Aşk-ı Memnu Kanal D

kızlar bu kıvançla beren gerçek hayatta da sevgili olmuşlar
doğrumu!!!
kıvanç meltemden ayrılmış berende sevgilisinden ayrılmış...
ele ele görülmüşler
bukadar sevişirlerse olacağı buydu zaten kaydirigubbakcemile3

zazam senide görmeyeli bi hayli olmuştu seni görüncede heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
aşk- memnu ya nasıl heyecanlanmam yaaa delikafaduldendelikafaduldengidiyorum beennn

bende seni göremedim coktandir bak simdi bende heyecanlandim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

anam bu bihterle behlülü görmeyen yok reklamlarda tüm sülale gördü bunlar seyederkenkaydirigubbakcemile3

ayayayyayayayyy çok az kaldı zemuszemus
inş özeti kısa tutarlar :umursamaz:

akannehir

geri sayım başladı iki saat reklam koyarlar yaprak dökümü gibi özet olmasa bari

21:00 gibi başlar bence.kaydirigubbakcemile3Fragmanları görmemiştim ,dizinin bu hafta başlayacağını bilmiyordum.Sarıyer Piyasa Caddesi'nden geçerken baktım Konak'ta hareketlilik var.Arabadan dizi ne zaman başlıyor diye sordum.Kapıda bir oğlan vardı ,bu hafta başlıyor ,dedi.kaydirigubbakcemile3Bir dizi için bunları yaptığıma inanamıyorum.Kim gördü ,kim ?diye çatladım koca yaz.kaydirigubbakcemile3Ama yanıtı bu bölümde alacağımızı sanmıyorum.kaydirigubbakcemile3

yeni sezon hayırlı olsun kızlar inş.merakımızı gideririz bu bölümde koca yaz boşuna beklememiş oluruz

ay ne fena bu yapımcılar yahu ,sezon bitimi bi kişi gördü sanıyoduk ,fragmanında gören görene gibi göstermişler ,sanırım bizim anketten etkilendiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…