Çıkmaz olurmu ortaya çıkıyo tabiki Beşir Nihal ile Behlül evlenmesin diye söylüyo Adnan Beye..
orası behlülün odası değil ,, bihter kendi odalarından çıkıyor bence ,,çünkü behlülün odasının karşısında öyle bir merdiven yok,,,bence bu bölümde behlül ve bihter bilmeyecek beşirin olduğunu ,,,
Dün Selçuk Yöntem bi magazin programında Bihterin ilgisizliğinden biraz şüphelenecek Adnan dedi..Gözü açılacak bizim Adnanın biraz..Ama tabi bunun Behlül olduğuna ihtimal vermez zannetmiyorum..
ya besir öyle temiz iyiki.. böyle pisliklerin yaninda kaldigi icin cok üzülüyordur..
kızlarr ya bihtere bi haller olmuş eskiden günde 4 kıyafet değişirirdi iki bölüm oldu 3 kıyafet anca değiştirdi gündüz kıyafetleriyle akşam yemeklerine oturur oldu artıkk
kızlarr ya bihtere bi haller olmuş eskiden günde 4 kıyafet değişirirdi iki bölüm oldu 3 kıyafet anca değiştirdi gündüz kıyafetleriyle akşam yemeklerine oturur oldu artıkk
Kizlar bu aile niye her yemege otururken dügüne gider gibi süslenip yemek yiyorlar yaa.Kiskandim heee.Bende hep esofmanlarimla otururum.Offfff.:a015:
Ama bizimde böyle yemeklerimizi yapan sofrayi tplayip bulasiklarimizi halleden birileri olsaydi bizde süslenirdik.Oh valla süper bunlar hergün restoranda yemek yiyor oluyorlar.
Dün Selçuk Yöntem bi magazin programında Bihterin ilgisizliğinden biraz şüphelenecek Adnan dedi..Gözü açılacak bizim Adnanın biraz..Ama tabi bunun Behlül olduğuna ihtimal vermez zannetmiyorum..
behlüle gıcık oluyorum ya sarı sarı :S artis hallerıde yok mu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?