Aşk-ı Memnu Kanal D

anaaa kızlar bazen çok durgun oluyorsunuz bazende bir günde sayfalar yazılıyo maşallah yani dizi başlıycak ya kıpırdandınız demii hele fragmanlar iyice heycanı doruğa çıkardı :kedi:

Hadi insAllah dogrudur eminim bircogumuz sevinecektir bu habere,
kurtlar vadisi ile carpisiyordu, oda kanal mi degistiriyormus? bir de bakiyormusuz oda cuma gunune aliniyormus uyuz olurum.

ayyy düşünmek bile istemiyorummmmm..... yaa belki de kanal d aldı prş ye koycaklar onu da...ama atv alcak diye biliyodum...

bu kanal dnin tanıtım filmi.bütün diziler için kapsamlı yapılmış
dizi fragmanı hala ortalarda yok...mafoldumben

sanırım çekimler pazar günü başlamış ,, bitmek üzeredir 39. bölüm..kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda gösterime girer inş..

Dizi fragmanını izledim ben,
Hrekes pek bi mutsuzdu, kapkaranlık bi fragmandı, sürekli pişmanlık ve yasak kelimesi geçiordu,
Birde fonda şarkı vardı, toygar ışıklı ve bi bayan eşlik ediyordu,
Ama fragmanda beşir çok üzgündü, sanırım o görüyor bihterle behlülü

cnm nerde izledin fragmanı ??

Kanal d de izledim canım, yayınlandı yani, diyorumya toygar yeni birde şarkı yapmış bir kadınla düet yapmış şarkıda, bihter de behlülde ayrı ayrılar, karanlık bir ortamda geçiyor fragman, nihalin felan yüzü gülüyordu ama beşirin üzgün suratı karanlık içinde kayboluyordu, aklımda kalnlar bunlar valla..Değişik bi fragmandı içim karardı

Son düzenleme:

evet yaa baya değişikti..ama güzel olmuşşş...hatta hemen arkasından bir bulut olsamın fragmanı çıktı ona bin değil on bin basardı yanii :)) ama beşir benm de dikkatimi çekti..baya üzgündü dimi...bakalım eylüle az kaldı..ama aralarında en mutlusu nihaldi...hee bi de adnan beyin yine hiçbişeyden haberi yoktu...

Canım kesin behlülle bihteri yakalayan beşir bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…