cnm evet şimdi ben de nette kitabın özetlerini okudum..Ama bihter için intihar ediyor deniyor da bilemicem artık öğrenicez..Farklı özetlerde de farklı yazılmış bazı şeyler..Nihal de behlülle evlenmek üzere iken ikisinin aşk mektubunu görüp evlenmiyor yazıyor başka bir özette de, beşir de nihale üzülüp adnan beye anlatıyormuş ..
aşk-ı memnu, romanı, özeti, dizisi izle, geçmiş bölümler, video, hazır ödev
Kitapta ne olduğu yazmıyor canım.Benim okuduğumda yoktu yani öyle bir bilgi.
Beşir adnan beye üzülüp, anlatıyor adnan beye.Adnan bey öğrendikten sonra.
sanırım ikisinide kovuyor.Ne olduğu belli değil yazılmamış kitapta.Ama bi şekilde yoklar.Ya gittiler ya öldüler belli değil.
Adnanla kızı baştaki gibi yine başbaşa kalıyorlar..
bence biz diziden artık sıkılana kadar uzatırlar cnm..tutan bir dizinin hemen bittiği nerde görülmüş zemuszemus opuyorumnanaktan. Ama kanal d nin yeni dizisi hanımın çiftliği de güzel bir dizi olucak gibi geldi bana değil mi?? o biterse bunu izleris artıkın.. yerimsenibenyerimseniben
bir sene bekledm bu haberi..yaz boyu da inş günü değişir dedim...dileklerim kabul oldu...süper olduuuuu :))
kızlar aşkı memnunun günümü değişimiş??
yerimseniben:roflol: :roflol: :roflol:
söylemeeeem :umursamaz:Hangi roldesin canım bilelim de:roflol::roflol:
bendeeee mafoldumbenkambersiz düğün olmuyo zati balım çok özledim seni :)
kızlar beren saat recep ivedikle aşk yaşıyo diyolar bide 28 agustosta başlıyomuş
ewet artık cuma günü olacakmış ,,4 eylül cuma günü...kaydirigubbakcemile2,, s
tamda gününü bulmuşlar bu seferde mübarek günde yasak aşk yaşıyolar aile terbiyemizi bozuyolar başlarlmaz:
başlasın artık çok özledik dizimizi
özgü namal çok kötü bir tercih oyuncu kıtlıgı var piyasadaa.
hem erkek hem kadın..yok .oyuncu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?