Aşk-ı Memnu Kanal D

arkasindan bakiyor ya behlül duvara tutunuyor bihter acaba bayilcakmiki,ama haksizlik ,behlülde bi sekilde aci cekmeli ,bihter tüm yükün altinda eziliyor ,o hic bisey yokmus gibi mutluluk oyunlari oynuyor.annesine artik itiraf etse bihter,derdin birdek annesi anlar :)

nihale çok görmemek lazım kız 14 yaşından beri behlül ü kesiyomuş.
len ben 14 yaşında sek sek oynuyodum sokakta ip atlıyodum. -tatlicadiarzu-

waayyy yeni bölüm iyi baya çok acı çekiyo çok acıdımopuyorumnanaktan frdevse ağlarken anlatıcakmı acaba

nihal ne yapışkan bişey oldu yaa en sonunda becertti kendini teknede bide dönüşlerinde yüzümden anlışılıyomu falan ayyy ne güldümkaydirigubbakcemile3

nihal ne yapışkan bişey oldu yaa en sonunda becertti kendini teknede bide dönüşlerinde yüzümden anlışılıyomu falan ayyy ne güldümkaydirigubbakcemile3

salak iste ,amma utanmaz sey resmen istiyorum dedi,behlülde dünden razi gel döseyim sana dedi zaten bakislariyla :roflol:,hicc ama hiccc yakismiyorlar cocuk gibi kaliyor yaninda ,o kol daha hala duruyor kürek gibi bi sag bi sola tutuyor :))

bu fragmandan tek anladığım bihtrin sıyırmaya başladığı
behlülünden aşağlık bi rerkek olmaya devam ettiği

salak iste ,amma utanmaz sey resmen istiyorum dedi,behlülde dünden razi gel döseyim sana dedi zaten bakislariyla :roflol:,hicc ama hiccc yakismiyorlar cocuk gibi kaliyor yaninda ,o kol daha hala duruyor kürek gibi bi sag bi sola tutuyor :))

çok yapışkan yaa sinir ediyo resmen izlerken öpüşme sahnelerini yakıştrmadım görüntü olarkta aynen hiç yakışmıyolar

hicc kafaya takmiyor behlül ya,gülüyor egleniyor ,umursamiyor ,ama kesin basina bisey gelcek ,bebegin düstügünü ögrenirse pisman olacak yaptigina ozaman dilenecek bence bihtere ,hani demisdi ya benden af diliceksi ask dilenecceksin diye bihter.

çok yapışkan yaa sinir ediyo resmen izlerken öpüşme sahnelerini yakıştrmadım görüntü olarkta aynen hiç yakışmıyolar

ne yapsada cok yapmacik duruyor dizide,kolu kirilmadan önce bihtere özenerek canta tasimasi yokmuydu ay ben evde ölüyordum sinirimdan kol kalkik sekilde cantayi tasiyordu ,bihtercilik oynuyor ,sacma sapan esprilieri konusmalari sinir sinir sinir

bu diziyi pek takip edemiyorum..esim kurtlar vadisine baktigi icin..o cocuk kilikli kiz dizinin sonunda...ben hamileyimmi dedi..tam anlayamadim orayi...bihterde hayalet görmüs gibi oldu o anda..

ya bu nihal nekadarda merakliymis behlülle mercimegi firina vermeye tövbe tövbedelikafadulden bide istiyorum dedi yaa.. acaba bu dizi eserine sadik kalicakmi merak ediyorum kizlar kitabi okuyan varmi aranizda bilmiyorumkismile

100 yil önce yazilan bir romanmis,o zamanlarda her kiz istiyorum deyip hoppa yatagimi atliyordu acaba,cok degistirmisler.bence bunun finalide degisicek

behlül de az değil amcasını düşünüyo hesapta alıştığı rahatlığa kızıylada nişanlandı üstüne bide kızıyla yattı adamın:mymeka:.Ama nihalde ne meraklıymış behlülün şeyine:icecream: salak kendi kaşındı. Bihter suçlu ama behlülde bi okadar suçlu :kahve:kadın hıncını evdekilerden,annesinden çıkarıyo bakalım nolcak heralde bundan sonra.:kahve:

evet amcasini cok düsünseydi kimseye bisey demeden hayatlarindan cikar giderdi,besir gördüklerine dayanadi cekti gitti hastalindan geri döndü,ama behlül isin icindeydi hala o evde kaliyor ,para iste herseye göz yumduruyo

evet amcasini cok düsünseydi kimseye bisey demeden hayatlarindan cikar giderdi,besir gördüklerine dayanadi cekti gitti hastalindan geri döndü,ama behlül isin icindeydi hala o evde kaliyor ,para iste herseye göz yumduruyo

evettt beşirinde yaptığı nebilim o da yediği kaba yaptı gibi geldi söylemesi gerekirdi ednana, ama ozamanda dizi çabuk biterdi fisfisfis

Back
X