Aşk-ı Memnu Kanal D

birde minyon tipliler daha geç yaşlanıyolar genelde nedense birde nebahat çehre bakımlı zayıf ne giyse yakışıyor bir ajda pekkanımız vardı ikinci nebahat çehre

taş gibi hatunn yaaa
nix kendi sesi değilmiymiş cuk diye
oturmuş ama ben kendii sesi zannediyordumm
hakkaten nerde çalışıyosunn

akannehir yakından gördün demek....ben o kadının kıyafetlerine bayılıyorum...
zemuszemus

witch evet usta elişici ve ortacılar aranıyo gel kafamçokkarıştı
kızlar daha öncede arzum onan ve bir istanbul masalındaki mehmet aslantuğun annesını oynayan kadın gelmişti..

çok az kaldıııızemuszemus....ama gene hiçbişey belli olmıycak bu bölümde...gören beşir...şüphelenilmeyen tek kişide beşir....kafamçokkarıştı
matmazel iyice kesinleştircek kafasındaki şüpheleri çünkü kendi ağzıyla yakalancak behlül panikleyip...kaydirigubbakcemile3
firdevs hanımda kendi derdiyle meşgul zaten ....bihtere açıklıycak bihterinde işine gelir annesinin başka şeylerle meşguliyeti...annesini konu ne olursa olsun destekliycek hele ki gönül işiyse hep destek verip evden uzak olmasını sağlıycak...kaydirigubbakcemile
ama asıl tehlikenin beşirin farkında bile değil kimse....:1ninca:

kızlar bakın yukarı cıktım yukardakı caycı bayan resım cektırmek ıstedı ben cektım resımlerını..

Bu resiminde maske gibi çıkmış yüzü-tatlicadiarzu-sırnaşık şey sırnaşık şeysanki sonradan kafa oraya oturtulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…