Aşk-ı Memnu Kanal D

ohaaa annesinin bakislarina bak akannehir (ama ne güzel gözleri var kadinn öyle):1shok:ben hala annesi gördü diyom küpeyide o getirdi besir giremez bihterin odasina

arkadaşlar ben bakamadım pc işlerım oldugu için tekrarı ne zaman ve saat kaçta lütfen yazarmısınız?

60 kiş var burda şu anda sonrada diyoruz ki bunlar hak etmedikleri paraları kazanıyolar astronomik rakamlar alıyolar 20 yaşında kız boğazda villalarda oturuyor ama halimize bakın yaaaaaaaaaaa kızıyorum kendime ama seyrediyorum işte

Tam bi yılan hikayesine döndü ya senaryo.Bence annesi gördü ondan morali bozuktu bu kadar ve küpeyi o getirdi.Beşir odaya bırakamazz..

[bu bölümde neydi öyle herkeste bir,gizem esrarengiz bakışlar.

sezon başlangıcı için çok sönük bir bölümdü ...

aynen sahte. fragmana benzetmişler hem herkes gördü haberleri var,hemde yok gibi...

Son düzenleme:
haftaya kocişiyle yatakta samimi değil
nede olsa başka yerlerde zevkini çıkarıyo moruğa ihtiyacı yokki

üfff kafamızı karıştırdılar yine :umursamaz:
bence çok süpriz bişi çıkıcak annesinin ağıdı eski aşkına kavuştuğu için :1closedeyes:

kızlar öyle bi dalmışız ki ocağa çay koymuştum çaydanlık yanmış akannehir annem bağırdı şimdi bende ona kızdım uyumasaydın dedim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…