışmam’
Öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisini terk ettiği iddia edilen Bülent İnal, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: ”Bu dizi 10 aydır devam ediyor, biz ise ilişkimize 10 gün önce bitirdik. Ben de oyuncuyum asla böyle bir sahne yüzünden Beren’i kıskanmam. Ben bu işin okulunu okumuş bir oyuncuyum, aramızda böyle bir şey sorun olmaz. Ne ben ona karışırım ne de o bana. Sonuçta ben de dizide öpüşüyorum. Ayrılık ikimizin ortak kararıdır. Konuyla ilgili de ilk ve son kez size konuşuyorum. Beren’le çok dostça, sohbet ederek ayrıldık, dargınlığımız, kinimiz yok.”
Beren Saat ise “Biz o sahnelerde hiçbir şey hissetmiyoruz. Böyle komik bir iddia olabilir mi?” diyerek iddiaları yalanladı.
şahsım adına konuşmam gerekirse benim eleştirim sadece aşkı menu dizine değil ve dizinin bir bütününede diyeceğim yok ama sezon finalindeki o son sahne gerçekten türk televizyonlarında bir ilkti ve bana kalırsa çok abartılı idi erotiklikten çok ileri gidilmişti .
neden aşkı memnu adı verilerek eleştiri yapılıyor denirse bu cüretkar cesur sahne sadece bu tv dizinde olduğu içindir.
ama dizilerin geneline bakılacak olursa ve eğer bu bir çarksa bu çarkta yanlışlıklar mevcut ve aksi tartışmaya açık bir mevzu olup lafım izleyenlere değil(aslında izleyenler belirler devamlılığını)yapımcılar ve tv sahiplerine bu tarz cesaret gösterecek kültür atlayacaklarsa eğer yayımlanma saatlerinde bir değişikliğe gitmeleri şart bence
genel izleyici kategorisinde bulunan bir dizi çocukların henüz ayakta olduğu saatlerdir ve titizlik gösterilmesi zorunludur.
ama şunauda eklemeden edemeyeceğim erotik ve türevleri de yayımlanıyor deniyor evet ama ya şifreli veyahutta geç saatlerde yabancı dizilerde yokmu denen soruya binaen evet ama biz bir türk tv dizisinin cüretkarlığından bahsettik ve eleştirdik
son olarak tüm genele hitap eden tv dizilerinin şiddet içerikli şevişme sahneleri vs vs olduğundan sadece saatlerde bir değişiklik iyi olur kanımca.
bu topicteki hiç bir bayan arkadaşımı bu diziyi izliyor diye kınamadım yani sadece etkileniliyor ve saatler uygun saat değil demek istedim (bende ilgi ve merekla izliyorum 2. sezonuda 4 gözle bekleyenlerdenim)
saygılar
saat konusunda haklısın arkadaşım ama bir de şu var. her akıllı işarete bakarak güvenerek çocuklarımıza tv programları izletiyorsak bence bizde bir hata var. bu dizinin her hafta yayınlanan bölümlerinde zaten buna benzer sahneler mevcuttu. romanı da az çok biliyorsanız böle bir sahnenin kaçınılmaz olacağını da tahmin edersiniz. yani bir çocuğun tv. karşısında dizilerle işi ne??? hiçbirini izlememeliler ki buna o acayip çocuk dizisi olduğu iddia edilen dizilerde dahil.ayrıca elimizde kumanda var. tek kanallı dönemlerde de değiliz. basarız başka bir kanala kendi kendimizin RTÜK'ü olmuş oluruz.
bir problem varsa zaten RTÜK amcam olaya el koyacaktır.(ki bu ne kadar doğrudur tabi o da tartışılır:...)
SAHNE ÇOK GÜZELDİ. CUKKKK OTURMUŞTU. TEBRİKLER....
ayrıca 2. sezonda da bu sahneler sürecektir. Dikkatli olup akıllı işaretlere kanmayınız....
39 bölüm yani yeni sezonun ilk fragmanını gördünüzmü.
ben bulamadım netten.
izleyen varmı acep :uhm:
vermezler ki canım
gelecek sezonun bölümü o
daha erken
Ağustosun son haftalarına doğru gösterirler bence canım
Daha yeni bitti naten -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?