Aşk-ı Memnu Kanal D

behlülün elifle barışmasıda pek bi basitti:))

gelecek haftaki tokat sahnesi on numara........

Ne için iddiaya girdikleri açık ve seçik ortada kızlar. Fazla kurcalamayalım bence.

tamamen bölümün etkisiyle yazıyor olabilirim ama fenayım..
BıHTEEEERRR...
resmen böyle bağırasım var sana..tam BıHTER FETTANGıL oldun yaa..
buradan Beren SAATe sesleniyorum..bir bihter bu kadar fettan oynanır oyunculuğuna inandırıcılığına hayranım helal olsun geçen bölümden sonra bir daha bir alkışı hakettin be arkadaşş
öncelikle bölümü çok garip izledim bilmiyorum ama çok acayip garip oldum özellikle bihter sahnelerinde..
bihteri kaybettik arkadaşlar..resmen kaybettik..süründür dedik süründürmesi nerdesin sen de kaldı..
resmen bekledi behlülü ve beklediğini gösterdi..gelmeyeceksin sandım ne demek yahu..öp dedi abi o bakışlarla öp dedi kız yaa..hele son sahne..o bakış nedir be bihterim nedirr...
niye matmazele gidip hayranım size dedin e yuh arkadaş bu kadar mı tırstın hiç konuşamaz mı evin içinde bi adam yengesiyle..adam gibi sussaydınız ya..hoş matmazel canım benim çakmadı birşey..
hele bihter annene karşı yelkenleri suya indirmişlik nedir?soruyorum sana..yalı olayına güldün resmen..

Lütfen kızlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Rolü gıcık diye öyle söylüyosunuz umarım. Ben Beren Saat'i izlerken hep keyif alıyorum.

Lütfen kızlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Rolü gıcık diye öyle söylüyosunuz umarım. Ben Beren Saat'i izlerken hep keyif alıyorum.

yoooo rolü gıcık diye demiyorum ben diğer dizilerinde de başarısız buluyordum
tabi bana göre öyle zevkler tartışılmaz :icecream:

bence bihter iddaa ayağına behlülle birlikte olmak istediğini anlattı resmen gözleriyle

o ne öpüşmeydi ya yatak odasının kapısı önünde yangından mal kaçırıyolar sanki :roflol:

haftaya firdevse osmanlı beş kardeş geliyo ohhhhhh hakketti bence

bihterin ağlaması bence annesinin yaptıklarının tüm magazine geçmesinden sinirinden yani,

Tabi canım zevkler ve renkler tartışılmaz;) Ben de bütün dizilerini seyretmişimdir. Hatta sinema filmi Güz Sancısını bile;)

bebişim52, Betuly, Bihter06+, denizsuyu, DilaNaz, duyguuu, Ebruli84, eie, fatma26, Juliet, nevban, nurdannurdan, oarslancan, prensesa, redlight71, rockerx

bence bihter iddaa ayağına behlülle birlikte olmak istediğini anlattı resmen gözleriyle

o ne öpüşmeydi ya yatak odasının kapısı önünde yangından mal kaçırıyolar sanki :roflol:

haftaya firdevse osmanlı beş kardeş geliyo ohhhhhh hakketti bence

bihterin ağlaması bence annesinin yaptıklarının tüm magazine geçmesinden sinirinden yani,

yok kız o anca behlülüne ağlar gitti elife diye

Valla bencede aynen son sahenedekı bakıs nesıne derken seyıne der gıbıydı afedersınız nedır oyle yaa....

Back
X