Aşk-ı Memnu Kanal D

zaten matmazel çaktı ve evden ayrılıyo geriye kalanlarda bence daha erken ilk sezonda yakalanmaz bunlar ya kimse görmedi gördüysede ya firdo ya matmazel görür çünkü onlar biliyo

ay süper ya sonunda yayınladılarr,,:sm_cool:, kimse görmedi seninle beni diyo bunları kimse görmemiş sanırımmkaydirigubbakcemile3

ızledim fragmanı bu eski bi şarkı ve sözleri cuk oturmuş bu diziye çok güzel olmuş..kaydirigubbakcemile3

bihteri gördünüzmü çok sadeydi ve sanki pişman gibi behlül yaklaştıkça kafasını çeviriyodu

Bihter hımmmmmmmm pişman olmalı tabiii ama son pişmanlık fayda etmez olması gereken olursa ölcek o intahar edicek zatennnnnnnnn

bencede.... :roflol:

evet canım behlül nihale tutulacak.......

bence nihal bihterden daha güzel...

topuklu ayakabbı giymelerde başladı.....

alkolik değil bence eroinman bile olur..... :roflol:
Bencede nihal daha güzel ama o kızın duruşunu düzeltmesi lazım göğüsleri önde önde yürüyor kasıla kasıla çok komik geliyo o hali bana.

Adnan beyde nasıl giyiniyo karısı hiççççççç görmüyor gecelik gibi şeylerle dolaşıyor benim karım güzel güzel diye böbürleniyo onun gibilerde mustahak napalım.Günümüzde modernlikle bazı şeyler karışıyor o zamanda bunlar yaşanıyor bu bir dizi ama gerçek yaşamda daha çok var aldatılan kocalar....

buarada firdevs geri geri çekiliyo oda görmüş olabilir
bihter saçlarını kestirmiş çok mahsum ya

ay evet bihter saçlarını kestirmiş ,, banada firdevs hanım gördü gibi geliyor ,, geri geri giderken tabureye çarptı sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…