dizi de beren saat iyice gözüme batmaya başladı hele geçen bölümde behlülü görünce çığlık attığı daha doğrusu atamadığı sahne. dün de ağlarken resmen ıkındı. zerre geliştiremedi bu kız kendini. berbat bi oyunculuğu var. iyice de sıkmaya başladı dizi daha fazla tahammül edemiciiim ördek yürüyüşlü o sersem kıza
hayır canummm adnandaki zeks istegiydi..chess tipik erkek işte
adnan gibi kibar biride azdı.kaydirigubbakcemile3
bunlar bizi iyce keklediler
neydi o beşirin açıklamalrı
iyce aptal ettiler bizi dizi uzucakya
aptal aptal nihal deildi dmezmi......
çok ezik bu oğlan ya...........
insan yedi kaba yıçarmı...
sorma canım ya enayi yerine koyuloruz ya tam sölicek diyoruz bi bakıyosun akannehir
Julietcim geldin mi şükürkaydirigubbakcemile3
Dün akşam bende çok dile getirmeye çalıştım bunu..Bazı arkadaşlar adnana hak veriyo ama ne olursa olsun tecavüz bi suç hele adnan karakterinde ki ağır bir adama hiç yakıştıramadım gözümden düştü..Behlülle bihterin yaptığı ne kadar yanlışsa adnanın yaptığıda bi o kadar yanlış benim gözümde..
evet kızlar sözün özü diziden çıkardığınız ana fikir ne:uhm:
adnana yakışmadı..
bide şu bakımdan düşünseydi adnan
senelerce saglık sorunlaru yüzünden karısından uzak kalanlar var cinsel anlamda.
hatta cevremdede yasandı
bence aceleci davrandı
11 yıl bu nasıl beklemiş erkek işte genç kadını görünce azdı..........
bence biraz daha bekleyip sonucu görcekti
suçlu kendi oldu şimdi.
ana fikir; behlül zoru görünce tutuştu, iş ciddiye binince seksteki kadar cesareti olmadığı anlaşıldı....:lepi:
Bence çok iyi bi oyuncu Beren Saat ben çok beğeniyorum..Bihter rolünü de, Hatırla Sevgilide ki Yasemin rolünüde çok güzel oynadı..Hatta sinema filmi güz sancısında da çok iyiydi..Ben burdan tebrik ediyorum Beren' i başarılarının devamını diliyorum..vereliniortak:roflol:
adnana ölüm yaşasın behlül diyosunkaydirigubbakcemile3
bu arada bihter behlülün sorusuna cevap vermedi, bi önem alıyomusun hamile kalmayasın demek istediği zaman:hulya:
için rahat olsun falan dediya...
evet adnanın yaptığı yanlış çok yanlış ama bihterin suçunu bastırmaya yetmez ve bunu bihter aane olarak kullanacak...lmaz:
ana fikir; behlül zoru görünce tutuştu, iş ciddiye binince seksteki kadar cesareti olmadığı anlaşıldı....:lepi:
doğru sabredebilirdi, tamamen haklıyken haksız duruma düştü en azından bihtere koz vermiş oldu, bihterinde işine geldi...kaydirigubbakcemile3
bu arada bihter behlülün sorusuna cevap vermedi, bi önem alıyomusun hamile kalmayasın demek istediği zaman:hulya:
kötükedihüsoeeeee evlilik oyun bahçesi değil, nerden gelcek o değirmenin suyu:hulya:
evet yha ojleer vardı bihterin bunların hepsi cenabet :roflol:
dizi de beren saat iyice gözüme batmaya başladı hele geçen bölümde behlülü görünce çığlık attığı daha doğrusu atamadığı sahne. dün de ağlarken resmen ıkındı. zerre geliştiremedi bu kız kendini. berbat bi oyunculuğu var. iyice de sıkmaya başladı dizi daha fazla tahammül edemiciiim ördek yürüyüşlü o sersem kıza
için rahat olsun ne ama....
için rahat olsun bebeğimi kendim büyütürüm
için rahat olsun bebeği adnana yamarım
için rahat olsun ben kısırım
yani ucu açık "evet korunuyorumla" aynı manada değil bence:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?