- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
hayır 11de yattıkları yetmiyormuş gibi uyuyorlar bir de kaydirigubbakcemile2
:roflol: bihtere hak vermeye başladım tek istediği adrenalinnnn -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten ben anlamıom yemek yiyolar hadi yatalım diyo herkes düşünüom düşünüom yemeği sekizde yeseler 9 a kadar sürse yarım saat lak lak etseler 11 de değil 9 30 da yatıo bunlar bide hayatlarında ekşın yok günde 3 sefer üst baş deiştiriolar :dilcikar:
zaten ben anlamıom yemek yiyolar hadi yatalım diyo herkes düşünüom düşünüom yemeği sekizde yeseler 9 a kadar sürse yarım saat lak lak etseler 11 de değil 9 30 da yatıo bunlar bide hayatlarında ekşın yok günde 3 sefer üst baş deiştiriolar :dilcikar:
evet ya hayatları kıyafet değiştirmekle geçiyor, adam seyahatten dönüyo hop hadi uyuyalım, bir de kadını yatağa çağırıyor, bırak hayatını yaşasın seninle uyumak yerine -tatlicadiarzu-
:roflol: bihtere hak vermeye başladım tek istediği adrenalinnnn -tatlicadiarzu-
yok kadın da napsın, hayatındaki tek faaliyet dernek faaliyeti laelaelaelaelae
evet ya hayatları kıyafet değiştirmekle geçiyor, adam seyahatten dönüyo hop hadi uyuyalım, bir de kadını yatağa çağırıyor, bırak hayatını yaşasın seninle uyumak yerine -tatlicadiarzu-
zaten hayatlarında hiç tv izleme diye bişiy yok arada dvd izliyorlar he bide nihalin verdiği resitaller tek eğlence anlayışları sonrada en geç 11 dedin mi uyku vakti bide zengin olacaklar ot gibi yaşıyorlar resmen -tatlicadiarzu-
bu arada peyker çook sempatik.
bihterin tam tersi yani..........
ammman bn yatarmirmirmirmir
bunlar öpüşmeden öte qıdemdıler barı bu bölüm azcık daa ılerı qıdıvereydınız:asigim: ne olurdu sankıŞeniz sırnaşık şey
emme perfümde perfümdü hania.s
kalıte olduğu yüzünden bellıyerimseniben
dıkkat ettdıysenız:1shok:
çok anlamlı mesaj ıçerığı vardı +18:asigim:Şeniz:1hug:
:lepi: :lepi: :lepi:
hadi kızlar behlül kaçar da ben durur muyum, iyi geceler herkese a.s.
ben geldim herkes yatıyo mirmirmirmir
az soppet etçektim
kavve içceksen gidimßen burdayım fıstıgım hoşgeldin![]()
bende burdayım gel bacım... ya bu dizide ki olay cok acayıp ya güzelde oynuyolar berenı ben cok beğenıyom ben onun sümüklü hallerini bilrim ayol nerden nereye geldi kız.dizi güzel bence takıp etmeye çalışıyom